Marieke Elsinga staat voor schut door deze hilarische foto uit privé collectie

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Marieke Elsinga staat misschien bekend als een prachtige verschijning, ook zij heeft een minder glorieus verleden. En daar duikt nu een foto van op. 

Presentatrice

Lees ook: Foto: Marieke Elsinga doet haar lijf een plezier met opvallend attribuut
Marieke deelt foto uit 2019

Het begon allemaal met  een onschuldige foto van een paar jaar terug. Marieke kwam hem toevallig tegen tijdens het doorzoeken van haar telefoon en kon het niet laten om even een kleine throwback op het internet te zetten. Als een onschuldig prinsesje staat Marieke op de foto. Wat zag ze er nog zo onschuldig uit in die tijd. Een paar jaar op de radio heeft haar wel een stuk opener gemaakt. Natuurlijk gingen haar volgers helemaal los op de oude foto. Marieke was in de tussentijd namelijk best wel een stukje veranderd en dat moesten ze allemaal in geuren en kleuren aan de prachtige presentatrice vertellen. Marieke had niet verwacht dat het zo hard zou gaan met de foto en besloot om haar volgers nog maar eens een stapje harder te laten schrikken met een nog veel oudere foto.

Marieke was een kleine Mathilde op foto

En toen kwam daar het moment. Marieke deelde een foto uit haar jeugd die haar tante eventjes had opgespoord. En wat een snoezig meisje was Marieke ook in haar jeugd. Al was er nog geen enkele indicatie dat deze look-a-like van Mathilde uit zou groeien tot de beeldschone dame die Marieke Elsinga nu is. Wel is het grappig om te zien van hoe ver Marieke dus eigenlijk gekomen is. Marieke kan goed lachen om de oude foto en deelt hem heerlijk in haar verhaal op Instagram

Het bloempotkapsel van Marieke

Nu was alles in de jaren tachtig ook even anders dan nu, maar het kan simpelweg niet zo zijn dat het bloempotkapsel van Marieke ooit in trek is geweest. Niet dat dit het enige foute is aan de foto. De ontbrekende tandjes en het vreemde matrozenpakje maken het een erg grappig geheel. Gelukkig heeft Marieke niet zoveel moeite met een beetje voor gek staan. Gelukkig is Marieke haar gevoel voor mode de afgelopen jaren een stukje verbeterd. Het zou pas echt erg worden als Marieke nu nog in dit soort matrozenpakjes rond zou lopen. Al is ‘Marieke in de jaren 80’ wel een geweldig Halloween kostuum idee voor volgend jaar natuurlijk.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Anna Nooshin is smakelijk hapje in onhandig doorschijnend jurkje (video)

Model Anna Nooshin neemt een enorm risico met haar luchtige outfit. Van gevaarlijke roofdieren wegrennen gaat een zware klus worden met zo'n jurk!

Knappe schaatsster Pien Hersman (20) gebruikt haar tong in hotelkamer

Schaatsster Pien Hersman is in een zeer goede bui, en kan dat moeilijk verbergen. Geen wonder dat ze dit soort foto's online zet!

Slaperige Rico Verhoeven klemt hoofd van klein kind tussen koelkastdeur (video)

Rico Verhoeven is niet helemaal wakker en slaat de koelkastdeur vol tegen zijn eigen kind!