Marieke Elsinga te zien in nieuw televisieprogramma

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Marieke Elsinga is vanavond te zien in een gloednieuw programma!

Na het succes van het oorspronkelijk Koreaanse programma The Masked Singer, komt nu wéér een nieuwe hitshow naar Nederland: I Can See Your Voice. In het nieuwe RTL4-programma draait het voor de verandering eens niet om wie het beste kan zingen. Nee, in dit programma gaat het om de vraag of een kandidaat überhaupt wel een noot weet te raken.

De échte nachtegaaltjes worden van de valse kraaien onderscheden door een vast jurypanel, een gastartiest en een fan. In dat jurypanel zitten onder andere zangeres Samantha Steenwijk en jawel, onze

(Lees verder na het filmpje)

De dames van O’G3NE zijn ook van de partij

Oh ja, om het allemaal nóg leuker te maken: de dames van O’G3NE zijn ook van de partij. Lisa, Amy en Shelley zullen er dus samen met Marieke Elsinga één groot feestje van maken. Precies, kijken dus.

I Can See Your Voice is vanaf donderdag 29 oktober om 20:30 uur te zien op RTL4

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Femke Kok heeft schaatspakje thuisgelaten tijdens zonnige vakantie (foto’s)

Femke Kok is lekker aan het genieten van haar vrije tijd nu het schaatsseizoen er op zit. Ze heeft haar schaatspakje niet meegenomen en laat onweerstaanbare foto's zien!

Foto: Zangeres Maan de Steenwinkel heeft het zichtbaar koud in kort broekje

Maan de Steenwinkel heeft een opvallend bericht geplaatst op Instagram. Ze heeft een zeer kort broekje aan in een winters sneeuwgebied!

Blondine Delfine Stal (20) puilt aan voor- én achterkant uit haar piepkleine outfit (foto’s!)

Delfine Stal knalt met haar flinke rondingen aan alle kanten uit haar kleding. Ze heeft een enorm klein topje aan die haar rondingen maar net kan tegenhouden.