Maxime Meiland omhelst kwaadaardig beest op prachtige foto

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Maxime Meiland is een enorme dierenvriend. Dat blijkt wel uit de foto die ze deelt op haar Instagram. Al kijkt het beestje niet zo blij.

Het gebeurt regelmatig dat Maxime Meiland mooie foto’s van zichzelf plaatst op haar social media. En wat ze ook aan heeft of wat ze ook doet, Maxime weet er altijd beeldschoon uit te zien op die foto’s. Maar dat talent slaat blijkbaar niet over op haar huisdieren. Die staan heerlijk chagrijnig op de foto als ze dat willen. Jut, de kat van Maxime, kijkt een partij chagrijnig op de foto. Je zou er bijna bang van worden. Dat Maxime dit duivelse beest nog durft te omhelzen valt alleen maar te omschrijven als extreem dapper. Maxime is een echte dierenvriend en knuffelt graag met haar boze, harige vriendje.

Lees ook: Foto: Maxime Meiland geeft showtje weg in kleedkamer
Maxime heeft de meest zwoele ogen van Nederland

Behalve haar nukkige kat, valt er meteen nog iets op aan de foto van Maxime. Ze kijkt namelijk enorm zwoel en innig richting de camera. En daardoor vallen haar prachtige ogen meteen eens tuk meer op. Maxime heeft de meest zwoele ogen van Nederland. Deze twee blauwe pareltjes schitteren op elke foto. Het lijkt bijna alsof ze licht geven. Je moet oppassen als je naar Maxime kijkt, dat je niet verdwaalt in haar prachtige ogen. Met slechts één blik weet Maxime iedere man te betoveren. Als je te lang naar Maxime kijkt, dan loop je het risico om tot over je oren verliefd te worden. Hoe kan je nou niet weg zijn van die lieve blik van Maxime. Je kan simpelweg niet om de prachtige blondine heen. Tenminste, als je een mens bent dan. Haar kat wil niet anders dan zo snel mogelijk weg komen van het foto moment. Maar Maxime staat dat niet toe. Die wil nog even knuffelen. Veel medelijden kan je niet hebben met het beestje, aangezien iedere man in Nederland graag met hem van plaats zou ruilen.

Maxime deelt haar meest verleidelijke foto aller tijden

Met de bovenstaande foto bewijst Maxime dat ze de meest verleidelijke vrouw van Nederland is. Met haar vuurrode lippen, en extreem blik, weet Maxime je helemaal in te pakken. Maxime heeft er nog nooit zo goed uit gezien als in deze foto. Haar outfit weet haar perfect te accentueren. Ze ziet er dan ook prachtig uit. Haar haar en make-up zijn ook extreem goed gelukt. Alles is er aan gedaan om ervoor te zorgen dat Maxime de mooiste vrouw van Nederland is. En dat is duidelijk geslaagd. Maxime steekt op deze foto met kop en schouders boven alle andere vrouwen uit als het om schoonheid gaat. Het is dat deze look vrij veel tijd kost om goed te krijgen, maar eigenlijk zou je Maxime elke dag zo willen zien. Daar wordt je toch wel een stuk gelukkiger van.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Wielrenster Puck Moonen lift haar dekentje omhoog en onthult bedpartner (Foto!)

Puck Moonen deelt een opmerkelijke video op haar Instagrampagina. Ze doet haar deken omhoog en laat haar onderkant helemaal zien. Ook haar bedpartner komt hierbij goed in beeld!

Wow: Dit zijn de allermooiste foto’s van Máxima-actrice Delfina Chaves

Delfina Chaves is de beeldschone actrice die een piepjonge Máxima speelt in de nieuwe Videoland serie Máxima. Eén ding is al zeker: een hoop mannelijke kijkers gaan ontzettend genieten van deze Argentijnse dame!

Minimaal aangeklede Jutta Leerdam laat zich keuren door gluurder in badkamer (foto’s!)

Jutta is zich aan het klaarmaken in de badkamer maar wordt bekeken. Ze heeft nauwelijks kleding aan! Degene die Jutta aan het bekijken is lijkt deze outfit dan ook helemaal goed te keuren!