Marco en Leontien Borsato beleven wilde nacht

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Marco Borsato en zijn ex-vrouw Leontine zijn weer samen gezien. Vorig jaar liep hun huwelijk stuk, nadat Marco meerdere keren buiten het huwelijksbootje was gestapt. Nu kijken de twee in het diepste geheim welke gevoelens ze nog voor elkaar hebben. Het lijkt erop dat het bekende koppel goed op weg is alles weer bij te leggen, te beginnen met een erg spannende nacht samen.

Toen Jada Borsato eerder een foto op haar Instagram plaatste met de veelzeggende tekst: “Woorden kunnen niet beschrijven hoe trots ik op jou ben papa” leek het even te gaan over Marco’s interview bij Linda de Mol. Maar wellicht sloegen deze woorden wel op iets heel anders. Want wat nou als Marco het weer bij heeft kunnen leggen met Leontine?

Lees ook: Jada Borsato is trotse dochter na interview Marco Borsato

Oude gevoelens roesten niet

Het is nauwelijks een geheim te noemen dat Marco dolgraag terug wilt keren naar zijn grote liefde Leontine. Samen het leven doorbrengen en zorgen voor de kinderen. Dat laat hij ook blijken in zijn nieuwste nummer en zijn opmerkingen in Linda’s Wintermaand. Al die romantische gebaren en spijtbetuigingen hebben misschien wel hun vruchten afgeworpen. Want waarschijnlijk heeft Leontine de nacht bij hem doorgebracht. Zouden de twee dan toch nog steeds zo veel voor elkaar voelen?

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Leontine (@leontineborsato)

De nacht die je wist dat zou komen

Marco en Leontine waren door heel 2020 heen nogal eens in het nieuws met hun turbulente huwelijk. Uiteindelijk bleken Marco’s buitenechtelijke avontuurtjes Leontine toch te veel en viel het stel uit elkaar. Nu lijkt Leontine haar ex-man toch vergeven te hebben. Ze heeft, als we de roddelmolen mogen geloven, de nacht doorgebracht bij Marco. Iedereen wist wel een beetje dat het er aan zat te komen, maar de nacht is dan eindelijk hier.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Weekblad Weekend (@weekbladweekend)

Interview met Linda

Eerder had Marco een erg gevoelig interview met Linda de Mol waarin zijn relatie ter sprake kwam. Hij gaf toe het fout gedaan te hebben en zijn huwelijk kapot te hebben gemaakt. Marco zei toen nog te hopen dat het misschien in de toekomst wel weer goed zou komen. Leontine was de vrouw van zijn dromen, en Marco kon zich nog niet voorstellen dat een andere vrouw haar plek zou kunnen innemen. Dat lijkt nu inderdaad ook zo het geval aangezien de twee weer naar elkaar toe groeien.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Marco Borsato (@borsato)

Een spannende nacht

Niemand minder dan roddelkoningin Patty Brard mocht het nieuws naar buiten brengen. Leontine heeft samen met Marco naar het interview met Linda de Mol gekeken. En niet zonder resultaat. Haar auto stond in de middag geparkeerd bij Marco voor de deur en verliet pas de volgende ochtend weer de oprit. Dat kan maar een ding betekenen, namelijk een spannende nacht voor de ex-geliefden. Marco en Leontine Borsato hebben dus hun relatie nieuw leven in geblazen!

Reactie Leontine

Leontine laat haar manager maar even reageren op de hele situatie: “Marco en Leontine hebben drie kinderen. In het belang van de kinderen zijn er momenten dat ze elkaar zien.” Allemaal leuk en aardig, maar je zit natuurlijk niet zomaar de hele nacht in het huis van je ex, zonder dat er iets gebeurd. Het is dus zien of Marco en Leontine binnenkort weer bij elkaar zijn.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: S10 en Maan gaan los tijdens bloedheet boottochtje

Met deze tropische temperaturen zoeken zangeressen S10 en Maan lekker wat verkoeling op het water. De twee dames dansen er in hun bikini flink op los tijdens een boottochtje..

Foto: Kletsnatte Gwen van Poorten is kilo’s kwijt

Gwen van Poorten heeft flink haar best gedaan om van top tot teen doorweekt te raken. De presentatrice zit onder het zweet maar kan er gelukkig nog om lachen!

Video: Merel Ek schiet uit haar slof tijdens meest extreme Vandaag Inside-moment tot nu toe

Als Merel Ek in de studio van Vandaag Inside zit zorgt ze altijd voor een hoop opschudding. Nu de talkshow uit de zomerstop is, kan ook Merel weer helemaal los...