Max Verstappen moet zich zorgen maken na deze waanzinnige foto van Kelly Piquet

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Kelly Piquet laat weer uiterst veel van zichzelf zien op nieuwe mooie foto’s. Moet Max Verstappen zich zorgen gaan maken hier?

Een enkele foto van Kelly Piquet heeft Instagram in vuur en vlam gezet. De brunette ziet er weer bijzonder goed uit. Fans maken zich wel een beetje zorgen over de mogelijke impact op haar relatie met Max Verstappen. De foto heeft niet alleen bewonderende opmerkingen opgeleverd, maar ook genoeg opmerkingen die laten blijken dat er kapers op de kust zijn. Kijk hieronder snel de foto van Kelly en dan snap je meteen waarom mensen zo enthousiast zijn.

Lees ook: Foto: Kelly Piquet laat Instagram ontploffen in véél te nauwe outfit met panterprintje

Kelly Piquet zet Instagram in vuur en vlam

Een foto kan soms meer zeggen dan duizend woorden, en dat geldt zeker voor de recente post van Kelly Piquet op Instagram. De foto, genomen tijdens een modeshow, laat Kelly zien in een prachtig zwart jurkje met groene accenten. Door het jurkje komen haar vrouwelijke vormen perfect tot hun recht. Er zijn een hoop fans die Kelly onder de foto helemaal de hemel in prijzen, maar er zijn ook opmerkingen die wat meer zorgelijk zijn. Een veelvoorkomende opmerking is ‘in before Max’, waarbij fans eerder op de foto hebben gereageerd dan Kelly haar vriend. Ze proberen daarmee Max een beetje te overtreffen.

Max Verstappen wordt uitgedaagd in reactie

Een andere opmerking, ‘can Max Verstappen fight’, lijkt de druk verder op Max Verstappen nog verder op te voeren. Het lijkt nu net alsof Max bereid moet zijn om te vechten voor zijn relatie met Kelly. Sommige volgers gaan in ieder geval ver in hun opmerkingen. Max doet meestal niet zoveel met dit soort reacties, maar leuk kan het niet zijn. De hamvraag blijft hangen: moet Max Verstappen zich zorgen maken? Het lijkt er in ieder geval niet op. Hoewel Kelly een flink aantal bewonderaars heeft, hoeft de coureur zich niet zo druk te maken dat ze er snel met een ander vandoor gaat. Dus Max kan ook achterover leunen en genieten van de mooie foto’s.

Kelly Piquet bereikt nu haar mooiste tijd

Kelly Piquet omschrijft haar outfit in de leuke foto’s als haar ‘cute girl era’. Daar is dan ook geen woord van gelogen. Kelly ziet er in het jurkje ongelooflijk goed uit. Ze weet wel weer flink de aandacht te trekken met het opmerkelijke kledingstuk. Dat moet je Kelly nageven. De brunette weet ontzettend goed hoe ze haar volgers iets moois mee moet geven.

Kelly Piquet is een natuurtalent als het om fotografie gaat

Hoewel Kelly Piquet niet als model deelnam aan de modeshow, laten al die leuke comments onder haar foto zien dat ze dat zonder problemen had kunnen doen. Haar verschijning wordt zelfs als mooier beschouwd dan die van de professionele modellen op de catwalk. Het prachtige zwarte jurkje met groene accenten dat Kelly draagt, wordt gezien als een van haar betere outfits tot nu toe.  De perfecte pasvorm benadrukt haar vrouwelijke vormen op een geweldige manier.

Meer zien van Kelly Piquet kan op Instagram

Als je nou geen genoegen kan krijgen van Kelly Piquet, dan moet je even naar Instagram gaan. Daar heeft de brunette namelijk veel mooie foto’s voor je klaar staan.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Noa Vahle maakt selfie in verlaten sportschool in tijdens snoepreisje

Noa Vahle laat zichzelf zien tijdens sportsessie in een compleet verlaten sportschool. Wat ziet de foto van deze blondine er mooi uit. 

Video: Hete Jutta Leerdam onthult unieke samenwerking met Netflix

Netflix is een samenwerking aangegaan met de hete Jutta Leerdam. Wij begrijpen precies waarom Netflix haar heeft gekozen voor déze video.

Video: Schaatsster Robin Groot verrast Joy Beune met innige omhelzing na flinke knal

Robin Groot laat 'Gouden' collega-schaatsster Joy Beune flink schrikken, maar maakt het daarna snel goed met een warme knuffel...