Marieke Elsinga laat op intense foto haar fitte onderstel zien

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Marieke Elsinga heeft een fit . Maar ze moet daar wel continu voor blijven trainen. Haar fitte onderstel toont ze nu op social media.

Je kent

Lees ook: Marieke Elsinga neemt je met mooie foto mee bij beestachtig bijbaantje

Marieke toont haar indrukwekkende

Behalve dat het er heel goed uit ziet, is Marieke haar nog op een andere manier heel indrukwekkend. Ze kan er namelijk flink zware oefeningen mee doen. Marieke doet qua training mee met de grote jongens en straft haar in de sportschol dan ook helemaal af. Het resultaat spreekt natuurlijk voor zich. Na al die intensieve trainingen heeft Marieke een van de mooist gevormde lichamen van Nederland. Haar strakke buik en mooie vormen zijn goed met elkaar in verhouding. Marieke maakt misschien lange en vooral zware avonden mee in de sportschool, maar dat is het dan ook dubbel en dwars waard. Marieke heeft er namelijk nog nooit zo goed uitgezien als dat ze nu doet.

Maak geen ruzie met Marieke Elsinga

Je hoeft maar eventjes te kijken naar Marieke Elsinga om te zien dat je geen ruzie moet maken met deze prachtige, en vooral stoere, brunette. Na al die oefeningen maakt de presentatrice waarschijnlijk gehakt van je. Met arm en beenspieren die door beton heen kunnen slaan en schoppen, maakt ze korte metten met iedereen die in haar weg loopt. Gelukkig is Marieke helemaal niet zo’n gewelddadig mens, dus de kans dat je ooit hoeft weg te duiken voor een rechtse hoek van de bloedmooie brunette is onwaarschijnlijk. Wel levert al dat trainen haar natuurlijk een van de meest imponerende en spectaculaire lichamen van Nederland op. En voor zo’n kan je alleen maar respect hebben natuurlijk.

Niet iedereen is onder de indruk van Marieke

Niet iedereen is echter onder de indruk van Marieke en haar imposante . Haar kat bijvoorbeeld, vindt nog steeds dat hij de baas is in huis en valt Marieke dan ook meteen lastig als ze uitgeput van het sporten thuis op de bank belandt. Met de nodige moeite probeert hij de aandacht van Marieke te trekken. En dat lukt best goed. Marieke keek eigenlijk uit naar een avondje ontspanning na al dat trainen, maar het ziet er naar uit dat een avondje ‘de kat het naar zijn zin maken’ eerder gaat gebeuren. Na ja, gelukkig is Marieke dan nog steeds het mooiste kattenvrouwtje van Nederland. Is al die training toch nog ergens goed voor.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Win: Gratis bioscoopkaarten voor Garfield

Het bekende stripfiguur Garfield komt tot leven op het witte doek! Gratis dagje weg met de kids? Of stiekem gewoon met je date naar Garfield? Deze herkenbare rode kater discrimineert niet!

Sylvana IJsselmuiden moet handdoekje goed vasthouden in verlaten zwembad (foto’s!)

Sylvana IJsselmuiden gooit graag haar pluspunten in de strijd. Na een duik in het water is ze kletsnat en moet ze haar handdoekje goed vasthouden... 

Tina Nijkamp heeft vreselijk nieuws voor Chantal Janzen: “Afschuwelijk dieptepunt”

Chantal Janzen staat bekend als kijkcijferkanon, maar deze keer heeft ze het écht verknald. De cijfers liegen er niet om...