Mannenhater Miley Cyrus zoent vrouw en gaat scheiden

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Miley Cyrus mannenhater gaat scheiden

zangeres komt er eindelijk achter dat ze geen ’trouwmateriaal’ is…

Ze heeft er bijna tien jaar voor nodig gehad, maar eindelijk is Miley Cyrus er achter dat het huwelijk niks voor haar is. En mannen misschien eigenlijk ook niet! Dit weekend maakte het management van de zangeres bekend dat zij en haar knipperlichtliefde Liam Hemsworth na 7 maanden alweer gaan scheiden. En dat had werkelijk iedereen aan kunnen zien komen…

‘Ik word ziek van mannen’

De geruchtenmolen begon al te draaien toen Miley in juni tijdens een optreden keihard ‘Ik word f*cking ziek van mannen’ door de microfoon riep. Opvallende taal voor een pasgetrouwde vrouw! Toen Miley de afgelopen dagen meerdere malen zonder haar trouwring gespot werd viel alles op z’n plek, en werd het officiële bericht van de aankomende scheiding snel naar buiten gebracht.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Miley Cyrus (@mileycyrus) on

Miley heeft in het verleden vaak genoeg aangegeven dat ze geen makkelijke is om mee samen te leven. Zo omschreef ze haar huwelijk een paar maanden geleden als ‘verwarrend, complex en modern’. Dan gaan er bij ons al een aantal alarmbellen rinkelen hoor! Sowieso kennen we Miley als iemand die vrij snel naar drank en/of drugs grijpt. Bovendien gelooft ze niet in relaties of exclusiviteit, en wil ze liever geen kinderen op de wereld brengen… moeten we doorgaan? Achteraf verbaas je je over het feit dat die Liam überhaupt op één knie gegaan is voor iemand die duidelijk geen ’trouwmateriaal’ is.

 

Miley alweer aan de vrouw?

De officiële uitleg voor hun scheiding is een mooie. Ze zouden uit elkaar gaan om ’te kunnen focussen op zichzelf en hun carrières, omdat hun individuen constant in ontwikkeling zijn’. Duidelijke taal, toch? Kort na dit communiqué ging Miley op vakantie naar Italië, waar ze vrolijk en vrij op een boot hevig aan het zoenen was met een vrouw. Aah, zo zit het dus!

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Miley Cyrus (@mileycyrus) on

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Juultje Tieleman drukt troeven naar voren in strak badpak

Juultje Tieleman verwent haar volgers opnieuw met een uiterst pikante video via Instagram. De blondine laat zien wat ze in huis heeft!

Foto: Iris Enthoven wint dankzij deze gewaagde outfit tóch nog prijs op RadioRing Gala

Influencer Iris Enthoven was te gast bij het RadioRing Gala van dit jaar. Ze won dankzij haar heerlijke outfitje een hele bijzondere prijs...

Foto: Marijn Kuipers showt lijf in zéér uitdagend setje voor Valentijnsdag

Marijn Kuipers is klaar voor Valentijnsdag! De man die haar in dit setje in de slaapkamer aantreft is een echte mazzelaar!