Marlijn Weerdenburg lijkt wel dertig jaar ouder op huiveringwekkende foto

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Het was niet de perfecte dag voor Marlijn Weerdenburg. De prachtige presentatrice kreeg te maken met pech en zag er opeens veel ouder uit. 

Prachtige presentatrice Marlijn Weerdenburg had geen goede dag te pakken. De beeldschone presentatrice had flink last van ongeluk door de dag heen. Daardoor zag ze er aan het einde van de dag meteen dertig jaar ouder uit dan de bedoeling is. Nog steeds was Marlijn een prachtige vrouw om naar te kijken, maar toch is het minder fraai dan wanneer ze in haar volle glorie valt te zien. Marlijn op haar slechtst valt gelukkig dus nog mee, want er zijn vrouwen die er veel minder knap bij lopen dan Marlijn op hun slechtste dag. Toch moesten haar volgers van deze foto even nadenken of het wel echt Marlijn Weerdenburg was die op de afbeelding te zien was. Maar het was geen gezichtsbedrog, maar echt presentatrice Marlijn  Weerdenburg.

Lees ook: Foto: Marlijn Weerdenburg ziet het even niet meer zitten

Marlijn gooit op foto haar pruillipje in de strijd

Op de foto gooit Marlijn haar pruillipje goed in de strijd. Zo hoopt ze alsnog een beetje mooi over te kunnen komen op het plaatje. Marlijn ziet er natuurlijk geweldig uit, maar ze heeft duidelijk haar dag niet. En dat straalt best wel over. De foto maakte ze in de ochtend en toen was eigenlijk alles al misgegaan, wat er mis kon gaan. Haar fiets ging stuk, er zat vogelpoep over haar jas en ze was haar sportschoenen vergeten, dus stond ze voor niks in de sportschool. Er ging dus een hoop mis bij Marlijn. Ze heeft maar besloten om de rest van de dag lekker te ontspannen in bed. Soms zijn die dagen ook helemaal niet erg. Een beetje op adem komen is dan ook nodig van tijd tot tijd. Helemaal als je zo’n druk bezette presentatrice bent als Marlijn. Het is een wonder dat ze nog aan vrije tijd toe komt met al haar plannen. Dan is het ook niet zo gek dat je er ouder uit gaat zien. Gelukkig heeft ze haar pruillipje nog. Die maakt een hoop goed.

Marlijn maakt met leuke foto meer tijd voor muziek

Muziek is een van de grote passies van Marlijn Weerdenburg. Alleen heeft ze er met al haar drukke afspraken nauwelijks tijd voor. Gelukkig heeft ze laatst de tijd kunnen vrijmaken om even de studio in te duiken. En daar heeft ze heerlijk gewerkt aan nieuwe muziek. Wanneer de muziek van Marlijn uit komt is nog maar de vraag, maar dat ze weer bezig is met eigen werk maken is natuurlijk goed nieuws. Je zou namelijk bijna vergeten dat de beeldschone blondine ook enorm muzikaal is aangelegd. Marlijn weet met haar eigen muziek iedereen te betoveren. Dat daar dus binnenkort meer van komt is alleen maar fijn. Dan heb je weer iets om naar uit te kijken.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Hélène Hendriks is diep onder indruk van zwarte paal op voetbalveld

Hélène Hendriks deelde via Instagram een wel heel opvallende foto. De blonde presentatrice stond flink voor paal..

Video: Gaby Blaaser trekt ongedierte aan met nieuwe lippen

Gaby Blaaser deelt met veel plezier haar zware leven als een influencer. Hierin zijn Gaby haar lichaam en gezicht haar verkoop product. Om dit een beetje te stimuleren is Gaby absoluut niet vies van een spuitje hier of daar. En alle mannen zijn niet de enige die aan deze opgespoten lippen hangen...

Foto: Heleen van Royen ingezet als lokkertje voor de kijker van Vandaag Inside

Vandaag Inside gaat een flinke uitdaging aan. Het programma besluit daarom om kijkcijferkanon Heleen van Royen weer uit te nodigen...