Marlijn Weerdenburg maakt spannende belofte met foto van achterzijde

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Marlijn Weerdenburg maakt een wel erg spannende belofte met haar laatste foto. Daar belooft ze meer van haar achterzijde te laten zien. 

De beeldschone en adembenemende presentatrice Marlijn Weerdenburg doet op haar laatste foto een wel heel spannende belofte. Zo laat ze haar volgers weten dat ze meer gaat laten zien van haar achterzijde. En dat is goed nieuws voor als je Marlijn een hele knappe vrouw vond. Een van haar beste kanten komt vanaf nu nog vaker op de foto. En dat is wel reden tot een feestje. Op deze manier mag je nog vaker genieten van een kant van Marlijn Weerdenburg, waar je stiekem natuurlijk al jaren van genoot. Marlijn erkent de behoefte van haar vele volgers en belooft om meer van zichzelf te laten zien in het nieuwe jaar.

Lees ook: Foto: Marlijn Weerdenburg onthult meest schokkende WIDM-hints in Moltalk

2022 wordt voor Marlijn het jaar van de leuke foto’s

Ze zegt het zelf al op haar mooie foto, maar 2022 wordt het jaar van Marlijn Weerdenburg. De geweldige blondine maakt met bovenstaande foto op ludieke wijze een wel erg spannende belofte. Niet dat haar volgers dat erg vinden. Die kunnen wel een beetje extra Marlijn gebruiken in hun leven. Nu is de achterzijde van de bekende presentatrice ook wel een van haar betere kanten. Dus om daar meer van te mogen zien het komende jaar is alles behalve een straf. De volgers van Marlijn die kijken reikhalzend uit naar het moment dat ze meer te zien krijgen van hun meest favoriete BN’er.

Marlijn is een ongelooflijk stijlicoon op prachtige foto

Maar niet alleen de achterzijde van Marlijn is ongelooflijk mooi om naar te kijken. De voorzijde is ook zeker niet verkeerd. Marlijn heeft een prachtig gezicht en een lach waar de poolkappen nog van moeten smelten. Daarbij weet ze zich altijd te hullen in de meest interessante kleding, die haar zeker nog even een niveau mooier maken dan ze al was. Haar spontane persoonlijkheid en vrolijk aura maken het plaatje helemaal af. Marlijn is absoluut een van de leukste vrouwen van het land en wordt door veel mannen bestempeld als droomvrouw. En geef ze eens ongelijk. Met Marlijn zou je best een beschuitje kunnen eten.
Marlijn heeft verassende samenwerking op ‘behind the scenes’ foto Wie is de Mol?

Zoals je weet presenteert Marlijn elke week de aftershow van Wie is de Mol? en dat doet ze natuurlijk fantastisch. Ze geeft je elke week een extra reden om naar het spannende programma te kijken. Alleen deze week moest ze het zonder haar maatje Rop doen en dat betekende dat Marlijn mocht samenwerken met een van haar grote helden, namelijk Ron Boszhard. Samen met de bekende presentator mocht Marlijn je weer verblijden met alle hoogtepunten uit de aflevering van WIDM. Al was Marlijn in haar schitterende jurk natuurlijk veel interessanter om naar te kijken dan alle hints uit de aflevering. Marlijn is nog het meest spannende onderdeel van het nieuwe seizoen WIDM. 

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jutta Leerdam laat je dwars door nauwelijks aanwezig topje kijken (foto!)

Jutta Leerdam is nog geen half uur terug in Nederland of ze begint al weer mooie foto's te maken voor haar vriendje Jake Paul.

Maan de Steenwinkel laat zich filmen op afgelegen strand en heeft het overduidelijk koud (video!)

Maan de Steenwinkel heeft een video online gezet, waarin blijkt dat ze het duidelijk een beetje koud had. Alles valt namelijk te zien. 

Knappe schaatsster Femke Kok doet midden op straat aan zelfliefde (foto!)

Femke Kok heeft een nieuwe foto online gezet en al haar fans worden gelijk helemaal wild. Het plaatje heeft duidelijk het gewenste effect.