Marieke Elsinga vindt de bank prima liggen

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Het is weer weekend! En dat betekent dat de meeste mensen hun werkweek kunnen verruilen voor een beetje ontspanning. Voor sommige mensen kan dat niet snel genoeg komen. Een van die mensen is radio host Marieke Elsinga. Die ploft namelijk vrijdagavond na werk gelijk voor pampus op de bank.

Marieke Elsinga doet auditie voor Kamp van Koningsbrugge

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Marieke Elsinga (@mariekeelsinga)

Een harde werkster

Marieke heeft geen uitknop, dat blijkt wel. Zelfs als ze niet aan het werk is, dan werkt ze aan zichzelf. Zo is Marieke helemaal weg van trainen. Sportief gekleed in een joggingbroek en gympen vertrekt Marieke naar haar training. En hoewel sporten natuurlijk een flinke dosis energie kan geven, kan het ook leiden tot vermoeidheid. Het is maar hopen dat a Mariekes inspanningen niet leiden tot een burn-out. Anders moet ze straks noodgedwongen, net als Snelle, een pauze nemen van haar werk. En dat zou zonde zijn voor heel radio luisterend Nederland.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Marieke Elsinga (@mariekeelsinga)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Kijkers in shock door twee nieuwe actrices in House of the Dragon (HBO Max)

Er gaat een grote wisseling van de wacht plaatsvinden in de serie House of Dragon, de opvolger van Game of Thrones op HBO Max.

Foto: Patricia Paay wijst eindelijk boosdoeners aan na berucht ‘vies filmpje’

Patricia Paay kan eindelijk praten over het vervelende voorval met een 'vies filmpje' dat van haar opdook een aantal jaar geleden.

Foto: Sensi Lowe deelt diepgaand kiekje van openhangend jurkje

Sensi Lowe plaatst wel vaker prachtige foto's van zichzelf, maar meestal zijn ze niet zo diepgaand als het volgende kiekje!