Maan de Steenwinkel totaal hysterisch na Songfestival-overwinning S10

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Heel Nederland kijkt naar het Eurovisie Songfestival. Zo ook Maan de Steenwinkel, die wel héél extreem reageerde toen de naam van S10 genoemd werd…

S10 is door naar de finale! Na een bloedstollende eerste uitzending van het Eurovisie Songfestival wist de Nederlandse blondine het uiteindelijk toch richting de finale te schoppen. Heel Nederland keek in spanning mee, en iedereen gunde s10 die finaleplaats.Zo ook Maan de Steenwinkel. Zij leek niet helemaal begrepen te hebben dat het nog maar de halve finale was…

Maan de Steenwinkel krijst het uit tijdens Songfestival

Heel Nederland keek mee hoe s10 de finaleplaats wist binnen te slepen. Zo ook veel BN’ers. Onder andere Bente en Maan de Steenwinkel delen via Instagram hoe zij enorm gestrest wachtten tot de presentatoren de naam van hun goede vriendin en collega S10 zouden noemen. Maan deelt zelf een video waarin te zien is hoe ze reageert op het moment dat ze te horen krijgt dat s10 naar de finale gaat. En zet je schrap, want het gaat er heftig aan toe. Maan springt een gat in de lucht en schreeuwt alles bij elkaar. Dat de brunette blij is, mag duidelijk zijn. Het moment van Maan is vergelijkbaar aan het moment van Emma Wortelboer, toen ze een aantal jaar geleden te horen kreeg dat Duncan Laurence het Songfestival had gewonnen. Emma Wortelboer schreeuwde net als Maan alles bij elkaar. Op het moment van Emma Wortelboer reageerde Nederland lacherig. Mensen vonden het uiterst overdreven en hysterisch. Zou Maan ook zoveel kritiek krijgen op haar reactie? Of vonden mensen deze uitbarsting wél op z’n plek?

Lees ook: Foto: Maan de Steenwinkel showt spannendste outfit tot nu toe

Maan de Steenwinkel gooit met bier

Onlangs deelde Maan de Steenwinkel een heel opvallende foto via Instagram. De Nederlandse zangeres liet namelijk een foto zien van het concert van de Vrienden van Amstel. Maar dit is niet zomaar een foto, op deze foto is te zien hoe Maan een vol dienblad met allemaal bier aan het dragen is boven haar hoofd. Alleen het opvallende aan de foto is, dat niet elk biertje het gered heeft. Sterker nog, een biertje zie je vanaf het dienblad vallen, op de grond. Met een gek gezicht kijkt Maan naar het vallende biertje, en dat levert natuurlijk een hilarisch beeld op. De brunette vond dit beeld dus ook gepast om op Instagram te plaatsen.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Maan (@maan.de.st)

Maan blikt terug op koningsdag

Onlangs deelde Maan de Steenwinkel via Instagram een video hoe zij haar koningsdag heeft beleefd. De brunette mocht namelijk bij 538 koningsdag optreden, voor maar liefst 40 duizend man. Je hoort het goed ja, 40 duizend. De zangeres kon haar ogen niet geloven en vond dit dan ook een ervaring om nooit meer te vergeten. “SICK SICK SICK 😱 40.000 MAN DIE JE LIEDJES ZINGEN, IK WIL DIT VOOR MN HELE LEVEN ❤️‍🔥”. Duidelijk dus, dat Maan het naar d’r zin heeft gehad. Maar dat is logisch, als je voor zo’n groot publiek mag spelen. 

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: beeldschone vriendin van Bram Krikke deelt bloedheet kiekje

Bram Krikke heeft het maar goed voor elkaar. Hij heeft namelijk een van de knapste vrouwen van het land aan de haak geslagen. 

Video: Marieke Elsinga komt klem te zitten met rondingen

Marieke Elsinga is ondertussen al een poos zwanger en dat ga je steeds beter zien. De rondingen van Marieke zorgen nog wel eens voor onhandige situaties...

Video: Sophie Bouquet stuitert op en neer met GTST-vriendinnen

Sophie Bouquet is helemaal los aan het gaan met haar GTST moeder en zus. De dames laten al hun moves zien op de dansvloer.