Maan de Steenwinkel verdient een eigen Netflix documentaire

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Documentaires over artiesten scoren erg goed. Het is dus nodig tijd dat Netflix Maan de Steenwinkel haar eigen film geeft.

Netflix scoort goed met documentaires. Docu’s op Netflix zijn van minstens zo’n hoge kwaliteit als de meeste films en series die de streaminggigant op zijn website heeft staan. Vooral docu’s over artiesten lijken als een trein te gaan. Netflix vraagt zich dan ook openlijk af over wie ze hierna een documentaire moeten maken. Eigenlijk is daar maar één passend antwoord op: Maan de Steenwinkel!

Lees ook: Maan de Steenwinkel lanceert nieuwe eigen app

Maan is de perfecte persoon voor een documentaire

Zangeres Maan de Steenwinkel zou perfect zijn voor een eigen Netflix documentaire. Niet alleen is haar rise to fame een uitzonderlijke reis, ook beleeft Maan altijd wel iets leuks wat de moeite waard is om te filmen. Kijk maar naar haar video’s op de Maan-app. Die volgen de zangeres ook backstage tijdens haar tours en optredens en er is altijd genoeg te beleven.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Maan (@maan.de.st)

Wat moet er allemaal in de Maan docu?

Maar als er dan een documentaire over Maan komt, wat moet daar dan allemaal in? Om te beginnen natuurlijk een stukje achtergrond. Een hoop foto’s van ‘lil Moony’ en haar droom om later grote pop podia vol te krijgen met fans. Natuurlijk mag haar deelname aan The Voice of Holland niet ontbreken. Daar is gelukkig een hoop beeldmateriaal van.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Maan (@maan.de.st)

Maan in een stroomversnelling

Dan spoelt de docu natuurlijk een aantal jaar door. Maan is inmiddels Nederlands favoriete zangeres en zingt de sterren van de hemel. Ze gaat toffe samenwerkingen aan, zoals met goede vriend en muzikale collega Snelle, toen ze Blijven Slapen uitbrachten, en je ziet hoe het leven van Maan er in die tijd aan toe ging. Maan heeft gelukkig altijd wel een camera of telefoon om zich heen gehad, dus meer dan genoeg archiefmateriaal hiervoor.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Maan (@maan.de.st)

Dan komt de klap voor Maan

De corona-crisis begint. Geen concerten, geen optredens. De hele muziek industrie ligt op zijn gat. En Maan, als razend populaire, maar nog steeds opkomend artiest, zit daar midden in. Hoe zorg je er voor dat je niet alleen relevant blijft in zo’n rampjaar, maar dat je er sterker uitkomt. Met nieuwe muziek, samenwerkingen en meerdere malen de nummer 1 positie in de charts? Maan heeft het allemaal voor elkaar gekregen en het zou een razend interessant onderdeel zijn van de docu. Haar livestreams met The Streamers en alle content daaromheen is goed gedocumenteerd, dus beelden genoeg.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Maan (@maan.de.st)

Hoe eindigt de Maan Netflix docu?

De documentaire kan dan eindigen in het heden. Maan heeft net haar nieuwe nummer uitgebracht, de optredens trekken aan en ze is hoopvol voor de toekomst en klaar voor de volgende stap in haar carrière. Niemand kan Maan nog stoppen in haar missie om de beste artiest van Nederland te worden. Netflix, schrijven we mee? Dit kan namelijk jullie volgende grote succes-docu worden.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Maan (@maan.de.st)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Kelly Piquet likt zich suf op verjaardag Max Verstappen

Kelly Piquet, de beeldschone vriendin van Max Verstappen heeft een erg spannende dag achter de rug, namelijk de verjaardag van haar vriend. 

Foto: Jennifer Hoffman schaamt zich voor ‘klein sneetje’

De bloedmooie Jennifer Hoffman deelt in haar verhaal op Instagram dat ze zich schaamt voor haar 'kleine sneetje'. Ze hoopt dat het op de rode loper niet zal opvallen...

Foto: Anna Nooshin bezoekt nachtclub met gladde paal

'Party animal' Anna Nooshin is recentelijk bij een nachtclub langs gegaan waar ze een foto maakte van een lang en zeer glad object. Zou ze per ongeluk in de verkeerde club beland zijn?