Matchfixing? Feyenoord verliest dankzij drie bizarre penalty’s

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Feyenoord had flinke pech in de Europa League tegen Wolfsberger. De scheids, een invaller nota bene, gaf zomaar drie penalty’s weg! 

De VAR is niet populair, maar wat had Feyenoord ‘m nodig in de Europa League tegen Wolfsberger! Je wil er niet aan denken, maar Scheidsrechter Jovanovic leek de wedstrijd wel héél opzichting richting een bepaalde uitslag te sturen…

Lees ook: WAT zegt Erik ten Hag in dit interview?!

Feyenoord verliest met 1-4 van Wolfsberger

Met een onvervalste penalty-hattrick duwde de scheidsrechter het al zwak spelende Feyenoord nóg dichter bij de afgrond. Na twee wedstrijden staan de Rotterdammers op één punt. Zo wordt Europees overwinteren een moeilijke opgave. Al na drie minuten legde scheidsrechter Jovanovic de bal voor het eerst op de stip. Een scheenbeen van Botteghin en een zuchtje wint toucheerde de hak van een Wolfsberger-aanvaller. Niet veel later ging diezelfde aanvaller naar de grond met een onvervalste schwalbe: weer een pingel. In de tweede helft mocht Wolfsberger nóg een keer ‘gratis’ van elf meter aanleggen.

Speel jij even voor VAR? Had je deze drie penalty’s gegeven?

Laatste nieuws

Stralende Kim-Lian van der Meij deelt foto vanaf strand

Kim-Lian van der Meij is aan het genieten van de een welverdiende zonvakantie met haar gezin. Dit betekent heel veel zonnen, eten en zwemmen voor Kim-Lian.

Dit zijn de allermooiste foto’s van Waku Waku-presentatrice Sosha Duysker

Het was ooit een heel populair televisieprogramma, en nu is het terug: Waku Waku. De dierenquiz zal in een nieuwe jasje worden gepresenteerd door Sosha Duysker. Om de presentatrice wat beter te leren kennen zijn hier de allermooiste foto's van Sosha!

Foto: Stuiterende Dee van der Zeeuw maakt uitdagende bewegingen

Dee van der Zeeuw probeert graag nieuw speelgoed uit. Dankzij haar laatste aankoop stuitert ze met een rood hoofd door de woonkamer!

Gerelateerde berichten