Marieke Elsinga deelt alweer prikkelende foto

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Het houdt ook maar niet op met Marieke Elsinga en haar prikkelende foto’s. Zo deelt ze haar zwoele looks met al haar fans. 

Marieke Elsinga poseert met haar elektrische speelgoed op nieuwe foto

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Marieke Elsinga (@mariekeelsinga)

Marieke in galajurk is een geweldige combinatie

De beeldschone presentatrice had eigenlijk gewoon Assepoester moeten heten als je deze foto zo bekijkt. Het is namelijk net alsof Marieke uit een sprookje is komen lopen. Met haar sprankelende verschijning laat ze alle hoofden op het bal haar kant op draaien. De glitters helpen misschien een hoop met het trekken van de aandacht, maar het is Marieke waarom de mensen blijven kijken. Haar prachtige lichaam, waarvan ze precies genoeg tentoon stelt om het voor iedereen prikkelend en spannend te houden, houdt de aandacht vast. Marieke is daarbij de koningin van de intieme blik. Innig kijkt ze je aan, diep in je ziel. Met haar blik lijkt ze te zeggen ‘ik wil je.’ Marieke mag dus best vaker van dit soort prikkelende foto’s delen. Daar kom je als man de koude wintermaanden wel mee door.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Marieke Elsinga (@mariekeelsinga)

Marieke is de koningin van het bal

Het mag duidelijk zijn dat Marieke een van de mooiste vrouwen van het land is. Ze is alleen nog net even een stukje mooier als ze haar galajurk uit de kast haalt. Dan is ze de koningin van het bal. Ze eist de aandacht op in elke ruimte waar ze in staat. Marieke daar kan je niet omheen, al zou je het willen. Het is waarschijnlijk ook een kwestie van tijd voordat Marieke in haar eerste speelfilm gaat spelen. En dan natuurlijk in de rol van prinses of koningin. Die mag dan aan het einde van de film intiem dansen met de man van haar dromen. En dan slaakt iedereen in de zaal een diepe zucht, omdat zij die man dan niet zijn.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Marieke Elsinga (@mariekeelsinga)

Mooi zijn kost tijd

Marieke is van nature al beeldschoon, maar ook voor haar kost zo’n gala-look gewoon tijd. Maar die tijd is het meer dan waard. Van het uitkiezen van de kleding, zichzelf goed en wel in de jurk hijsen, haar lange bruine haren stijlen en meer, het gebeurt allemaal niet vanzelf. Marieke begint vaak met haar make-up, dan kan ze in ieder geval gelijk genieten van haar prachtige gezicht in de spiegel.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Marieke Elsinga (@mariekeelsinga)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Beeldschone Amber Brantsen geniet intens op zonnige foto

Amber Brantsen heeft even een dagje vrij van haar werk bij Viaplay. En die brengt ze door in de volle zon. Natuurlijk maakt ze even een mooie foto.

Foto: Irene Schouten zet haar mooie meiden in voor zonnig vakantiekiekje

Irene Schouten heeft een welverdiende vakantie ingelast voor zichzelf. En tijdens die vakantie moet ze even haar mooie meiden laten zien!

Nicol Kremers deelt eerste foto’s van pikante betaalde website

Nicol Kremers van Massa Is Kassa heeft een nieuwe inkomstenbron. Ze gaat geld vragen aan haar fans voor bijzondere foto's.