Marieke Elsinga deelt krankzinnig ontspanningsritueel: ‘dit is echt heerlijk’

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Dat Marieke Elsinga graag nieuwe dingetjes uitprobeert is eigenlijk niks nieuws. De ‘open-minded’ radiopresentatrice deelt dit keer een wel heel bizar uitprobeersel en het blijkt zelfs een ritueel te zijn…

Waarom Marieke Elsinga sommige ideeën liever voor zichzelf houdt…

Op de video hierboven is te zien dat Marieke Elsinga weer helemaal enthousiast over haar eigen originele idee is. Blijkbaar heeft ze dit idee al eerder uitgevonden, maar op haar Instagram hebben wij het nog nooit voorbij zien komen. De reden daarvoor is na het kijken van de video meteen duidelijk, want ook wij keken even op van de vreemde beelden. Dat het ritueel vaker is uitgevoerd door de radiopresentatrice, is ook duidelijk. Op de eerste video laat Marieke Elsinga weten dat ze wat ontspanning nodig had na de ochtendshow van Qmusic. Ze moet na die show weer door naar de opnames voor I Can See Your Voice, dus een beetje relaxen tussendoor klonk haar niet verkeerd in de oren. Bij relaxen dachten wij aan hele andere dingen dan hoe Marieke Elsinga ’tot rust komt’…

Marieke Elsinga voert vreemd ritueel uit na ochtendshow

Wat de radiopresentatrice dus graag voor haar ontspanning doet is op een spijkermatje liggen. Marieke legt midden in de woonkamer wat kussens op de grond om het ontspannen te maken. Het belangrijkste ingrediënt, het beruchte spijkermatje, legt ze naast de zachte kussens op de grond. Gek genoeg kiest Elsinga er vrijwillig voor om op het spijkermatje te liggen, en niet op de zachte kussens. Ze heeft zelfs besloten om er een half uur op te gaan liggen. De mat ziet er akelig oncomfortabel uit en we begrijpen niet dat de radiopresentatrice er daadwerkelijk ontspannen van wordt. De rest van haar ontspanningsritueel begrijpen we dan weer wel, want Marieke heeft de woonkamer gezellig gemaakt met een sfeerlampje en wat kussens.

Lees ookStralende Marieke Elsinga is klaar om dramatische reeks voort te zetten

Zelfs Marieke haar kat is het niet eens met de keuze van de radiopresentatrice

Het zou geen typerend filmpje van Marieke Elsinga zijn als haar kat Kiki niet in beeld zou zijn. Natuurlijk laat ze het matje van Kiki ook zien en dat matje ziet er een stuk comfortabeler uit. Gelukkig is Marieke niet zó doorgedraaid dat ze haar kat ook nog eens op zo’n martel-matje neer zou leggen. Als het aan de kat lag, kan Marieke het ook maar beter zo laten. Want Kiki kijkt niet alleen vol afschuw naar het spijkermatje, ook Marieke krijgt een afkeurende blik. En dat is volkomen terecht!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Max Verstappen heeft geen oog voor zeer luchtig geklede Kelly Piquet (foto’s)

Max Verstappen heeft het iets te druk met zijn eigen carrière. Hij let daardoor totaal niet op zijn vriendin die hier wel erg luchtig gekleed is!

Atlete Lieke Klaver gaat diep met korte stootjes in strak sportpakje (video’s!)

Lieke Klaver weet alle aandacht te trekken wanneer ze hartstikke diep naar beneden zakt in een heerlijke outfit!

Katja Schuurman ontwerpt spannende setjes en gebruikt eigen kanonnen voor promotie (foto’s)

Katja Schuurman ontwerpt tegenwoordig ook spicy onderkleding, en kiest ervoor om de mooiste setjes zelf aan te prijzen!