Maan de Steenwinkel zit onder de modder op vreemde foto

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Maan de Steenwinkel upload meestal de meest prachtige foto’s van zichzelf. Maar soms dan zit er toch een beetje een aparte foto tussen. 

Zangeres Maan de Steenwinkel heeft het momenteel enorm druk met de voorbereidingen van The Voice of Holland waar ze als gast-coach een speciale rol in zal spelen. Kandidaten die wel veelbelovend zijn, maar niet door de eerste ronde heen komen krijgen van Maan een tweede kans om in de finales te komen. Ondanks haar drukke voorbereidingen vindt Maan gelukkig nog de tijd voor leuke dingen. Zo gaat ze er regelmatig op uit, lekker de natuur in. En meestal komt ze dan zonder kleerscheuren terug. Alleen deze keer weet Maan terug te komen met een gezicht onder de modder. Al haar volgers vragen zich nu af wat er in hemelsnaam gebeurt is met de wonderschone zangeres.

Lees ook: Foto: Maan de Steenwinkel gaat los achter de schermen bij The Voice

Maan heeft een gezicht vol met modder

Het ziet er erg vreemd uit op de foto, Maan met haar gezicht onder de modder. Toch is het echt zo. Waarom de beeldschone zangeres zich zo vies heeft laten worden is niet bekend. Is ze gevallen? Heeft ze meegedaan aan een buitensport? Is ze in de sloot gesprongen? Niemand kan er echt duidelijk antwoord op geven. Al ziet Maan er op de foto uit als een blij ei. Dus heel erg vervelend kon ze haar modderbad niet gevonden hebben. Wat de reden van haar vieze foto ook is, Maan lijkt er in ieder geval vrede mee te hebben. En eerlijk is eerlijk, haar lach is nog net zo mooi als die onder de modder zit.

Maan deelt prachtige foto zonder modder gezicht

Om iedereen er even aan te herinneren hoe Maan er normaal gesproken uit ziet, zonder een gezicht dat onder de modder zit, deelt ze deze geweldige foto. Maan heeft een sportieve, maar winterse look en haar gezichtje is extreem knap opgemaakt. Het is duidelijk dat Maan erg haar best gedaan heeft om indruk te maken op haar volgers. Een groter contrast met de modder foto kan je eigenlijk niet krijgen. Maan heeft ook nog even een verleidelijke blik opgezet om te laten zien hoe leuk ze eigenlijk kan zijn.

Maan is beeldschoon in foto met opvallende roze outfit

Maar Maan was nog niet klaar met het delen van leuke foto’s van zichzelf. Zo deelde ze deze selfie, waarin ze in een opvallende roze outfit verscheen. Er zitten wat gaten in de kleding, waardoor je net iets meer van Maan te zien krijgt dan je gewend bent. En dat is eigenlijk best  wel heel erg spannend. Maan weet met haar bijzondere kledingkeuze haar volgers helemaal van slag te brengen. Die hadden er even geen rekening mee gehouden dat Maan hun zo erg zou proberen te verleiden in het nieuwe jaar. Al worden Maan haar pogingen tot verleiden natuurlijk met open armen ontvangen. Hoe meer knappe foto’s Maan van zichzelf online zet, des te beter het is voor haar volgers.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Zien: dit is de bizar grote schoenencollectie van Memphis Depay

Memphis Depay heeft een compleet nieuwe collectie schoenen die...

Video: Famke Louise buigt diep voorover in supermarkt en laat haar beschuitjes zien

Famke Louise laat haar beschuitjes goed bekijken wanneer ze diep voorover buigt!

Jessie Jazz Vuijk prikt dwars door haar nieuwe spierwitte topje heen (video!)

Jessie Jazz Vuijk laat haar parels helemaal zien in doorzichtbare topje. Zelfs zo goed dat ze door het topje heen prikt!