Matchfixing? Feyenoord verliest dankzij drie bizarre penalty’s

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Feyenoord had flinke pech in de Europa League tegen Wolfsberger. De scheids, een invaller nota bene, gaf zomaar drie penalty’s weg! 

De VAR is niet populair, maar wat had Feyenoord ‘m nodig in de Europa League tegen Wolfsberger! Je wil er niet aan denken, maar Scheidsrechter Jovanovic leek de wedstrijd wel héél opzichting richting een bepaalde uitslag te sturen…

Lees ook: WAT zegt Erik ten Hag in dit interview?!

Feyenoord verliest met 1-4 van Wolfsberger

Met een onvervalste penalty-hattrick duwde de scheidsrechter het al zwak spelende Feyenoord nóg dichter bij de afgrond. Na twee wedstrijden staan de Rotterdammers op één punt. Zo wordt Europees overwinteren een moeilijke opgave. Al na drie minuten legde scheidsrechter Jovanovic de bal voor het eerst op de stip. Een scheenbeen van Botteghin en een zuchtje wint toucheerde de hak van een Wolfsberger-aanvaller. Niet veel later ging diezelfde aanvaller naar de grond met een onvervalste schwalbe: weer een pingel. In de tweede helft mocht Wolfsberger nóg een keer ‘gratis’ van elf meter aanleggen.

Speel jij even voor VAR? Had je deze drie penalty’s gegeven?

Laatste nieuws

Foto: Marco Borsato probeerde deze knappe dame te chanteren bij The Voice

Marco Borsato is net vrijgesproken van een aangifte tegen hem voor zijn gedrag bij The Voice. Lang kan hij echter niet van zijn rust genieten, want de volgende dame die hij op smerige wijze zou hebben misleid heeft zich gemeld..

Marijn Kuipers geeft geeft uitleg bij rood achterwerk met heerlijke video

De prachtige Marijn Kuipers heeft een nieuwe video online gezet waar haar volgers natuurlijk enorm van smullen. 

Video: Hélène Hendriks laat intiem lichaamsdeel aan Merel Ek zien

Tijdens de HLF8 uitzending haalt Hélène Hendriks uit het niets een intiem lichaamsdeel te voorschijn en vraagt ze aan Merel EK om er even nauwkeurig naar te kijken!