Marieke Elsinga te zien in nieuw televisieprogramma

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Marieke Elsinga is vanavond te zien in een gloednieuw programma!

Na het succes van het oorspronkelijk Koreaanse programma The Masked Singer, komt nu wéér een nieuwe hitshow naar Nederland: I Can See Your Voice. In het nieuwe RTL4-programma draait het voor de verandering eens niet om wie het beste kan zingen. Nee, in dit programma gaat het om de vraag of een kandidaat überhaupt wel een noot weet te raken.

De échte nachtegaaltjes worden van de valse kraaien onderscheden door een vast jurypanel, een gastartiest en een fan. In dat jurypanel zitten onder andere zangeres Samantha Steenwijk en jawel, onze

(Lees verder na het filmpje)

De dames van O’G3NE zijn ook van de partij

Oh ja, om het allemaal nóg leuker te maken: de dames van O’G3NE zijn ook van de partij. Lisa, Amy en Shelley zullen er dus samen met Marieke Elsinga één groot feestje van maken. Precies, kijken dus.

I Can See Your Voice is vanaf donderdag 29 oktober om 20:30 uur te zien op RTL4

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Kletsnatte Jutta Leerdam laat ze schudden op afgelegen plek (video)

Jutta Leerdam is aan het hardlopen op een afgelegen plek en laat haar voorgevel even enorm op en neer stuiteren tot groot genoegen van haar volgers!

Indigo Oord laat luchtig jasje openhangen met bijna niks eronder (video’s!)

De bloedmooie Indigo Oord, voornamelijk bekend van The Bachelor, lijkt een hoop talenten te hebben. In een zéér opvallende video duikt ze samen op met een bekende Nederlandse hiphopartiest...

Win: Gratis kaarten voor bioscoopfilm The Fall Guy

The Fall Guy is een ode aan de stuntman: de man die alle klappen opvangt, en eigenlijk nooit genoeg waardering krijgt. Tot nu! Met Ryan Gosling en Emily Blunt aan boord gaat dit sowieso een bioscoop-hit worden!