Marieke Elsinga laat op intense foto haar fitte onderstel zien

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Marieke Elsinga heeft een fit lichaam. Maar ze moet daar wel continu voor blijven trainen. Haar fitte onderstel toont ze nu op social media.

Je kent Marieke Elsinga neemt je met mooie foto mee bij beestachtig bijbaantje

Marieke toont haar indrukwekkende lichaam

Behalve dat het er heel goed uit ziet, is Marieke haar lichaam nog op een andere manier heel indrukwekkend. Ze kan er namelijk flink zware oefeningen mee doen. Marieke doet qua training mee met de grote jongens en straft haar lichaam in de sportschol dan ook helemaal af. Het resultaat spreekt natuurlijk voor zich. Na al die intensieve trainingen heeft Marieke een van de mooist gevormde lichamen van Nederland. Haar strakke buik en mooie vormen zijn goed met elkaar in verhouding. Marieke maakt misschien lange en vooral zware avonden mee in de sportschool, maar dat is het dan ook dubbel en dwars waard. Marieke heeft er namelijk nog nooit zo goed uitgezien als dat ze nu doet.

Maak geen ruzie met Marieke Elsinga

Je hoeft maar eventjes te kijken naar Marieke Elsinga om te zien dat je geen ruzie moet maken met deze prachtige, en vooral stoere, brunette. Na al die oefeningen maakt de presentatrice waarschijnlijk gehakt van je. Met arm en beenspieren die door beton heen kunnen slaan en schoppen, maakt ze korte metten met iedereen die in haar weg loopt. Gelukkig is Marieke helemaal niet zo’n gewelddadig mens, dus de kans dat je ooit hoeft weg te duiken voor een rechtse hoek van de bloedmooie brunette is onwaarschijnlijk. Wel levert al dat trainen haar natuurlijk een van de meest imponerende en spectaculaire lichamen van Nederland op. En voor zo’n lichaam kan je alleen maar respect hebben natuurlijk.

Niet iedereen is onder de indruk van Marieke

Niet iedereen is echter onder de indruk van Marieke en haar imposante lichaam. Haar kat bijvoorbeeld, vindt nog steeds dat hij de baas is in huis en valt Marieke dan ook meteen lastig als ze uitgeput van het sporten thuis op de bank belandt. Met de nodige moeite probeert hij de aandacht van Marieke te trekken. En dat lukt best goed. Marieke keek eigenlijk uit naar een avondje ontspanning na al dat trainen, maar het ziet er naar uit dat een avondje ‘de kat het naar zijn zin maken’ eerder gaat gebeuren. Na ja, gelukkig is Marieke dan nog steeds het mooiste kattenvrouwtje van Nederland. Is al die training toch nog ergens goed voor.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Gretige Nina Warink blaast volgers omver met fotoshoot in ondergoed

Uit de fotoshoot met Hunkemöller zijn prachtige plaatjes gerold waar je mond echt open van gaat staan! Nina Warrink verrast ons enorm!

Foto: Jade Anna laat rits openscheuren met lekkere positie

De kleding van Jade Anna houdt het niet meer vol wanneer ze diep door haar knieën zakt... Als dat maar goed gaat!

Foto: Roxeanne Hazes draagt helemaal niks onder open, leren jasje

Zangeres Roxeanne Hazes viert een speciale mijlpaal met een speciale foto... Haar volgers slaan spontaan achterover van het verleidelijke kiekje dat ze plaatst op haar sociale media.