Maxime Meiland omhelst kwaadaardig beest op prachtige foto

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Maxime Meiland is een enorme dierenvriend. Dat blijkt wel uit de foto die ze deelt op haar Instagram. Al kijkt het beestje niet zo blij.

Het gebeurt regelmatig dat Maxime Meiland mooie foto’s van zichzelf plaatst op haar social media. En wat ze ook aan heeft of wat ze ook doet, Maxime weet er altijd beeldschoon uit te zien op die foto’s. Maar dat talent slaat blijkbaar niet over op haar huisdieren. Die staan heerlijk chagrijnig op de foto als ze dat willen. Jut, de kat van Maxime, kijkt een partij chagrijnig op de foto. Je zou er bijna bang van worden. Dat Maxime dit duivelse beest nog durft te omhelzen valt alleen maar te omschrijven als extreem dapper. Maxime is een echte dierenvriend en knuffelt graag met haar boze, harige vriendje.

Lees ook: Foto: Maxime Meiland geeft showtje weg in kleedkamer

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Maxime Meiland (@maximemeiland)

Maxime heeft de meest zwoele ogen van Nederland

Behalve haar nukkige kat, valt er meteen nog iets op aan de foto van Maxime. Ze kijkt namelijk enorm zwoel en innig richting de camera. En daardoor vallen haar prachtige ogen meteen eens tuk meer op. Maxime heeft de meest zwoele ogen van Nederland. Deze twee blauwe pareltjes schitteren op elke foto. Het lijkt bijna alsof ze licht geven. Je moet oppassen als je naar Maxime kijkt, dat je niet verdwaalt in haar prachtige ogen. Met slechts één blik weet Maxime iedere man te betoveren. Als je te lang naar Maxime kijkt, dan loop je het risico om tot over je oren verliefd te worden. Hoe kan je nou niet weg zijn van die lieve blik van Maxime. Je kan simpelweg niet om de prachtige blondine heen. Tenminste, als je een mens bent dan. Haar kat wil niet anders dan zo snel mogelijk weg komen van het foto moment. Maar Maxime staat dat niet toe. Die wil nog even knuffelen. Veel medelijden kan je niet hebben met het beestje, aangezien iedere man in Nederland graag met hem van plaats zou ruilen.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Maxime Meiland (@maximemeiland)

Maxime deelt haar meest verleidelijke foto aller tijden

Met de bovenstaande foto bewijst Maxime dat ze de meest verleidelijke vrouw van Nederland is. Met haar vuurrode lippen, en extreem intieme blik, weet Maxime je helemaal in te pakken. Maxime heeft er nog nooit zo goed uit gezien als in deze foto. Haar outfit weet haar lichaam perfect te accentueren. Ze ziet er dan ook prachtig uit. Haar haar en make-up zijn ook extreem goed gelukt. Alles is er aan gedaan om ervoor te zorgen dat Maxime de mooiste vrouw van Nederland is. En dat is duidelijk geslaagd. Maxime steekt op deze foto met kop en schouders boven alle andere vrouwen uit als het om schoonheid gaat. Het is dat deze look vrij veel tijd kost om goed te krijgen, maar eigenlijk zou je Maxime elke dag zo willen zien. Daar wordt je toch wel een stuk gelukkiger van.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Sylvana IJsselmuiden deelt uitdagende foto zonder shirt aan

De knappe presentatrice Sylvana IJsselmuiden heeft het ontzettend warm! Ze trekt voor verkoeling haar shirt uit!

Video: Yolanthe Cabau wil vooral niet dat je in haar lage topje kijkt

De beeldschone actrice Yolanthe Cabau heeft iets speciaals laten doen bij haarzelf, en dat brengt ze op zéér pikante wijze in beeld!

Video: Danique Hosmar speelt met flinke balk in hoog opgetrokken broekje

De superlenige Danique Hosmar stelt deze balk flink op de proef! Met deze video's maakt de blondine haar volgers bovendien enorm blij...