Mannenzaken Mededelingen: waarom is de site nu anders?

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Zoals jullie allemaal gemerkt hebben, hebben we de afgelopen zes maanden een flink aantal dingen veranderd op de website. Het forum kreeg een grote update, onze naam veranderde, de website kreeg een nieuwe look. Dit soort veranderingen maken natuurlijk veel los bij onze bezoekers. Dat snappen we heel goed en daarom willen we graag even terugkijken op de veranderingen.

We hebben de afgelopen tijd vanuit de redactie geprobeerd om over elke wijziging zo goed mogelijk te communiceren. Toch zien we dat er hier en daar nog onvrede rust. Dat vinden we jammer en trekken we ons aan. Daarom leggen we graag nog even uit waarom we doen wat we doen. De volledige mededeling vind je hier.

Waarom is het forum nu anders?

De software op het oude forum was zó oud, dat hij niet meer onderhouden werd door de maker. Dat brengt veel veiligheidsrisico’s met zich mee. Er zat dus weinig anders op. Bij een upgrade van software (zeker bij zo’n grote upgrade) vallen er altijd hier en daar functionaliteiten weg. We hebben jullie feedback dankbaar gebruikt, maar helaas was het technisch niet mogelijk om alles mee te nemen. Uiteindelijk is het voor iedereen even wennen. We snappen dat we niet iedereen 100% tevreden kunnen stellen, maar staan natuurlijk nog steeds open voor feedback.

Waarom heeft de website een andere naam?

Een aantal mensen, waaronder wijzelf, hadden moeite met de naamsverandering. Logisch, na zo veel jaar raak je gehecht aan een naam. Hoe nostalgisch ook, steeds meer mensen in Nederland kregen moeite met de naam. Voor ons betekende dit dat we minder adverteerders konden aantrekken, om alle kosten die we maken te kunnen dragen. Noem het vertrutting. Noem het belachelijk. Maar voor ons was het niet meer houdbaar om met de oude naam verder te gaan.

Waarom moet ik nu doorklikken voor foto’s?

De reden voor de introductie van het ‘filter’ op ons forum is hetzelfde als die van de naamswijziging. We snappen dat veel mensen voor de foto’s komen, en dat het voor hen vervelend is om extra te moeten klikken. Hij filtert soms nog steeds ‘onschuldige’ foto’s – dit is iets waar we nog steeds aan werken. Lang verhaal kort: als we dit filter niet ingevoerd hadden, had de website niet meer kunnen bestaan.

Laatste nieuws

Foto: Yvonne Coldeweijer zet zichzelf in spotlight met superstrak shirtje

Yvonne Coldeweijer heeft weer eens iets gepost, maar deze keer niet over een bekend persoon. Nee, deze keer zet ze zichzelf in de schijnwerpers.

Video: Maan de Steenwinkel doet lekker dansje in nieuwe clip ‘Naar de Maan’

Maan danst er lekker wild op los. Dat moet ook wel, want ze wil van haar nieuwste videoclip wel een hit maken natuurlijk!

Foto: Chantal Janzen wordt in achterkant geknepen

Chantal Janzen deelde onlangs hét geheim voor een betere look. Al kwamen hier wel wat complicaties bij kijken..

Gerelateerde berichten