Marvel’s Hayley Atwell speelt Lara Croft in Netflix serie Tomb Raider

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Netflix animaties doen het heel goed. Na het succes van de Witcher film, Nightmare of the Wolf, komt Netflix nu met een Tomb Raider film. En Marvel chick Hayley Atwell is de stem van Lara Croft!

Netflix is bezig met een geanimeerde Tomb Raider serie. Tomb Raider, voor wie de afgelopen 30 jaar onder een steen heeft geleefd, vertelt het verhaal van Lara Croft. Lara is een badass schattenjager die zich in het ene na het andere avontuur stort. Oude samenlevingen, verborgen vallen, vette actie en meedogenloze schurken voeren de boventoon. Ze is daarmee de vrouwelijke tegenhanger van personages als Indiana Jones en Nathan Drake. En voor zo’n stoere vrouw heb je natuurlijk een stoere actrice nodig. Netflix vindt die in niemand minder dan Marvel-actrice Haley Atwell!

Lees ook: Netflix komt met trailer van Nederlandse misdaadfilm Forever Rich

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Hayley Atwell (@wellhayley)

Hayley Atwell is de enige juiste keuze

Het kan zijn dat Hayley je nogal bekend voor komt. De reden daarvoor is dat ze agent Peggy Carter speelt in verschillende Marvel films en series, waaronder de Captain America films en de serie Agent Carter. In het Marvel Cinematic Universe is ze een extreem stoere chick die alle mannen om zich heen ver achter zich laat en op geheime missies gaat om gevaarlijke technologie uit de handen van schurken te houden. De rol verschilt in dat opzicht dus niet veel van Lara Croft. Hayley is dus uitermate geschikt voor de nieuwe Netflix serie.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Hayley Atwell (@wellhayley)

Ervaring met animatie

Het is niet de eerste keer dat Hayley haar stem leent voor een animatieproject. Voor de Marvel animatieserie What If…? doet ze de stem van haar live action personage Peggy Carter. In de aflevering waar Hayley in zit, wordt niet Steve Rogers, maar Peggy Carter de nieuwe Captain America. En dat zorgt voor erg interessante momenten. De opnames van Tomb Raider zitten er inmiddels op, dus dat is weer een animatieproject dat Hayley op haar cv kan zetten. Misschien dat ze binnenkort wel de full-time overstap maakt naar animatie. Al zou dat natuurlijk jammer zijn, omdat je dan niet meer van haar prachtige lichaam kan genieten op het witte scherm.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Hayley Atwell (@wellhayley)

Marvel acteurs en game personages

Haley is trouwens niet de enige Marvel acteur die zich leent voor een film of serie over een personage uit een videogame. Acteur Tom Holland, die de rol van Spider-Man op zich neemt binnen de Marvel Cinematic Universe, speelt namelijk de live action versie van Nathan Drake uit het spel Uncharted. En eerlijk is eerlijk, Tom lijkt erg veel de Nathan uit de games. Hoewel hij iets kleiner is dan je zou verwachten van Nathan Drake en zijn stem ook niet helemaal matched, kan Tom na zijn rol als Spider-Man in ieder geval alle stunts aan die de rol van hem vraagt.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Tom Holland (@tomholland2013)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Voorovergebogen Marijn Kuipers wordt van achteren beklommen

Marijn Kuipers heeft normaal gesproken een vrij normale dag, maar nu wordt de knappe blondine opeens vanachter besprongen!

Video: Rico Verhoeven laat sterkste punten van zijn vriendin Naomy van Beem zien

De knappe vriendin van Rico Verhoeven, Naomy van Beem, is een lust voor het oog. en dat zie je wel op deze foto's. 

Foto: Juultje Tieleman probeert volgers te verleiden met zwoele blik

Juultje Tieleman is een van de knapste influencers van Nederland. Dat heeft ze deels te danken aan haar zwoele blik.