Mannenzaken Mededelingen: waarom is de site nu anders?

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Zoals jullie allemaal gemerkt hebben, hebben we de afgelopen zes maanden een flink aantal dingen veranderd op de website. Het forum kreeg een grote update, onze naam veranderde, de website kreeg een nieuwe look. Dit soort veranderingen maken natuurlijk veel los bij onze bezoekers. Dat snappen we heel goed en daarom willen we graag even terugkijken op de veranderingen.

We hebben de afgelopen tijd vanuit de redactie geprobeerd om over elke wijziging zo goed mogelijk te communiceren. Toch zien we dat er hier en daar nog onvrede rust. Dat vinden we jammer en trekken we ons aan. Daarom leggen we graag nog even uit waarom we doen wat we doen. De volledige mededeling vind je hier.

Waarom is het forum nu anders?

De software op het oude forum was zó oud, dat hij niet meer onderhouden werd door de maker. Dat brengt veel veiligheidsrisico’s met zich mee. Er zat dus weinig anders op. Bij een upgrade van software (zeker bij zo’n grote upgrade) vallen er altijd hier en daar functionaliteiten weg. We hebben jullie feedback dankbaar gebruikt, maar helaas was het technisch niet mogelijk om alles mee te nemen. Uiteindelijk is het voor iedereen even wennen. We snappen dat we niet iedereen 100% tevreden kunnen stellen, maar staan natuurlijk nog steeds open voor feedback.

Waarom heeft de website een andere naam?

Een aantal mensen, waaronder wijzelf, hadden moeite met de naamsverandering. Logisch, na zo veel jaar raak je gehecht aan een naam. Hoe nostalgisch ook, steeds meer mensen in Nederland kregen moeite met de naam. Voor ons betekende dit dat we minder adverteerders konden aantrekken, om alle kosten die we maken te kunnen dragen. Noem het vertrutting. Noem het belachelijk. Maar voor ons was het niet meer houdbaar om met de oude naam verder te gaan.

Waarom moet ik nu doorklikken voor foto’s?

De reden voor de introductie van het ‘filter’ op ons forum is hetzelfde als die van de naamswijziging. We snappen dat veel mensen voor de foto’s komen, en dat het voor hen vervelend is om extra te moeten klikken. Hij filtert soms nog steeds ‘onschuldige’ foto’s – dit is iets waar we nog steeds aan werken. Lang verhaal kort: als we dit filter niet ingevoerd hadden, had de website niet meer kunnen bestaan.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

PSV’er Joey Veerman hoopt dat zijn vriendin deze stiekeme video van Ibiza-trip niet te zien krijgt

PSV-speler Joey Veerman heeft wat uit te leggen aan zijn vriendin. De middenvelder kon zijn handen namelijk niet thuishouden tijdens het kampioensfeestje op Ibiza..

Jutta Leerdam verwent haar razend knappe zus Merel tijdens dagje uit (video)

Jutta Leerdam is een echt familiemens. Ze heeft vooral een zwak voor haar beeldschone zusjes. Vandaag is Merel Leerdam de gelukkige - ze wordt flink in de watten gelegd door haar beroemde zus!

Suzanne Schulting laat zich van onderkant filmen tijdens diepgaande workout (video’s)

Suzanne Schulting is hard aan het sporten voor het herstel en geeft een mooi beeld van de onderkant aan ons!