Marieke Elsinga: ‘Mattie Valk is de astronaut in The Masked Singer’

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Marieke Elsinga weet het zeker: haar radiomaatje Mattie Valk zit in het astronautenpak bij The Masked Singer.

Het populaire RTL4-programma The Masked Singer is alweer een paar afleveringen bezig. Net als vorig jaar, houdt het programma de gemoederen weer flink bezig. Dit jaar zorgt met name de zanger in het astronautenpak voor heel wat commotie. Men is er name van overtuigd van het feit dat Q-music-dj Mattie Valk, de wederhelft van Marieke Elsinga, in het pak zit.

@mattie.mariekeWie stopt er nog meer met werken als Mattie niet in het astronautenpak zit?! M. 🙋🏻‍♀️ ##TheMaskedSinger♬ origineel geluid – Mattie & Marieke

 

Anders gaat Marieke Elsinga weg bij Q-music

Marieke Elsinga is zelfs zó zeker van haar vermoeden dat Mattie Valk meedoet aan The Masked Singer dat ze aankondigd te gaan stoppen met het radioprogramma van Q-music als Mattie niet in het astronautenpak zit. Met die uitspraak tovert ze toch wel een ietwat ongemakkelijke blik op het gezicht van haar radiomattie.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Marieke Elsinga (@mariekeelsinga) op

Laatste nieuws

Speelse Sensi Lowe deelt heerlijke foto vanuit bad

De prachtige Sensi Lowe is in bad lekker met zichzelf aan het spelen. Ze is helemaal ingesopt, als dat maar goed gaat.

Foto: AnneKee Molenaar likt aan zoete vrucht

De prachtige AnneKee Molenaar mist haar vriendje Mathijs de Ligt nu door het WK in Qatar. Als ze niet aan Mathijs kan likken, likt ze wel aan iets anders...

Foto: Suzanne Schulting knuffelt stevige stam

Suzanne Schulting is één van de prachtigste schaatssters van ons land. Nu de kerst eraan zit te komen wilt deze mooie schaatsster niet alleen zitten. Hierdoor zoekt ze naar iets wat ze stevig kan knuffelen in deze koude dagen. 

Gerelateerde berichten