Maxime Meiland krijgt kritiek op lippen door knalroze foto

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Maxime Meiland heeft het weer voor elkaar. Ze heeft een controversiële foto weten te plaatsen zonder daar heel veel moeite voor te hoeven doen. 

Maar wat is er nu precies zo erg aan de nieuwe foto van Maxime Meiland? Eigenlijk helemaal niks natuurlijk, maar dat houdt mensen niet tegen om eens ouderwets te gaan klagen op de prachtige en spontane blondine. Zo zouden de lippen van Maxime wel erg dik zijn op de foto. En natuurlijk heeft Maxime redelijk volle lippen op de foto, maar dat betekent nog niet dat ze minder knap is dan anders. Sterker nog, er zijn genoeg mensen die volle lippen zoals die van Maxime hartstikke mooi vinden. Maar oordeel vooral zelf. Wat vind je van de lippen van Maxime als je onderstaande foto ziet?

Lees ook: Maxime Meiland heeft veel kilo’s make-up nodig voor geslaagde foto
Maxime is zelfs zonder kasteel nog steeds een knap prinsesje

in haar roze outfit is maxime zelfs zonder haar chateau nog steeds een klein prinsesje. En dit prinsesje plaatst wel heel graag mooie foto’s van zichzelf op social media. Dat pakt meestal ook wel goed uit, maar nu lijken haar volgers toch wel een klein beetje terughoudend te zijn. Misschien dat het felroze van haar kleding ze afschrikt. Er zijn natuurlijke sommige volgers die de volle lippen van Maxime eigenlijk niks vinden. Gelukkig is de roze suikerspin outfit van Maxime niet de enige foto die het prinsesje online heeft staan. Er is dus voor iedereen wat leuks in de aanbieding.

Terugblik naar de spannende foto’s van Maxime

Als je het roze pakje van Maxime niks vindt, dan is het de moeite waard om de foto’s van haar vorige shoot er even bij te pakken. Daar gooit Maxime het namelijk over een heel andere boeg. Maxime besloot daar namelijk als een paar iconische vrouwen verkleed te gaan en zwoele en spannende foto’s te nemen in die kleding. En dat pakte toch een partij goed uit. Er zijn maar weinig foto’s van de voormalig kasteeldochter te vinden die er zo goed uitzien. We hebben ze hieronder even voor je gezet, zodat je niet door Maxime haar Instagram hoeft te scrollen. Zie het als een laat Paas cadeautje.
Maxime is een van de knapste vrouwen van Nederland

Ondanks haar ietwat grote lippen is Maxime toch een van de knapste vrouwen van Nederland. En Nederland kent een hoop knappe vrouwen, dus dat zegt wat. Maxime heeft dat ook veel om van te houden. Van haar verleidelijke ogen, tot haar lange blonde lokken en haar aantrekkelijke figuur. Maxime heeft eigenlijk voor iedereen iets wat ze aantrekkelijk vinden. Vandaar dat de bekende blondine ook zo goed in de smaak valt bij mensen. De volgende keer moet Maxime alleen even iets minder aan haar lippen doen, maar dat zal ze na het lezen van haar comments zelf ook al hebben geconcludeerd.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Kletsnatte Jutta Leerdam laat ze schudden op afgelegen plek (video)

Jutta Leerdam is aan het hardlopen op een afgelegen plek en laat haar voorgevel even enorm op en neer stuiteren tot groot genoegen van haar volgers!

Indigo Oord laat luchtig jasje openhangen met bijna niks eronder (video’s!)

De bloedmooie Indigo Oord, voornamelijk bekend van The Bachelor, lijkt een hoop talenten te hebben. In een zéér opvallende video duikt ze samen op met een bekende Nederlandse hiphopartiest...

Win: Gratis kaarten voor bioscoopfilm The Fall Guy

The Fall Guy is een ode aan de stuntman: de man die alle klappen opvangt, en eigenlijk nooit genoeg waardering krijgt. Tot nu! Met Ryan Gosling en Emily Blunt aan boord gaat dit sowieso een bioscoop-hit worden!