Marlijn Weerdenburg doet WIDM-kijker enorm plezier met foto van haar geheime wapen

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Marlijn Weerdenburg doet de kijkers van de spannende serie Wie is de Moleen enorm plezier door een foto te maken van haar geheime wapen. 

Presentatrice Marlijn Weerdenburg zet zich maar al te graag in voor de serie Wie is de Mol? Niet alleen is ze de presentatrice van de aftershow MolTalk, maar ze spreekt ook de audiodescripties in voor de afleveringen van WIDM, zodat doven en slechthorenden ook mee kunnen genieten van de spannende afleveringen van het programma. Marlijn mag daarbij haar geheime wapen inzetten. En dat is niet haar prachtige , zoals vele mensen waarschijnlijk denken. Nee, Marlijn haar geheime wapen is haar zwoele stem, die ze maar al te graag gebruikt om de mensen thuis een stukje vrolijker te maken.

Lees ook: Marlijn Weerdenburg maakt spannende belofte met foto van achterzijde
Marlijn verovert Nederland met haar zwoele stemgeluiden

Hoewel Marlijn natuurlijk bekend staat om haar beeldschone verschijning, is er nog veel meer om van te houden bij de prachtige blondine. Bijvoorbeeld van haar zwoele stemgeluiden. Marlijn klinkt altijd ontzettend lief en als ze iets inspreekt. Dat zorgt er voor dat vele mannen maar al te graag de blinde versie van WIDM aan zetten, zodat ze nog meer kunnen genieten van Marlijn en haar geweldige kwaliteiten. De blonde presentatrice kan ook nog eens geweldig zingen en dat is iets wat nog niet veel mensen van haar weten. Misschien maar eens tijd voor Marlijn om zich weer iets meer op haar muzikale carrière te focussen. Er zijn genoeg mensen die een concert van Marlijn best heel leuk zouden vinden om mee te maken. Met haar charmante klanken weet ze namelijk een hoop mensen te ontroeren en te vermaken. Een uitstapje naar het podium is dus helemaal niet zo’n slecht idee.

Marlijn staat ook nog eens erg goed op foto

Een ander, iets minder verborgen, talent van Marlijn Weerdenburg is haar gave om altijd mooi op een foto te verschijnen. Nu is Marlijn van zichzelf natuurlijk al gewoon heel knap, maar ze weet het altijd voor elkaar te krijgen om buitengewoon aantrekkelijk op een foto te staan. Het is een talent waar vele vrouwen jaloers op zijn en waar vele mannen uitermate goed van kunnen genieten. Het gebeurt dan ook regelmatig dat Marlijn gevraagd wordt om eens leuk op de foto te staan. Zowel met haar hele , als bijvoorbeeld alleen haar beeldschone gezichtje. Eigenlijk is alles aan Marlijn hartstikke mooi, maar haar lieve gezicht, met die diepblauwe ogen en volle lippen is pas echt een plaatje om van te genieten.

Marlijn is een echte alleskunner

Marlijn is dus een vrouw die vrijwel alles kan. Zo is een ze een steengoede presentator, spreekt ze zonder moeite dingen in, kan ze geweldig zingen en staat ze ook nog eens beeldschoon op de foto. Ze is een echte alleskunner. En daarvan zijn er nog maar weinig in Nederland. Die moet je koesteren.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Rutger Castricum eindelijk open over verhouding met Hélène Hendriks: ‘Er groeit iets tussen jullie?’

Ondanks dat veel mensen denken dat Rutger Castricum zijn rol in het programma van Hélène Hendriks niet helemaal kan vinden, lijkt hij zich toch heel erg op zijn gemak te voelen bij haar. Bloeit er iets op tussen de twee?

Zo zag je Pien Hersman nog nooit; knappe schaatsster heeft nauwelijks nog kleding aan (foto’s!)

Pien Hersman heeft haar volgers volledig verbaasd met haar nieuwe post op Instagram. Haar volgers hebben haar nog nooit in zo weinig kleding gezien en genieten van prachtige Pien!

Lies Zhara laat haar enorme pyramides uit shirtje knallen (foto’s!)

Lies Zhara is in Egypte met Sean Demmers en samen schieten ze een hoop content. In de meeste foto's knallen haar twee enorme pyramides er flink uit...