Max Verstappen smult enorm van Kelly Piquet voor het te laat is (foto’s!)

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Max Verstappen geniet nog even van zijn grote liefde Kelly Piquet voor dat hij weer moet gaan en het te laat is!

Max Verstappen zal ondertussen alweer onderweg zijn naar Canada voor de volgende Grand Prix van het seizoen. Hij heeft sinds de vorige race in Monaco zo’n twee weken gehad om even eruit te zijn en dat was lekker dicht bij huis. Dan spendeert hij zijn tijd natuurlijk het liefst met zijn grote liefde Kelly Piquet en haar dochtertje Penelope. Dit is ook wel te zien aan de foto’s die Kelly ons geeft op Instagram. Het model plaatst van de maand Mei een “fotodump” zoals het wordt genoemd. Hierin laat ze haar leukste foto’s zien van de hele maand. Max komt hier wel een aantal keer in voor en je ziet dat hij van het leven geniet. Wat mensen ook opviel is dat onze wereldkampioen een pyjama heeft met katten erop. Dit vinden de fans geweldig om te zien, dat hij gewoon zo nuchter blijft. Bekijk zelf de leuke fotodump van Mei!

Max en Kelly gezellig samen

Gaat Kelly Piquet in Canada zijn voor de Grand Prix

Vermoedelijk gaan we Kelly Piquet niet zien bij de volgende Grand Prix in Canada. Ze is zelf deze week al in Parijs geweest om modellenfoto’s te maken. Erna is ze ook nog uitgenodigd voor een hotel en spa in St Tropez, in Frankrijk. Hier heeft ze 2 daagjes kunnen relaxen en zou het erg kortaf zijn om nu nog naar Canada te gaan. Uiteraard kan het zijn dat dit zo gepland is en dat ze er gewoon zal zijn. We zullen het moeten afwachten!

Meer zien van Max Verstappen en Kelly Piquet

Wil je meer zien van racemonster Max Verstappen? Neem dan een kijkje op zijn Instagrampagina! Hier plaatst hij regelmatig leuke foto’s en updates van zijn leven. En wil jij nou het leven van het knappe model Kelly Piquet volgen? Kijk dan nu op de Instagram van Kelly. Ze plaatst hier genoeg leuke berichten, beelden uit haar privé leven met Max en nog veel meer. Dit doet ze ongeveer om de dag, waardoor we goed op de hoogte blijven. Het is het zeker waard om even een kijkje te nemen!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Davina Michelle laat de boel flink schudden in achtertuintje (video!)

Davina Michelle laat maar weer eens goed zien waarom ze een van de meest geliefde artiesten van Nederland is met deze video!

Jake Paul mag zichzelf gelukkig man noemen bij foto van Jutta Leerdam in ‘doorzichtig’ jurkje (foto’s!)

Jutta Leerdam loopt Jake Paul weer helemaal lekker te maken met een outfit waar iedereen van zou smelten. De Amerikaanse YouTuber en bokser moet er dan ook wel op reageren.

Maan de Steenwinkel schudt met haar achterste in leren pakje (video!)

Maan de Steenwinkel is weer terug van weggeweest. Niet alleen heeft ze nieuwe muziek, maar ook een hele nieuwe look!