Marieke Elsinga achtervolgt Luuk Ikink op Instagram Story

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Marieke Elsinga is een van de meest begeerde vrouwen van het land. Iedere man zit momenteel achter haar aan. Maar zal zit ze ook achter iemand aan..

Marieke Elsinga gaat kapot op bloedhete Instagram video

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Marieke Elsinga (@mariekeelsinga)

Het begon al vroeg voor Marieke

Het is geen geheim dat Marieke en Luuk elkaar al een hele lange tijd kennen. Marieke doet daar nu op haar Instagram Story een bijzonder boekje over open. Ze geeft namelijk toe dat ze al jaren Luuk aan het achtervolgen is. Of dit gewoon het achterna reizen van een fijne collega is, of dat er meer speelt weet natuurlijk niemand. Maar voor Marieke begon het al vroeg. Toen Luuk namelijk al even bij de radio werkte, besloot Marieke om ook een carrière als radio host te ambiëren. De toon was gezet, alles wat Luuk zou doen, ging Marieke nog eventjes beter doen.

Marieke en Luuk bij de radio

Het begon dus allemaal bij de radio. Luuk Ikink, zowaar een rot in het vak met flink wat vlieguren op zijn naam, krijgt voor het eerst te maken met de jonge Marieke, die net nieuw is in medialand. De twee kunnen het wel met elkaar vinden, maar na verloop van tijd is voor Luuk het moment aangebroken om zijn vleugels te spreiden. Maar al gauw komt hij erachter dat hij een verstekeling aan boord heeft.

Avonturen bij RTL Late Night

Luuk begon te werken voor RTL Late Night, het programma op de late avond van RTL, waar hij ook een kleine, maar mooie rol in zou krijgen. Ook hier hield het na een tijdje op voor Luuk, maar toen hij even achterom keek, zag hij nog net hoe zijn plaats bij RTL werd ingenomen door het meisje dat hij nog kende van de radio.

Marieke blijft achtervolgen

Ondertussen had Marieke de sprint er in gezet. Ze wist niet half hoe snel ze bij Luuk in de buurt moest komen. Toen Luuk de overstap had gemaakt naar RTL Boulevard zat hij niet al te later weer met Marieke opgescheept. Die was hem namelijk op de voet gevolgd en wilde niet meer gescheiden worden van haar televisiepartner Luuk.

Geen ontsnappen aan

Het lijkt wel alsof er voor Luuk geen enkele manier is om te ontsnappen aan de duistere krachten van Marieke Eslinga. Maar Luuk, zo slim als hij is, heeft daar al wat op bedacht. De eerste commerciële bemande ruimtevluchten komen er binnen een paar jaar aan. Wat nou als hij een paar op Mars gaat wonen. Dan vergeet Marieke hem vanzelf en hoeft hij niets te vrezen. Marieke heeft hier al iets op bedacht waarschijnlijk, want zij vindt Luuk zijn plannen voor Mars zo mooi, dat ze zelf ook mee wil. En zo blijft Marieke Luuk op de voet volgen.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Ontmaskerd! De Panda van The Masked Singer kan haar identiteit niet langer verbergen

In The Masked Singer is het de bedoeling dat een identiteit geheim blijft, maar deze BN'er zit overduidelijk in het pak van de schattige Panda!

Foto: Nietsvermoedende Lieke Martens stiekem gekiekt in kleedkamer door teamgenote

Voetbalster Lieke Martens heeft heel laat pas door dat ze wordt gefotografeerd in de kleedkamer... oeps!

Video: Eva Jinek duikt ineens onder bureau bij Mattie Valk tijdens radio-uitzending

Eva Jinek was onlangs te gast bij Q Music. Hier leek de blonde presentatrice zich al wel héél snel op d'r gemak te voelen. Misschien wel té snel...