Maxim Hartman beledigt dikke Rico Verhoeven tot op het bot: “Hij is een omgekeerde frietzak” (Video)

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Maxim Hartman is snoeihard over ‘dikke’ Rico Verhoeven. Zo zegt Maxim dat Rico een omgekeerde frietzak is en stampt hem volledig de grond in met nog meer beledegingen.

Rico Verhoeven wordt volledig belachelijk gemaakt door Maxim Hartman

De enigszins gevreesde roddelkoning Maxime Hartman heeft al een poos een podcast genaamd Wat een Week!. Zijn podcast doet het best redelijk, al is de inhoud ver te zoeken. Zo is Maxim Hartman vooral druk bezig met andere mensen beledigen. Dit keer was het de beurt aan Rico Verhoeven om flink door het stof te gaan bij Maxim Hartman. Waar deze haat van Maxim Hartman naar Rico Verhoeven is ontstaan is onbekend, maar er moet wel een diepe wrok zitten aan de uitspraken van Maxim te horen. Zo is op onderstaande video een fragment te zien van de persoonlijke aanval van Maxim op Rico. Het begint al gelijk heftig, want Maxim zegt dat Rico een dikke paardenkont heeft. Hier gaat Maxim over door, want hij zegt dat Rico dikker en dikker aan het worden is en eigenlijk een papzak aan het worden is. Vervolgens vraagt Maxim heel cynisch in de camera of ‘Ricootje” ook aan het kijken is want hij wil hem vragen wat er aan de hand is met hem. Tegenover Maxim Hartman zit de co-host van de podcast genaamd René van Leeuwen. Ook hij kraamt allerlei haat naar Rico Verhoeven uit, om vervolgens wel te zeggen dat hij en Rico goede vrienden zijn.
Maxim Hartman noemt Rico Verhoeven de ergste dingen

Het stopt nog niet met Maxim Hartman zijn aantijgen naar Rico Verhoeven tijdens zijn podcast Wat een Week!. Zo praat hij met co-host René van Leeuwen over hoe Rico in het echt is. Maxim stelt dat Rico eigenlijk heel rustig is, en daar antwoord René op dat Rico Verhoeven helemaal niet gangster is. Vervolgens zeggen de twee mannen dat Badr wél de X-factor heeft en Rico dus niet. Dan zegt Maxim Hartman dat Rico geen alpha is. Dan gaat Maxim door dat Rico een omgekeerde frietzak is zonder al te veel hersenen. De podcast gaat minutenlang door met beledigen naar Rico Verhoeven toe.

Lees ook: Rico Verhoeven schokt buurt met vulgair standbeeld in tuin: “Was dat detail echt nodig?”

Rico Verhoeven is klaar om te vechten tegen Maxim

Op dit moment heeft Rico Verhoeven nog niet gereageerd op de harde en grove uitspraken van Maxim Hartman in zijn podcast Wat een Week!. Wellicht daagt Rico hem op een later moment nog uit voor een gevecht, of maakt hij hem online helemaal zwart. Het kan bijna niet dat Rico dit zomaar over zich heen laat komen en er verder niks mee doet. Ook de fans van Rico die deze video hebben gezien reageren allemaal dat hij met een reactie moet komen. Daar lijkt Rico zich niet erg mee bezig te houden, want hij is zoals op onderstaande video te zien, erg druk met trainen voor zijn volgende wedstrijd. Maxim Hartman zou hij dus ook nog wel aan kunnen.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Dit spookten Kelly Piquet en Max Verstappen uit in hun luxe hotel

Kelly Piquet en Max Verstappen hebben tóch tijd gehad om samen tijd door te brengen! Deze foto's bewijzen dat ze het heel knus hadden samen in het hotel...

Anna Nooshin is smakelijk hapje in onhandig doorschijnend jurkje (video)

Model Anna Nooshin neemt een enorm risico met haar luchtige outfit. Van gevaarlijke roofdieren wegrennen gaat een zware klus worden met zo'n jurk!

Knappe schaatsster Pien Hersman (20) gebruikt haar tong in hotelkamer

Schaatsster Pien Hersman is in een zeer goede bui, en kan dat moeilijk verbergen. Geen wonder dat ze dit soort foto's online zet!