Marieke Elsinga deelt stralende Instagram foto’s op terras

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Marieke Elsinga poseerde door de jaren heen voor veel magazines. Maar zelf maakt de radio presentatrice ook een hoop foto’s. Bijvoorbeeld van haar vele terrasbezoekjes. 

Als er iemand actief is op Instagram, dan is het wel radiopresentatrice Marieke Elsinga achtervolgt Luuk Ikink op Instagram Story

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Marieke Elsinga (@mariekeelsinga)

Gezellig op stap met Marieke Elsinga

Van foto’s met je vriendinnen kun je er nooit genoeg hebben, tenminste niet volgens Marieke Elsinga. Ze is veelal te zien met haar vriendinnetjes op een lekker warm en zomers terras. Je zou denken dat met haar drukke schema, Marieke bijna geen tijd meer over houdt voor leuke dinge, maar het is goed om te zien dat ze ook nog tijd vrij maakt voor de mensen die belangrijk zijn in haar leven. Marieke is een topvrouw!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Marieke Elsinga (@mariekeelsinga)

Even een momentje tot rust

Maar Marieke vindt de buitenlucht zo leuk, dat ook gerust zonder haar vriendinnen in de zon gaat zitten. Om te werken bijvoorbeeld. Met de laptop op tafel geniet ze van de warme zonnestralen, terwijl ze druk bezig is met de voorbereidingen van haar nieuwste programma of uitzending. En waarom niet? Marieke werkt niet voor niks in een creatieve industrie, dus dan mag je ook creatief omgaan met je werkplek. Want of ze nu op kantoor of op haar dakterras haar zaken regelt, met Marieke komt het uiteindelijk toch wel goed. Daarbij komt ze in het zonnetje volledig tot rust. Veel beter dan een stoffige studio.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Marieke Elsinga (@mariekeelsinga)

Marieke in het zonnetje

Een groot of een klein terras maakt voor Marieke allemaal niks uit. Met een beetje gezelligheid van haar vriendinnen weet zij er hoe dan ook een leuke middag of avond van te maken. Op een terras begint niet alleen de zon, maar ook Marieke te stralen. Zolang ze maar een lekker drankje in de hand heeft en een goede gesprekspartner, dan zit het allemaal wel goed. Marieke is het gelukkigst in het zonnetje. Dat kan je wel zien aan haar stralende lach.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Marieke Elsinga (@mariekeelsinga)

Bij Marieke is het altijd vrijdag

Voor de meeste mensen valt de vrijdagmiddagborrel ook daadwerkelijk op vrijdag. Bij Marieke zit dat net even anders. Zij zoekt het liefste zo vaak mogelijk het terras op om nog een beetje bij te kleuren. En als je dan op het terras zit, dan hoort daar gewoon een lekker drankje bij. Groot gelijk hoor Marieke!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Marieke Elsinga (@mariekeelsinga)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Hélène Hendriks is in de war na surf-filmpje van Johan Derksen

Hélène Hendriks is flink in de war na een mysterieus filmpje op de twitter pagina van Vandaag Inside. Wat is er toch aan de hand?

Beeldschone Bridget Maasland blikt met heerlijke foto terug op strandvakantie

Bridget Maasland is even weggeweest. Even weg van alle drukte en toestanden in haar leven. Eenmaal op vakantie lijkt ze wel nog enige moeite te hebben met één belangrijk ding.

Superstrakke Gaby Blaaser laat zich van top tot teen filmen in sportpakje

Gaby Blaaser laat zien dat ze graag sport, maar wel in super strakke merk outfits die haar ondersteunen in vele squats, deadlifts en andere oefeningen. Maar de outfit doet nog meer voor deze athlete.