Maxime Meiland is zichzelf niet op ongebruikelijke foto

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Maxime Meiland heeft een waanzinnige shoot gehad. Dit keer voor de website en het blad Beau Monde. Deze deelt ze online, maar er is iets goed misgegaan zo te zien.

Maxime Meiland ziet zichzelf wel zitten in het blad Beau Monde. En dit is wel erg letterlijk op te vatten. Het lijkt wel een beetje gezichtsbedrog, maar er is gewoon erg “buiten de box” gedacht door de fotografen werkzaam voor het blad. Ondanks dat ze een gespleten persoonlijkheid lijkt te bezitten, gaat het nog steeds om het enige, echte en unieke model. Je kan het allemaal zelf zien op de website van Beau Monde, waar Maxime niet een, maar zelfs twee keer centraal staan.

Maxime Meiland kijkt zichzelf maar even goed aan

Niet een Maxime was dus genoeg voor het blad. Die moesten haar meerdere keren hebben voor de shoot. Gelukkig kan Maxime goed overweg met zichzelf. Deze vrouw geeft zichzelf in het blad alle gelegenheid om te schitteren. Dit doet ze onder andere door vele, dure sieraden te dragen. Blijkbaar was ze nog niet ‘glamorous’ genoeg. Ondanks dat haar normale levensstijl dat zeker wel is te noemen. Zelf reflecterend vermogen bezit Maxime dus als geen ander. Maar kan ze nog meer hiernaast?

Maxime licht toe

In Beau Monde kan je haar niet alleen zien, maar ook genoeg over haar en alles dat ze meemaakt gaan lezen. Al zullen veel geneigd zijn om genoegen te nemen met alleen de foto’s. Ieder ander die interesse heeft in haar dagelijks leven, buiten alle glamour om,  kan zijn Maxime-kennis bijspijkeren door het blad te komen. Niet elke uitspraak hierin wordt trouwens gewaardeerd online.

Maxime Meiland spendeert veel tijd én geld

Maxime Meiland, pas 26 jaar maar nu al vermogend, verteld ook in het blad ‘Beau Monde’ dat ze erg graag juist niet let op haar geld.  De mode-queen gaat vaak shoppen en kijkt haar ogen uit naar alle mooie kleding die ze mee naar huis wilt nemen. Maar ze kijkt ondertussen niet naar het prijskaartje wanneer ze eenmaal iets nieuws gekozen heeft voor haar collectie. Bij de kassa let ze hier ook nauwelijks op. Half Nederland maakte op dat ze nooit let op de prijs. In een tijd van inflatie natuurlijk wel bijzonder te noemen. Maar gelukkig valt dat mee volgens Maxime. Ook zij let op de centen, behalve als ze iets perse wilt als ze echt een héél leuk item ziet, legt de realityster uit. Het is wel duidelijk waar het geld vandaan komt bij haar inmiddels. Dit verdient ze tegenwoordig helemaal zelf.

Maxime haalt genoeg naar binnen

Maxime en ook haar familie staan niet echt bekend als mensen die superveel op de centjes letten. We zien haar en de rest van haar gezin voornamelijk van het televisieprogramma Chateau Meiland.  De nodige luxe is de familie, en dus ook Maxime wel gewend ondertussen. De levensstijl past perfect bij een blad als Beau Monde. Een modeblad waarin naast goede looks ook glamour en luxe een van de meest besproken topics is.  Met de shoot lijkt Maxime steeds meer op haar eigen benen te willen staan en zichzelf van haar gezin los te willen ‘werken’. Helaas zit ze wel nog aan zichzelf vast voorlopig.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Angela Schijf kan voorgangers Do, Trijntje en Marlijn niet overtreffen in The Passion

Angela Schijf speelt Maria in The Passion 2024. Maar kan ze haar voorgangers Do, Trijntje en Marlijn wel overtreffen? Daar verschillen de meningen over.

Sophie Bouquet en Erik De Vogel misdragen zich achter de schermen bij GTST

Het gaat er af en toe heftig aan toe achter de schermen bij GTST. Vooral Sophie Bouquet en Erik de Vogel zouden zich flink misdragen.

Video: Suzanne Schulting haalt nachtje door in ziekenhuis met vriend in haar bed

Suzanne Schulting heeft haar enkel gebroken en onderging een operatie, waardoor ze een nachtje in het ziekenhuis moest verblijven. Gelukkig was haar vriend bij haar in bed om haar gezelschap te houden!