Mannenzaken-update: filter op forum verbeterd!

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Dankzij jullie feedback hebben we het filter op het forum een stuk beter kunnen finetunen: ‘onschuldige’ foto’s blijven nu gewoon zichtbaar!

Omdat Mannenzaken leeft van advertentie-inkomsten, en onze grote collectie ‘pikante’ foto’s daarin regelmatig voor problemen zorgen, moesten we noodgedwongen een foto-filter voor expliciete beelden op ons forum instellen. De reacties waren (begrijpelijk) wisselend. Zeker omdat hij nog niet helemaal vlekkeloos werkte. Soms werden onschuldige foto’s tóch gefilterd. Dat was natuurlijk niet de bedoeling. Dankzij jullie feedback en de in de tussentijd verkregen data hebben we het filter nu kunnen verbeteren.

Filter op forum maakt nu minder fouten

Snel bleek dat het filter een tikkeltje te scherp stond afgesteld: soms werden totaal onschuldige plaatjes toch aangepakt. Inmiddels hebben we het filter beter kunnen finetunen, waardoor nu alleen het bekijken van écht ‘pikant’ materiaal één klik extra kost. Deze nieuwe instelling geldt voor alle toekomstige foto’s én voor materiaal dat de afgelopen drie maanden gepost is. Vanaf nu zal je dus sowieso verbetering zien!

Bedankt voor je feedback! In de tussentijd blijven we natuurlijk op de uitkijk voor verbeterpunten. Als je toch nog iets vreemds tegenkomt, stuur ons dan vooral een mailtje.

Laatste nieuws

Foto: Beeldschone Maan de Steenwinkel zoekt de grens op met bizarre outfit

Maan de Steenwinkel trakteert haar fans tijdens menig optreden niet enkel op mooie muziek, maar ook op een mooie Maan. Toch viel ze deze keer het meest op dankzij deze extreme outfit!

Video: Nikkie Plessen floept bijna uit piepklein topje

Nikkie Plessen is dol op minimalisme. Niet alleen bewijst ze dat door kleine outfits te verzinnen voor haar shoppers, maar zelf draagt ze ook het liefst zo min mogelijk. Deze keer is ze misschien zelfs iets té ver gegaan...

Video: Victoria Koblenko ongewenst gefilmd tijdens dansje in galajurk

Victoria Koblenko danst en zingt mee met Oekraïense muziek. Niet in een afgelegen club ergens in Amsterdam, maar op een exclusief galafeest. Haar beste jurk trok ze snel uit de kast. Maar die mag niet gefilmd worden, zo lijkt het. Althans, niet helemaal...

Gerelateerde berichten