Marieke Elsinga deelt ineens foto zonder bovenkleding

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De knappe brunette Marieke Elsinga verwent volgers met een heerlijk intens kiekje van haarzelf zonder bovenkleding! 

De prachtige foto van Marieke Elsinga

De Nederlandse presentatrice Marieke Elsinga besloot om haar volgers op Instagram te verwennen met een intens kiekje zonder bovenkleding. Haar rug is puntgaaf, en de gouden sieraden zetten de kers op de taart. En wat nog leuker is, is dat ze een groene broek droeg! Iedereen weet dat als vrouwen groene broeken dragen en hun rug niet bedekt is, dat de lente is begonnen. Dus iedereen weet nu definitief dat de lente in volle gang is dankzij Mariekes Instagram-post die je hieronder ziet. Haar volgers zijn ontzettend blij met het intense kiekje dat ze allemaal vol lieve reacties begonnen te geven op haar foto. Zelfs de vogels buiten floten mee en de bloemen begonnen te bloeien alsof het een nieuwe lente was aangebroken. En zo werd Marieke Elsinga niet alleen een knappe brunette, maar ook een lente-icoon op Instagram. Het kiekje van haar mooie rug en de groene broek laat haar volgers helemaal blozen!

Lees ook: Foto: Marieke Elsinga waait bijna weg in opengeknoopte blouse

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Marieke Elsinga (@mariekeelsinga)

Mariekes nieuwe tv-programma lijkt een fiasco te zijn

Het nieuwe tv-programma van Marieke Elsinga op RTL4, Alles is Muziek, ging afgelopen weekend van start met matige kijkcijfers. Voor de heren van Voetbal Inside, René van der Gijp en Johan Derksen, was dit geen verrassing. Van der Gijp verzuchtte zelfs: “Dit is het failliet van de Nederlandse tv.” Johan Derksen denkt dat het een zeer slechte keuze was van Elsinga om dit programma te gaan presenteren: “Hiermee wordt haar carrière vernietigd. Die is nooit meer geloofwaardig te krijgen.” Dit zijn harde woorden, maar wat betekenen deze uitspraken eigenlijk? Het nieuwe tv-programma Alles is Muziek had inderdaad matige kijkcijfers haalde in het eerste weekend. Het programma trok slechts 583.000 kijkers, en kijkers zapte massaal weg tijdens de uitzending van het tv-programma.

Lees ook: Foto: Marieke Elsinga deelt ‘schokkend’ nieuws over aantal bedpartners

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Marieke Elsinga (@mariekeelsinga)

Is het te vroeg om al te oordelen over Alles is Muziek?

Toch is het nog te vroeg om te spreken van het failliet van de Nederlandse tv of van het einde van de carrière van Marieke Elsinga. Het is niet ongebruikelijk dat nieuwe programma’s wat tijd nodig hebben om hun publiek te vinden. Bovendien zijn kijkcijfers niet allesbepalend. Een tv-programma kan ook pas later opgang komen. Daarnaast moeten we ons afvragen of het fair is om de carrière van Marieke Elsinga af te schrijven op basis van één programma. Elsinga heeft in het verleden laten zien dat ze een veelzijdige en getalenteerde presentatrice is. Zo heeft ze onder meer het populaire radioprogramma Mattie & Marieke gepresenteerd en was ze als verslaggever te zien tijdens het Eurovisie Songfestival. Misschien is het dus nog te vroeg om snel te oordelen over het nieuwe tv-programma van Marieke Elsinga. Het is nog te vroeg om te spreken van een blamage of het einde van haar carrière. Laten we hopen voor Marieke dat wat er over haar carrière en programma wordt gezegd, dat dit niet het geval gaat zijn.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Model Isadee Jansen showt haar ongelofelijke lijf in badkleding

Het beeldschone model Isadee Jansen is niet weg van een verleidelijk fotootje. En dat laat ze met deze Instagram post maar weer eens goed zien. 

Foto: Romy Monteiro bewondert zichzelf in spiegel met ontzettend strak broekje

De knappe Romy Monteiro heeft een verschrikkelijk knap lichaam. Dat lijkt ze nu zelf ook door te hebben. 

Foto: Jade Anna beleeft oeps-momentje in bijna onzichtbare sportlegging

Jade Anna maakt er een wilde boel van tijdens haar sportsessie en in dit loeistrakke setje krijg je alle details mee...