Marijn Kuipers laat legendarisch achterwerk op-en-neer gaan in donkere sportschool (video!)

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Influencer Marijn Kuipers laat iedereen meekijken wanneer ze de boel in het donker erg laat stuiteren!

De prachtige blondine Marijn Kuipers weet precies hoe ze al haar volgers kan laten smelten, ze deelt namelijk beelden van wanneer ze in het donker aan het sporten is en haar stuiterende vormen spelen in deze video dan ook de hoofdrol!

Marijn Kuipers gaat op-en-neer in het donker

Sporten is iets wat Marijn Kuipers erg graag doet in haar vrije tijd. Maar dat ze dit opeens in het donker zou doen, had niemand zien aankomen! Je kunt niet eens goed haar gezicht zien of welke kleur haar outfit heeft! Waarom ze op deze manier aan het sporten is, weet niemand, maar iedereen weet wel dat ze enorm goed op en neer aan het stuiteren is, waardoor haar vormen goed in de video te zien zijn. Gelukkig is dat dan weer wel goed te bekijken in het donker! Fans van Marijn zijn erg blij met de video die ze zo onverwachts heeft gedeeld en hopen vaker van dit soort beelden te mogen zien. Hoe dan ook, haar volgers zijn dankbaar voor zulke beelden.

Klik hier om zelf de video van Marijn Kuipers te bekijken!

Marijn Kuipers laat legendarisch achterwerk op-en-neer gaan

Marijn Kuipers gaat graag uit met vriendinnen

Onze blondine Marijn Kuipers weet wel hoe ze het gezellig kan hebben! De influencer deelt de laatste tijden veel foto’s en video’s van wanneer ze uit het huis is met vriendinnen. Dan gaat ze uiteten, naar een feestje of wat ze in haar laatste bericht heeft geplaatst naar een high tea! In de beelden kan je goed zien dat ze het superleuk heeft met iedereen. Marijn straalt enorm wanneer ze leuke dingen doet en volgers vinden dat leuk om te zien! Gelukkig deelt ze dus veel van dat soort leuke momenten.

Marijn Kuipers gaat graag uit met vriendinnen

Meer zien van Marijn Kuipers

Wil je nou meer zien van Marijn Kuipers? Neem dan even een kijkje op haar Instagrampagina! Hier plaatst de blondine regelmatig berichten van wat ze aan het doen is. Bijvoorbeeld voor YouTube aan het filmen, of misschien wat leuke kiekjes van een vakantie. In ieder geval is het zeker een gedeelte van je tijd waard!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jada Borsato deelt zomerse foto met doorschijnende broek en omhoog kruipend truitje

Jada Borsato is helemaal klaar voor de zomer en laat de rest van Nederland meegenieten van haar heerlijke zomerse outfit. Ze heeft een prachtige doorschijnende broek aan en een piepklein topje!

Rico Verhoeven sleurt vriendin Naomy van Beem mee de natuur in en geniet er keihard van (foto’s)

Rico Verhoeven weet zijn vriendin Naomy van Beem mee te nemen in de natuur en hij geniet hier overduidelijk van!

Puck Moonen verpest foto van perfecte cappuccino met enorme modeflater (zien!)

Onze wielrenster Puck Moonen verbaasd iedereen met deze slechte keuze. De perfect gemaakte cappuccino kan de foto zelfs niet meer redden!