Marieke Elsinga eindelijk weer in lentejurkje op Instagram foto

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Marieke Elsinga is een van de meest succesvolle vrouwen binnen Nederland. En dat mag gevierd worden. Bijvoorbeeld met een zonnige barbecue in een luchtig lentejurkje. 

Samen met Mattie Valk presenteert

Lees ook: De spannendste Instagram foto’s van Marieke Elsinga
De chemie van Marieke elsinga

Marieke is een van de meest spontane en vrolijke verschijningen op de Nederlandse radio. Het is dus niet gek om te denken dat ze in het dagelijkse leven, als ze niet live op de radio is, ook zo’n leuke persoonlijkheid heeft. En dat lijkt ook te kloppen. Er is geen enkele persoon die een slecht woord over haar kan zeggen. Daarbij onderneemt ze altijd leuke dingen, zoals bijvoorbeeld de barbecue die ze met Mattie en Domien had. Marieke is altijd wel in voor een gezellig moment, zeker als dat in de volle zon kan.  Daarbij mocht ze ook haar nieuwe jurk showen.

marieke elsinga lentejurk

Een fleurige lentejurk

Marieke pakt lekker uit met haar jurkje. Zo staat die vol met allemaal bloemen om echt dat lentegevoel naar voren te brengen. Een paar spannende zwarte laarsjes maken de outfit compleet. Natuurlijk moet deze fleurige jurk gedeeld worden met haar fans. Dus besloot Marieke om haar story op Instagram maar eens te updaten. Hopelijk blijft het weer de komende tijd zo goed, want dat betekent waarschijnlijk meer foto’s van Marieke in leuke jurkjes.

Marieke houdt van terrasjes

Buiten haar achtertuin maakt Marieke de laatste tijd graag gebruik van het zonnige weer wanneer ze kan. Zo is ze vaak op terrasjes te vinden met vrienden. Marieke is een echt gezelschapsdier en houdt er niet van om alleen maar binnen te zitten. Dat doet ze al vaak genoeg voor haar werk. in haar vrije tijd zoekt ze dus graag de zon op. En een terrasje biedt dan een mooie uitkomst voor Marieke.
Marieke is de mooiste terras bezoeker van Nederland

Zoals je kan voorstellen staat Marieke haar Instagram helemaal vol met allerlei terras foto’s. En die terrassen worden alleen maar zonniger door de aanwezigheid van Marieke. Met haar mooie glimlach, leuke outfits en sprankelende persoonlijkheid weet ze de gezelligheid mee te brengen waar ze heen gaat. Marieke is dus een graag geziene verschijning op het terras. Waar Marieke gaat, daar is het feest. Op haar Instagram bewijst Marieke daarbij dat ze absoluut de mooiste terras bezoeker van Nederland is. Helemaal als ze besluit om van die verleidelijke rokjes en jurkjes aan te trekken.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Anna Nooshin is smakelijk hapje in onhandig doorschijnend jurkje (video)

Model Anna Nooshin neemt een enorm risico met haar luchtige outfit. Van gevaarlijke roofdieren wegrennen gaat een zware klus worden met zo'n jurk!

Knappe schaatsster Pien Hersman (20) gebruikt haar tong in hotelkamer

Schaatsster Pien Hersman is in een zeer goede bui, en kan dat moeilijk verbergen. Geen wonder dat ze dit soort foto's online zet!

Slaperige Rico Verhoeven klemt hoofd van klein kind tussen koelkastdeur (video)

Rico Verhoeven is niet helemaal wakker en slaat de koelkastdeur vol tegen zijn eigen kind!