Marieke Elsinga deelt stralende Instagram foto’s op terras

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Marieke Elsinga poseerde door de jaren heen voor veel magazines. Maar zelf maakt de radio presentatrice ook een hoop foto’s. Bijvoorbeeld van haar vele terrasbezoekjes. 

Als er iemand actief is op Instagram, dan is het wel radiopresentatrice

Lees ook: Marieke Elsinga achtervolgt Luuk Ikink op Instagram Story
Gezellig op stap met Marieke Elsinga

Van foto’s met je vriendinnen kun je er nooit genoeg hebben, tenminste niet volgens Marieke Elsinga. Ze is veelal te zien met haar vriendinnetjes op een lekker warm en zomers terras. Je zou denken dat met haar drukke schema, Marieke bijna geen tijd meer over houdt voor leuke dinge, maar het is goed om te zien dat ze ook nog tijd vrij maakt voor de mensen die belangrijk zijn in haar leven. Marieke is een topvrouw!
Even een momentje tot rust

Maar Marieke vindt de buitenlucht zo leuk, dat ook gerust zonder haar vriendinnen in de zon gaat zitten. Om te werken bijvoorbeeld. Met de laptop op tafel geniet ze van de warme zonnestralen, terwijl ze druk bezig is met de voorbereidingen van haar nieuwste programma of uitzending. En waarom niet? Marieke werkt niet voor niks in een creatieve industrie, dus dan mag je ook creatief omgaan met je werkplek. Want of ze nu op kantoor of op haar dakterras haar zaken regelt, met Marieke komt het uiteindelijk toch wel goed. Daarbij komt ze in het zonnetje volledig tot rust. Veel beter dan een stoffige studio.
Marieke in het zonnetje

Een groot of een klein terras maakt voor Marieke allemaal niks uit. Met een beetje gezelligheid van haar vriendinnen weet zij er hoe dan ook een leuke middag of avond van te maken. Op een terras begint niet alleen de zon, maar ook Marieke te stralen. Zolang ze maar een lekker drankje in de hand heeft en een goede gesprekspartner, dan zit het allemaal wel goed. Marieke is het gelukkigst in het zonnetje. Dat kan je wel zien aan haar stralende lach.
Bij Marieke is het altijd vrijdag

Voor de meeste mensen valt de vrijdagmiddagborrel ook daadwerkelijk op vrijdag. Bij Marieke zit dat net even anders. Zij zoekt het liefste zo vaak mogelijk het terras op om nog een beetje bij te kleuren. En als je dan op het terras zit, dan hoort daar gewoon een lekker drankje bij. Groot gelijk hoor Marieke!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Anna Nooshin heeft ineens gigantisch achterwerk in nietsverhullend jurkje (video)

Anna Nooshin weet haar volgers nog steeds te verbazen met haar knappe uiterlijk. Ze heeft een enorm achterwerk die onthuld wordt door haar prachtige jurk.

Volgers met stomheid geslagen: Roxy Dekker deelt intiem filmpje in auto met nieuwe vriend Koen

Roxy Dekker en Koen van Heest kunnen overduidelijk niet van elkaar afblijven. Zelfs niet als ze in de auto zitten!

Instagramkanaal van Hélène Hendriks nog steeds niet de oude na bizarre hack-poging

Hélène Hendriks werd onlangs gehackt! Haar kanaal is echter nog niet hersteld, en ziet er nogal vreemd uit...