Marieke Elsinga deelt stralende Instagram foto’s op terras

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Marieke Elsinga poseerde door de jaren heen voor veel magazines. Maar zelf maakt de radio presentatrice ook een hoop foto’s. Bijvoorbeeld van haar vele terrasbezoekjes. 

Als er iemand actief is op Instagram, dan is het wel radiopresentatrice Marieke Elsinga achtervolgt Luuk Ikink op Instagram Story

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Marieke Elsinga (@mariekeelsinga)

Gezellig op stap met Marieke Elsinga

Van foto’s met je vriendinnen kun je er nooit genoeg hebben, tenminste niet volgens Marieke Elsinga. Ze is veelal te zien met haar vriendinnetjes op een lekker warm en zomers terras. Je zou denken dat met haar drukke schema, Marieke bijna geen tijd meer over houdt voor leuke dinge, maar het is goed om te zien dat ze ook nog tijd vrij maakt voor de mensen die belangrijk zijn in haar leven. Marieke is een topvrouw!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Marieke Elsinga (@mariekeelsinga)

Even een momentje tot rust

Maar Marieke vindt de buitenlucht zo leuk, dat ook gerust zonder haar vriendinnen in de zon gaat zitten. Om te werken bijvoorbeeld. Met de laptop op tafel geniet ze van de warme zonnestralen, terwijl ze druk bezig is met de voorbereidingen van haar nieuwste programma of uitzending. En waarom niet? Marieke werkt niet voor niks in een creatieve industrie, dus dan mag je ook creatief omgaan met je werkplek. Want of ze nu op kantoor of op haar dakterras haar zaken regelt, met Marieke komt het uiteindelijk toch wel goed. Daarbij komt ze in het zonnetje volledig tot rust. Veel beter dan een stoffige studio.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Marieke Elsinga (@mariekeelsinga)

Marieke in het zonnetje

Een groot of een klein terras maakt voor Marieke allemaal niks uit. Met een beetje gezelligheid van haar vriendinnen weet zij er hoe dan ook een leuke middag of avond van te maken. Op een terras begint niet alleen de zon, maar ook Marieke te stralen. Zolang ze maar een lekker drankje in de hand heeft en een goede gesprekspartner, dan zit het allemaal wel goed. Marieke is het gelukkigst in het zonnetje. Dat kan je wel zien aan haar stralende lach.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Marieke Elsinga (@mariekeelsinga)

Bij Marieke is het altijd vrijdag

Voor de meeste mensen valt de vrijdagmiddagborrel ook daadwerkelijk op vrijdag. Bij Marieke zit dat net even anders. Zij zoekt het liefste zo vaak mogelijk het terras op om nog een beetje bij te kleuren. En als je dan op het terras zit, dan hoort daar gewoon een lekker drankje bij. Groot gelijk hoor Marieke!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Marieke Elsinga (@mariekeelsinga)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Davina Michelle kruipt over de vloer in doorzichtig shirtje

Davina Michelle: razend populair op YouTube, meerdere virale nummers met miljoenen luisteraars, en een stem om voor op je knieën te vallen zo mooi. In de videoclip bij haar nieuwste single Heatbeat gaat Davina echter voor haar kijkers op haar knieën...  

Rico Verhoeven maakt vegans woedend met schokkende video

Kickbokskampioen Rico Verhoeven deelt niet alleen flinke klappen uit in de ring. Ook met zijn Instagramfilmpjes weet hij mensen enorm te raken! Vooral dit grapje schoot bij veel mensen in het verkeerde keelgat... 

Foto: Fatima Moreira de Melo laat zich tussen de benen kijken

De prachtige Fatima Moreira de Melo laat zich op de foto spontaan tussen de benen kijken. Maar of dat het meest charmante plaatje oplevert is de vraag.