Maan de Steenwinkel ziet dubbel op verwarrende foto

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Het is weer zoveel. Er is een nog niet eerder vertoond foto van Maan de Steenwinkel opgedoken op het internet. En daarin ziet de zangeres nogal dubbel.

Maan de Steenwinkel is toch wel de grootste Nederlandse ster van het moment. Er worden daarom ook veel foto’s van haar gemaakt op een dagelijkse basis. Het is dus niet zo gek dat er af en toe een nieuwe foto van Maan opduikt die de beeldschone zangeres zelf nog helemaal niet heeft gezien. Bijvoorbeeld de volgende foto, die met een speciale lens gemaakt is, waardoor je Maan een beetje dubbel ziet. Nu is dat op zich niet zo erg, want meer Maan is altijd beter.

Lees ook: Maan de Steenwinkel stuitert in het rond op ‘sappige’ Instagram foto
Als op deze foto zag je Maan nog nooit

Maan is een erg bijzondere dame, dat blijkt wel uit de vele mooie foto’s die er van de zangeres bestaan. Maar deze foto van Maan is wel heel bijzonder. Zelfs zonder het gave camera effect zou het een goede foto van de zangeres zijn. In een strakke, witte outfit straalt Maan namelijk op het podium. Maan geeft altijd honderd procent tijdens haar optredens en dat zie je dan ook terug in de foto’s die van die optredens opduiken. Maan heeft een bepaalde passie en felheid in die foto’s die je bijna niet meer tegenkomt. Daarmee is Maan een van de meest bijzondere zangeressen van Nederland. Wat voor foto je ook maakt van Maan, het wordt hoe dan ook een grandioos groot succes.

Maan de Steenwinkel houdt van bijzondere outfits

Maan is een groot fan van bijzondere outfits. Of ze nu in een stralend wit pakje, een kort rokje of een roze verhullende outfit op het podium verschijnt, Maan weet er altijd een feestje van te maken. Ze is daarmee dan ook een bijzondere vrouw in de mediawereld. Normaal gesproken versterkt de juiste kleding de persoon die ze draagt. Maar Maan heeft de wonderbaarlijke gave om alles wat ze draagt er mooi uit te laten zien. Zelfs in broekspijpen zo groot dat je er minstens drie klonen van Maan in kwijt zou kunnen, weet Maan er aantrekkelijk uit te zien.

Maan is de absolute top van de muziek industrie

Met haar prachtige uiterlijk, geweldige outfits en enorme berg talent is Maan de Steenwinkel de absolute top van de Nederlandse muziekindustrie. Het is dus niet zo gek dat ze de ene na de andere hit single weet te scoren. Haar videoclips worden massaal bekeken en ze weet samenwerkingen aan te gaan met de meest uiteenlopende artiesten, waar ze dan vervolgens uiterst succesvolle nummers mee weet te produceren. Alles wat Maan aanraakt verandert in goud. Maan heeft de gehele muziekindustrie in haar greep en voorlopig laat ze die ook niet meer los. Maan is daarmee de allergrootste ster die Nederland de afgelopen jaren heeft voortgebracht.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Aanlokkelijke Jutta Leerdam toont trots haar nieuwe glimmertje

Jutta Leerdam is ontzettend blij met haar nieuwe medaille. En dat moet online natuurlijk wel even gevierd worden met een mooie foto.

Emma Heesters laat haar fans ontzettend diep naar binnen kijken

Zangeres Emma Heesters heeft met haar nieuwe video maar weer aangetoond dat ze meer kan dan alleen maar mooi zingen. 

Deze nieuwe beelden van House of the Dragon seizoen 2 dwingen fans nú al tot een keuze

De nieuwe trailer van seizoen 2 van House of the Dragon staat online. De vraag die centraal staat: Aan wiens kant sta jij dit seizoen?