Marieke Elsinga: ‘Mattie Valk is de astronaut in The Masked Singer’

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Marieke Elsinga weet het zeker: haar radiomaatje Mattie Valk zit in het astronautenpak bij The Masked Singer.

Het populaire RTL4-programma The Masked Singer is alweer een paar afleveringen bezig. Net als vorig jaar, houdt het programma de gemoederen weer flink bezig. Dit jaar zorgt met name de zanger in het astronautenpak voor heel wat commotie. Men is er name van overtuigd van het feit dat Q-music-dj Mattie Valk, de wederhelft van Marieke Elsinga, in het pak zit.

(lees verder na het filmpje)

@mattie.mariekeWie stopt er nog meer met werken als Mattie niet in het astronautenpak zit?! M. 🙋🏻‍♀️ ##TheMaskedSinger♬ origineel geluid – Mattie & Marieke

 

Anders gaat Marieke Elsinga weg bij Q-music

Marieke Elsinga is zelfs zó zeker van haar vermoeden dat Mattie Valk meedoet aan The Masked Singer dat ze aankondigd te gaan stoppen met het radioprogramma van Q-music als Mattie niet in het astronautenpak zit. Met die uitspraak tovert ze toch wel een ietwat ongemakkelijke blik op het gezicht van haar radiomattie.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Sorry mannen: schaatsster Pien Hersman (20) heeft stiekem toch een vriendje

Pien Hersman heeft lang een groot geheim gehouden voor iedereen. Ze blijkt namelijk toch een vriendje te hebben. Hij is net als Pien ook topsporter!

Lies Zhara zet haar piepkleine zwemtopje zwaar onder druk met gigantische troeven (foto’s!)

Lies Zhara ligt lekker in de zon met haar zwemtopje aan, maar laat haar twee bekende 'vriendinnen' bijna eruit floepen!

NOS Studio Sport heeft nieuw kijkcijferkanon: maak kennis met knappe blondine Eline de Zeeuw (31)

NOS Studio Sport kijkcijfers schieten omhoog! Niet omdat er ineens meer naar sport gekeken wordt, maar omdat er een nieuwe presentatrice aangesteld is! Hoog tijd om even kennis te maken met deze dame: Eline de Zeeuw.