Marieke Elsinga maakt heerlijke foto van zichzelf in superkort jurkje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De knappe presentatrice Marieke Elsinga weet met deze heerlijke foto van zichzelf in een superkort jurkje iedereen weer te verbazen.

Marieke Elsinga imponeert met superkort jurkje

De ontzettend aantrekkelijke presentatrice Marieke Elsinga heeft een heerlijk kort jurkje aangetrokken om haar volgers helemaal blij te maken. De knappe brunette is al helemaal in de zomerse sferen beland en vindt het heerlijk om eventjes haar korte jurkje te tonen. Het jurkje werkt ook goed voor voorstellingen blijkbaar, aangezien Marieke hem daar speciaal voor heeft aangetrokken. De knappe presentatrice is helemaal gelukkig met haar wonderbaarlijk mooie nieuwe kledingstuk.

Lees ook: Foto: Marieke Elsinga belandt totaal uitgeput in bed zonder kleertjes

De speelse beentjes van Marieke Elsinga

Marieke Elsinga heeft dankzij de lengte van het jurkje wel erg lange benen gekregen, al helemaal met de hakjes die ze aan heeft. Daardoor weet ze haar speelse benen wel erg mooi te presenteren natuurlijk. Het laat maar weer eens zien dat alles aan het van Marieke mooi is. Er zijn maar weinig vrouwen in de Nederlandse mediawereld die er zo leuk uitzien als Marieke. Maar Marieke wordt niet alleen geliefd vanwege haar prachtige uiterlijk. Ook haar heerlijke down to earth persoonlijkheid speelt mee. Mensen zijn helemaal weg van de prachtige presentatrice. Van haar tenen tot het puntje van haar hoofd, alles aan Marieke Elsinga is mooi.

Marieke Elsinga kan erg genieten van eigen outfit

De knappe presentatrice is zelf ook erg tevreden met de nieuwe jurk. Dat kan je ook wel zien aan de foto. Ze heeft een zeer zelfvoldane blik in haar ogen en is oprecht aan het genieten van het nemen van de foto. De knappe presentatrice kan ook niet wachten tot de reacties van haar volgers binnen stromen. Die zijn vaak goud eerlijk, maar op een goede manier. Want vaak vinden ze Marieke er fenomenaal goed uit zien en geef ze eens ongelijk. De knappe dame is erg geliefd. De reacties onder haar foto’s zijn dan ook veelal erg lovend. En dat motiveert Marieke weer om nog meer foto’s te maken.
Marieke geniet van lekker wijntje in de volle zon

De prachtige brunette is ook weer begonnen met een van haar favoriete bezigheden, namelijk wijn drinken op het terras. Nu haar zwangerschap al weer even voorbij is, kan Marieke weer genieten van een heerlijk wijntje. Dat hoef je de knappe brunette natuurlijk geen twee keer uit te leggen. Marieke kan namelijk enorm genieten van een wijntje op zijn tijd. En aangezien ze zo’n driekwart jaar niet heeft mogen drinken, heeft ze natuurlijk wel wat in te halen. En Marieke kennende gaat dat ook zeker wel gebeuren. Voordat ze haar kindje kreeg kon Marieke echt wel los gaan en de brunette lijkt in ieder geval haar wilde haren nog niet helemaal te hebben verloren. Dat wordt dus genieten, al helemaal omdat Marieke al haar avonturen maar al te graag deelt op social media. Daar zal je dus nog genoeg over te horen en te zien krijgen.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Prinsessen Amalia en Alexia laten zich begluren tijdens zomers tripje (foto’s!)

De kans is groot dat we deze zomer regelmatig wat te zien krijgen van prinsessen Amalia en Alexia. Samen met hun ouders gaan ze op een zomers tripje dicht in de buurt.

Hélène Hendriks en Estavana Polman delen een innige kus achter de schermen bij De Oranjezomer (foto!)

Hélène Hendriks en Estavana Polman geven ons wel een heel uniek kijkje achter de schermen van De Oranjezomer met deze foto. 

Prachtige Robin Holzken laat in loszittend jurkje véél meer zien dan alleen haar nieuwe trouwring (foto!)

Robin Holzken, de bloedmooie vriendin van Bram Krikke, is nu de bloedmooie verloofde van Bram Krikke. En dat viert ze zo!