Malou Petter is de ster van de verkiezingen

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

In 2019 verruilde Malou haar vaste plekje bij het Jeugdjournaal voor een spot bij de grotere jongens van het NOS Journaal. Daar is ze al geruime tijd een bron van informatie voor het Nederlandse volk. En binnenkort brengt de prachtige nieuwslezeres je de uitslagen van de verkiezingen.

17 Maart dan is het zover, dan mogen we met zijn allen weer massaal naar de stembus. Gaat het Mark Rutte weer lukken om premier van Nederland te worden of brengen de verkiezingen wat verassingen met zich mee? Wat het ook wordt, Malou Petter gaat jou precies vertellen hoe de verkiezingen verlopen.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by MALOU PETTER ✨ (@malou_petter)

Lees ook: Verslaggeefster Floor Bremer is de échte winnaar van de Nederlandse verkiezingen

Malou in de spotlight

Vanuit de NOS studio brengt Malou je 17 Maart vanaf half negen op de hoogte van de laatste stand van zaken van de verkiezingen. Zij bedient het grote scherm met overzichten en dat maakt haar de vrouw van de avond. Heel Nederland zal aan haar lippen hangen, terwijl ze laat zien wie er in de exitpolls gestegen en gezakt zijn. Geheel terecht staat Malou dus in het middelpunt van de aandacht op misschien wel de belangrijkste avond van het jaar. Dus neem alvast de donderdag vrij zodat je tot het bittere eind mee kan genieten van de presentatrice.

We gaan nog niet naar huis

Hoewel het oorspronkelijke plan van de NOS is om een uitzending te maken die tot 1 uur ’s nachts duurt, heeft de omroep ook al aangegeven dat het een latertje kan worden. Ze gaan namelijk net zo lang door als ze een relevante en interessante uitzending kunnen maken. Dat is waarschijnlijk ook de reden dat Malou in de schijnwerpers wordt gezet. Met haar achter de knoppen blijft de uitzending nog de hele nacht relevant. Leuk voor jou, maar misschien iets minder leuk voor Malou, die tot in de vroege ochtend waarschijnlijk nog aan het presenteren is.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by MALOU PETTER ✨ (@malou_petter)

Ze is gelukkig niet helemaal alleen, Rob Trip staat haar gelukkig bij. Die gaat de hele avond in gesprek met deskundigen , onder wie politicoloog Carolien van Hem en geograaf Josse de Voogd. In die cruciale momenten kan Malou even een pauze nemen. Niet te lang, anders staat er straks een schreeuwende menigte buiten de studio die zich afvraagt waar Malou gebleven is.

Even kennis maken

Nu je 17 Maart in je kalender hebt aangevinkt als Malou-dag, wil je misschien wat meer weten over deze leuke dame. Wist je dat Malou al best lang journalist en redacteur is, maar pas sinds 2019 voor de camera staat? Ze begon als presentatrice bij het Jeugdjournaal, maar vond de grote mensen wereld toch iets meer in haar straatje passen. Ook is Malou een enorme fan van wandelen. In haar stadje Utrecht wandelt ze wat af. Langs de Singel is haar favoriete rondje, bij het water en de hoge bomen. Ook bestelt ze graag een frietje en is ze van oorsprong een dorpsmeisje. En ze geeft toe nog niet zo heel veel herkent te worden op straat, maar het kan zo maar zijn dat na 17 Maart iedereen weet wie Malou Petter is.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by MALOU PETTER ✨ (@malou_petter)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Emma Wortelboer kleedt zich uit in nieuwe videoclip Snollebollekes

In de nieuwe videoclip van Snollebollekes trekt Emma Wortelboer haar shirt uit. De spontane presentatrice lijkt de camera's even vergeten. Vervolgens begint ze met haar shirt te zwaaien. Verder zijn er beelden van haar dat ze op tafel staat te dansen.

Foto: Schaatsster Joy Beune maakt volgers wild met leren topje

De verleidelijke schaatsster Joy Beune weet iedereen te verleiden met een nieuwe foto van haar ongelooflijk strakke leren topje. 

Hélène Hendriks maakt vrouwen wild met nieuwe foto in strak shirtje

Hélène Hendriks, dé voetbalvrouw van Nederland steelt regelmatig mannenharten, maar deze keer gaat ze voor haar vrouwelijke aanbidders!

Gerelateerde berichten

Gerelateerde berichten