Mannenhater Miley Cyrus zoent vrouw en gaat scheiden

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Miley Cyrus mannenhater gaat scheiden

zangeres komt er eindelijk achter dat ze geen ’trouwmateriaal’ is…

Ze heeft er bijna tien jaar voor nodig gehad, maar eindelijk is Miley Cyrus er achter dat het huwelijk niks voor haar is. En mannen misschien eigenlijk ook niet! Dit weekend maakte het management van de zangeres bekend dat zij en haar knipperlichtliefde Liam Hemsworth na 7 maanden alweer gaan scheiden. En dat had werkelijk iedereen aan kunnen zien komen…

‘Ik word ziek van mannen’

De geruchtenmolen begon al te draaien toen Miley in juni tijdens een optreden keihard ‘Ik word f*cking ziek van mannen’ door de microfoon riep. Opvallende taal voor een pasgetrouwde vrouw! Toen Miley de afgelopen dagen meerdere malen zonder haar trouwring gespot werd viel alles op z’n plek, en werd het officiële bericht van de aankomende scheiding snel naar buiten gebracht.

Miley heeft in het verleden vaak genoeg aangegeven dat ze geen makkelijke is om mee samen te leven. Zo omschreef ze haar huwelijk een paar maanden geleden als ‘verwarrend, complex en modern’. Dan gaan er bij ons al een aantal alarmbellen rinkelen hoor! Sowieso kennen we Miley als iemand die vrij snel naar drank en/of drugs grijpt. Bovendien gelooft ze niet in relaties of exclusiviteit, en wil ze liever geen kinderen op de wereld brengen… moeten we doorgaan? Achteraf verbaas je je over het feit dat die Liam überhaupt op één knie gegaan is voor iemand die duidelijk geen ’trouwmateriaal’ is.

 

Miley alweer aan de vrouw?

De officiële uitleg voor hun scheiding is een mooie. Ze zouden uit elkaar gaan om ’te kunnen focussen op zichzelf en hun carrières, omdat hun individuen constant in ontwikkeling zijn’. Duidelijke taal, toch? Kort na dit communiqué ging Miley op vakantie naar Italië, waar ze vrolijk en vrij op een boot hevig aan het zoenen was met een vrouw. Aah, zo zit het dus!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jutta Leerdam laat Jake Paul zweten met foto van opengeritst schaatspak

Jutta Leerdam laat iedereen zien wat ze precies aanheeft onder dat geel-zwarte schaatspak!

Wijdbeense Suzanne Schulting deelt uitnodigende foto op de bank

Suzanne Schulting heeft haar volgers getrakteerd op een nieuwe foto en die ziet er toch echt wel heel goed uit!

Ex-model Tanja Kok laat je heerlijk wakker worden bij Goedemorgen Nederland

Goedemorgen Nederland heeft een nieuw gezicht: Tanja Kok! Met deze blondine wakker worden is bepaald geen straf!