Marieke Elsinga: ‘Mattie Valk is de astronaut in The Masked Singer’

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Marieke Elsinga weet het zeker: haar radiomaatje Mattie Valk zit in het astronautenpak bij The Masked Singer.

Het populaire RTL4-programma The Masked Singer is alweer een paar afleveringen bezig. Net als vorig jaar, houdt het programma de gemoederen weer flink bezig. Dit jaar zorgt met name de zanger in het astronautenpak voor heel wat commotie. Men is er name van overtuigd van het feit dat Q-music-dj Mattie Valk, de wederhelft van Marieke Elsinga, in het pak zit.

@mattie.mariekeWie stopt er nog meer met werken als Mattie niet in het astronautenpak zit?! M. 🙋🏻‍♀️ ##TheMaskedSinger♬ origineel geluid – Mattie & Marieke

 

Anders gaat Marieke Elsinga weg bij Q-music

Marieke Elsinga is zelfs zó zeker van haar vermoeden dat Mattie Valk meedoet aan The Masked Singer dat ze aankondigd te gaan stoppen met het radioprogramma van Q-music als Mattie niet in het astronautenpak zit. Met die uitspraak tovert ze toch wel een ietwat ongemakkelijke blik op het gezicht van haar radiomattie.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Marieke Elsinga (@mariekeelsinga) op

Laatste nieuws

Foto: Hélène Hendriks is in de war na surf-filmpje van Johan Derksen

Hélène Hendriks is flink in de war na een mysterieus filmpje op de twitter pagina van Vandaag Inside. Wat is er toch aan de hand?

Beeldschone Bridget Maasland blikt met heerlijke foto terug op strandvakantie

Bridget Maasland is even weggeweest. Even weg van alle drukte en toestanden in haar leven. Eenmaal op vakantie lijkt ze wel nog enige moeite te hebben met één belangrijk ding.

Superstrakke Gaby Blaaser laat zich van top tot teen filmen in sportpakje

Gaby Blaaser laat zien dat ze graag sport, maar wel in super strakke merk outfits die haar ondersteunen in vele squats, deadlifts en andere oefeningen. Maar de outfit doet nog meer voor deze athlete.

Gerelateerde berichten