Max Verstappen shockeert Lando Norris met zeer zeldzame foto

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Lando Norris is met stomheid geslagen na het zien van déze foto van Max Verstappen…

Het Instagram account van Max Verstappen staat vol met foto’s van hem in zijn racepak. Maar hoe vaak zie je een foto voorbij komen van Verstappen in normale kleding? Vrijwel nooit. Lando Norris reageert dan ook gechoqueerd onder de foto’s van Verstappen. Hij lijkt met stomheid geslagen, want zijn letterlijke reactie onder de foto’s is: “???????” Naast dat Verstappen te zien is in normale kleding schuilt er ook een biertje op de foto die nét te zien is. Was dit wel de bedoeling? Wil jij de foto’s zien van Verstappen in ‘hippe’ kleding? Klik dan op deze link.

Max Verstappen

Verstappen steeds vaker als model te zien

Ook dit keer is Verstappen dus weer als model te zien. Hij heeft de laatste tijd steeds vaker momentjes voor de camera. Het lijkt er op dat ook deze roeping hem perfect past. In de reacties is dan ook te lezen dat ze het helemaal niet erg vinden om Verstappen ook op deze manier vaker te zien. Vooral de vrouwen worden helemaal wild. Zo reageren vrouwen bijvoorbeeld: “World champion, model, what’s more?” Verstappen deelde ook al beelden van ‘pre-season studio sessies’. Ook hier is hij niet bang om eens goed te poseren voor de camera’s. Sergio Pérez doet overigens ook vrolijk mee. De twee waren laatst samen aan het kibbelen over wie er het beste uitzag. Wil je het hele artikel lezen over de ‘ruzie’ tussen Max en Pérez? Klik dan hier.

Meer zien van Max Verstappen?

Wil jij meer zien van Max Verstappen? Kijk dan even op zijn Instagram.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Schaatster Gioya Lancee (25) presteert op Instagram nóg beter dan op schaatsbaan

Gioya Lancee heeft het lastig op de schaatsbaan... Maar op Instagram presteert ze in ieder geval wel goed!

Video: Rico Verhoeven toont trillende tepeltjes tijdens zieke zweetsessie

Rico Verhoeven deelt via zijn Instagram een nogal opvallende video. Naast dat de bekende kickbokser zonder shirt staat valt er nog iet opmerkelijks op.

Video: Lies Zhara probeert lastige standjes uit met Sean Demmers

Lies Zhara laat in een filmpje zien hoe ze verschillende verleidelijke standjes uitprobeert samen met YouTuber Sean Demmers.