Rico Verhoeven schokt buurt met vulgair standbeeld in tuin: “Was dat detail echt nodig?”

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Rico Verhoeven, de wereldberoemde kickbokser, heeft zijn buurt verbaasd laten opkijken door een onverwachte en vulgaire toevoeging aan zijn tuin. De vraag die nu rondzingt: was deze toevoeging werkelijk noodzakelijk?

De blauwe beer bij het grote huis van Rico Verhoeven

In de weelderige tuin van kickbokskampioen Rico Verhoeven prijkt een opvallende en eigenaardige gast. Het gaat hier om een felblauw beeld van een beer met een onverwachte toevoeging die menig voorbijganger doet fronsen. Dit kunstwerk, gemaakt door de kunstenaar Joseph Klibansky, roept herinneringen op aan de iconische beer uit de film Ted. Maar wat drijft Rico Verhoeven, bekend om zijn kracht en vastberadenheid, om zo’n onconventioneel kunstwerk in zijn tuin te plaatsen? Ook Rico’s volgers verbazen zich over deze ongebruikelijke verschijning. De achterburen kunnen echter bij het provocerende detail. Het is met zo’n beeld een wonder dat de buren van Rico Verhoeven nog niet geklaagd hebben bij de kickbokskampioen. Misschien durven ze toch niet zo goed bij hem aan te kloppen.

Rico Verhoeven’s standbeeld wekt tegenstrijdige reacties op

De reacties op de Instagram video van Rico Verhoeven zijn nogal verschillend te noemen. Waar veel volgers het een gaaf, maar bijzonder kunstwerk vinden, denken anderen: ‘wat moet je er mee?’. Rico ontvangt namelijk veel vuur-emoji’s, wat laat zien dat veel mensen vinden dat het beeld wel iets heeft. Daarnaast vindt men de kleur ook bijzonder. Voorbeelden van comments zijn: ‘Joseph Kliblauwski’ of ‘Wel een opmerkelijke kleur blauw..’. Anderen denken juist dat Rico’s vriendin in verwachting is van een jongetje: ‘It’s a boy!’, ‘Kleine op komst…’ of ‘Dacht even wat anders, dacht jullie krijgen een jongetje’. Toch is er slechts één detail van het standbeeld dat de meeste reacties opwekt: een random hangend lid. Veel mensen vragen zich af waarom dit is toegevoegd, met comments als: ‘Is wel koud voor hem zo zonder broekie’, ‘Was dat kleine detail daaronder echt nodig?’, ‘Waarom dat geslachtsdeel erbij?’ en ‘Ik hoop niet dat je model hebt gestaan’.

Joseph Klibansky goede vriend Rico Verhoeven

De vriendschap tussen Rico Verhoeven, de befaamde kickbokskampioen, en Joseph Klibansky, een opvallende Nederlandse kunstenaar, is boeiend te noemen. Ondanks hun afkomst uit totaal verschillende werelden, hebben ze een diepe band gecreeërd die teruggaat tot hun jeugd in Nederland. Hun vriendschap vindt zijn oorsprong in gedeelde interesses, zoals kunst en sport, en heeft zich in de loop der jaren verder ontwikkeld. De twee maatjes hebben elkaar gevonden in hun wederzijdse bewondering voor elkaars vakgebieden. Wat hun vriendschap bijzonder maakt, is hoe ze elkaars horizon hebben verbreed. Zo heeft Verhoeven dus kunst leren waarderen en heeft zelfs enkele van Klibansky’s werken in zijn huis hangen, terwijl Klibansky geïnspireerd is geraakt door Verhoevens vastberadenheid en doorzettingsvermogen. Samen hebben ze ook laten zien een dat vriendschappen soms uit onverwachte hoeken ontstaan en kunnen bloeien door wederzijdse bewondering en respect. De mannen laten zien dat passie en vriendschap geen grenzen kennen.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Je hoeft niet te raden waar de piercing van Marijn Kuipers zit

Marijn Kuipers heeft een nieuwe, prachtige foto online gezet en haar fans smullen daar natuurlijk wel even van mee. 

Zien: dit is de bizar grote schoenencollectie van Memphis Depay

Memphis Depay heeft een compleet nieuwe collectie schoenen die...

Video: Famke Louise buigt diep voorover in supermarkt en laat haar beschuitjes zien

Famke Louise laat haar beschuitjes goed bekijken wanneer ze diep voorover buigt!