Malou Petter (NOS) pikt nieuw vriendje op tijdens werktijd (foto!)

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

NOS-presentator Malou Petter heeft alweer een nieuwe relatie op het oog. Daar heeft ze niet ver voor moeten zoeken want dit nieuwe vriendje is ook nog een collega.

Malou Petter is al jaren te zien als presentator bij de NOS. Ze was lange tijd getrouwd met haar man Menno Horst en het stel zou deze zomer hun vijfjarige huwelijk vieren. Helaas halen de twee deze mijlpaal niet, het stel is namelijk uit elkaar gegaan. Gelukkig hoeft Petter daar niet lang verdrietig over te zijn, ze heeft namelijk al weer een nieuw vriendje op het oog. Kort na de break-up deelt Malou Petter een foto op haar Instagram pagina waarbij ze te zien is met alweer een nieuwe liefde. Je kunt hieronder de foto bekijken.

Malou Petter foto

Nieuwe liefde van Malou Petter is een collega

Voor deze nieuwe liefde heeft Malou Petter niet lang hoeven zoeken. De man op de foto, Sil van der Wees, is namelijk een collega van haar! Van der Wees werkt als verslaggever bij het NOS jeugdjournaal. Hij en Malou zijn elkaar waarschijnlijk al vaak tegen gekomen op de redactie.

Na de breuk met haar man Menno Horst, kocht Malou Petters een eigen huis in Amsterdam om in haar eentje te gaan wonen. Waarschijnlijk beviel het single leven toch niet zo goed en is Petters meer een relatie type. Het komt dan goed uit als er een leuke single collega in de buurt is.

Malou Petter nieuw huis

Meer zien van Malou Petter op Instagram

Ondanks dat er duidelijke signalen zijn van de relatie tussen Malou Petter en Sil van der Wees, hebben ze hun relatie nog niet officieel gemaakt. Als je daar als eerste van op de hoogte wil zijn, kun je hier klikken om op de Instagram pagina van Malou te komen. Ondanks de presentatrice op tv altijd serieus moet blijven, deelt ze op Instagram ook regelmatig foto’s uit haar privéleven.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Eline de Zeeuw lokt Olympisch kampioen donker hokje in voor intiem gesprekje (foto!)

Eline de Zeeuw verborg zich even in een donker hokje voor een wel heel erg intiem gesprekje. Als dat maar goed gaat. 

Je gelooft nooit welke uitdagende foto’s Juultje Tieleman nú weer online gegooid heeft

Juultje Tieleman is een van de meest prachtige vrouwen die Nederland rijk is. En dat bewijst ze maar weer met deze foto!

Johnny de Mol zegt zonder filter wat hij van zijn nichtje Noa Vahle vindt (video!)

Het is heel speciaal als je familieleden op een bepaalde manier over je praten. Dat blijkt maar weer wanneer Johnny de Mol zijn mening geeft over zijn bloedeigen nichtje Noa Vahle.