Mannenzaken.nl is op zoek naar een flexibele Online redacteur!

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Zoek jij een flexibele, parttime baan? Vind jij het leuk om foutloze artikelen te schrijven voor een miljoenenpubliek? Wil je tegelijkertijd Online redacteur en Digital copywriter zijn? Dan zijn we op zoek naar jou!

Het grootste mannenplatform van Nederland

Binnen ons bedrijf besteden we veel aandacht aan onze website Mannenzaken.nl. Dat is niet zo gek, want iedere maand worden er ruim 6 miljoen pagina’s van deze website bekeken door – joh – voornamelijk mannelijke bezoekers.

Die artikelen op onze site schrijven zichzelf niet. Daar bekommeren we ons nu met drie jonge mannen én twee vrouwen (ja, echt!) om, maar we willen meer. De site is groeiende, de traffic neemt toe, alle lichten staan op groen. Er is werk te doen. Bijzijn is meemaken.

Nog veel meer projecten

De wereld stopt niet bij Mannenzaken.nl (ok, voor sommige van jullie misschien wel!). We hebben nog heul veul meer projecten op de schap liggen. Wil je weten welke websites ik op doel? Echt? Nou vooruit, omdat je het zo lief vraagt! Wat dacht je van Autorijden.nl? Een project in de steigers. We hebben enkel nog een aantal spannende artikelen nodig over – je voelt ‘m al aankomen – auto’s om dit project net zo groot te maken als Mannenzaken.nl. Dat gaat jou lukken, onder onze bezielende leiding uiteraard. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Drie vragen, speciaal voor jou

Voor we je inlijven willen we je graag drie vragen stellen. Heb je écht een passie voor het schrijven van zulke artikelen? Ben jij zo’n taalpurist dat je de spelfout in deze tekst heus wel gaat vinden? En ben jij gedurende de week (zaterdagen en zondagen soms incluis) gemiddeld rond de 5-15 uur flexibel beschikbaar om dit te doen? Dan heb je ons wellicht wat te bieden. Good for you!

Wat we voor jou in petto hebben

Die liefde moet van twee kanten komen, dus hebben we jou óók wat te bieden. Om te beginnen veel zorg en liefde. De mogelijkheid om zelf je uren in te plannen en veel vanuit huis te werken. Kennis ende ervaring opdoen over webredacties, online marketing, zoekmachineoptimalisatie (3x woordwaarde), social media, advertenties en ga zo maar door. En natuurlijk ook een marktconform uurtarief. Zo zijn we. Wij werken vanuit Nijmegen. Leuk als je in de buurt woont, maar het is zeker geen dealbreaker als dat niet zo is.

Solliciteer, als je durft

Voel jij je na dit verhaal aangesproken? Wil jij één of meerdere van onze projecten vullen met magistrale content? Ben jij een begenadigt schrijver, initiatiefrijk, HBO+ (de opleiding, niet de tv-zender) en flexibel beschikbaar? Stuur dan snel een mailtje naar info AT mannenzaken.nl!

Laatste nieuws

Jutta Leerdam laat haar achterzijde flink schudden in flinterdun zomerjurkje (video!)

Jutta Leerdam is blij met het lekkere weer en laat haar achterzijde flink schudden in een dun zomerjurkje!

Anna Nooshin laat tijdens safari vooral haar eigen enorme pluspunten zien (video)

Anna Nooshin laat met trots prachtige beelden zien van haar safari in Afrika. Het lijkt er op dat ze nog meer trots is op iets anders!

Schatrijke Rico Verhoeven vergeet koffers tijdens gratis vakantie (video)

Rico Verhoeven denkt lekker op vakantie te gaan, maar vergeet vervolgens zijn koffers!