Marieke Elsinga: ‘Mattie Valk is de astronaut in The Masked Singer’

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Marieke Elsinga weet het zeker: haar radiomaatje Mattie Valk zit in het astronautenpak bij The Masked Singer.

Het populaire RTL4-programma The Masked Singer is alweer een paar afleveringen bezig. Net als vorig jaar, houdt het programma de gemoederen weer flink bezig. Dit jaar zorgt met name de zanger in het astronautenpak voor heel wat commotie. Men is er name van overtuigd van het feit dat Q-music-dj Mattie Valk, de wederhelft van Marieke Elsinga, in het pak zit.

(lees verder na het filmpje)

@mattie.mariekeWie stopt er nog meer met werken als Mattie niet in het astronautenpak zit?! M. 🙋🏻‍♀️ ##TheMaskedSinger♬ origineel geluid – Mattie & Marieke

 

Anders gaat Marieke Elsinga weg bij Q-music

Marieke Elsinga is zelfs zó zeker van haar vermoeden dat Mattie Valk meedoet aan The Masked Singer dat ze aankondigd te gaan stoppen met het radioprogramma van Q-music als Mattie niet in het astronautenpak zit. Met die uitspraak tovert ze toch wel een ietwat ongemakkelijke blik op het gezicht van haar radiomattie.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Actrice Bertrie Wierenga duwt haar eigen klaprozen flink tegen elkaar aan in zomers jurkje

Bertrie Wierenga weet haar grote troeven helemaal tegen elkaar aan te persen terwijl ze omringd is door bloemen en een zomers jurkje draagt!

Emma Heesters drukt in auto op knopje en krijgt hem zo omhoog (video!)

Emma Heesters drukt op haar knopje in de auto en zorgt hiermee voor flink wat beweging. Ze schrikt er zelfs een beetje van. 

EK Voetbal: Matthijs de Ligt hoopt dat hij na wedstrijden even langs mag wippen bij vrouw Annekee

Matthijs de Ligt en Annekee Molenaar zijn pas net getrouwd. Nu moet Matthijs meteen naar Duitsland voor het EK, maar hij hoopt wel even langs te mogen wippen bij zijn vrouw.