Marieke Elsinga te zien in nieuw televisieprogramma

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Marieke Elsinga is vanavond te zien in een gloednieuw programma!

Na het succes van het oorspronkelijk Koreaanse programma The Masked Singer, komt nu wéér een nieuwe hitshow naar Nederland: I Can See Your Voice. In het nieuwe RTL4-programma draait het voor de verandering eens niet om wie het beste kan zingen. Nee, in dit programma gaat het om de vraag of een kandidaat überhaupt wel een noot weet te raken.

De échte nachtegaaltjes worden van de valse kraaien onderscheden door een vast jurypanel, een gastartiest en een fan. In dat jurypanel zitten onder andere zangeres Samantha Steenwijk en jawel, onze

Marieke Elsinga en dit programma zijn volgens de presentatrice een perfecte match. Zo vertelde ze: ‘Het past goed bij me. Overal tegenaan roeptoeteren, lol maken met collega’s. Iets moois aantrekken, want het is echt zo’n gezellige avondshow.’. Vooral die laatste zin maakt de fans van Marieke toch wel een beetje nieuwsgierig. In welk kledingsetje zal Marieke Elsinga dan vanavond te zien zijn in I Can See Your Voice? Voor degenen die niet meer kunnen wachten tot vanavond, hebben we al een kleine sneak preview in het onderstaande filmpje zitten!

(Lees verder na het filmpje)

De dames van O’G3NE zijn ook van de partij

Oh ja, om het allemaal nóg leuker te maken: de dames van O’G3NE zijn ook van de partij. Lisa, Amy en Shelley zullen er dus samen met Marieke Elsinga één groot feestje van maken. Precies, kijken dus.

I Can See Your Voice is vanaf donderdag 29 oktober om 20:30 uur te zien op RTL4

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Aan swag geen gebrek! Maar kan deze rocker ook zingen? 👀 Je ziet het vanavond in #ICanSeeYourVoice bij #RTL4

Een bericht gedeeld door RTL (@rtl.nl) op

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Dit is de bloedmooie vriendin van Wimbledon-held Botic van de Zandschulp

Botic van de Zandschulp haalde een fantastisch resultaat in Wimbledon. Dat is ook niet zo gek, aangezien dit de dame is die hem aanmoedigde. 

Video: Amber Brantsen blaast ruzie tussen Hamilton en Verstappen nieuw leven in bij Viaplay

Amber Brantsen heeft geleerd dat een beetje sensatie geen kwaad kan dit seizoen bij de Formule 1. Kijk maar wat ze doet. 

Foto: Maan de Steenwinkel floept bijna uit haar topje tijdens wild optreden

Maan de Steenwinkel is een prachtige zangeres met een geweldig lichaam. Soms zit een ongeluk echter in een klein hoekje.