Maxime Meiland lijkt totaal andere vrouw op foto met poes

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Maxime Meiland zorgt ervoor dat iedereen even goed moet inzoomen op de foto die ze recent met haar poes heeft geplaatst. Is dat echt Maxime Meiland? 

Influencer Maxime Meiland lijkt op deze foto met poes totaal niet op zichzelf en laat zo iedereen twijfelen of ze het wel echt is! Fans van Maxime hebben dan ook veel verschillende meningen en laten dat dan ook gelijk weten aan Maxime.

Maxime Meiland heeft een compleet nieuwe look

Influencer Maxime Meiland lijkt bijna een compleet andere vrouw door haar nieuwe look! Ze heeft namelijk geen stijl haar meer; ze is overgegaan naar de andere kant en heeft nu een bos vol krullen! Wel heeft ze nog steeds blond haar, waar veel fans blij mee zijn. We weten dit allemaal door de recente foto die Maxime heeft geplaatst samen met haar poes. Ze houdt het beestje stevig vast, maar het lijkt alsof het de poes niks uitmaakt dat hij is opgepakt, gelukkig maar voor Maxime! De blondine zit voor haar huis en lacht lief naar de camera voor al haar volgers. Bekijk in dit bericht zelf de foto’s van haar nieuwe look!

Maxime Meiland lijkt totaal andere vrouw

Wat vinden fans van de nieuwe look van Maxime Meiland?

Fans hebben veel verschillende meningen geplaatst in de comments. Gelukkig ook veel positieve reacties op haar nieuwe look: ”Meid, heel mooi je krullen zo!”, ”Prachtige foto van jou en je haren, enig!”, ”Mooi beestje, mooie ogen en mooie krullen.” en ”Aaw, een Britse korthaar en een Hollandse krulhaar!” Tussendoor zitten er wel wat comments bij die niet helemaal tevreden zijn met de krullenbos die Maxime nu heeft, maar die zijn bijna niet op te merken tussen de positieve reacties!

Maxime Meiland lijkt totaal andere vrouw in foto met kat

Meer zien van Maxime Meiland kan op Instagram

Wil jij nou nog meer zien van de influencer Maxime Meiland? Neem dan zeker even snel een kijkje op haar Instagrampagina. Hier plaatst de blondine foto’s van zichzelf en de producten die ze promoot. Maxime plaatst ook vaak foto’s van haar eigen werkzaamheden zoals haar rollen in verschillende televisieprogramma’s. Ook geeft ze je zo nu en dan nog eens een kijkje in haar privéleven. Het is dus zeker de moeite waard om even snel een kijkje te nemen op haar pagina!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Emma Heesters drukt in auto op knopje en krijgt hem zo omhoog (video!)

Emma Heesters drukt op haar knopje in de auto en zorgt hiermee voor flink wat beweging. Ze schrikt er zelfs een beetje van. 

EK Voetbal: Matthijs de Ligt hoopt dat hij na wedstrijden even langs mag wippen bij vrouw Annekee

Matthijs de Ligt en Annekee Molenaar zijn pas net getrouwd. Nu moet Matthijs meteen naar Duitsland voor het EK, maar hij hoopt wel even langs te mogen wippen bij zijn vrouw.

Pien Hersman probeert nieuw standje uit met handen op de rug (foto!)

Pien Hersman wilt een keer wat anders proberen. Dus traint ze een nieuw standje met haar handen vast op haar rug.