Maan de Steenwinkel schudt met haar achterste in leren pakje (video!)

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Maan de Steenwinkel is weer terug van weggeweest. Niet alleen heeft ze nieuwe muziek, maar ook een hele nieuwe look!

Maan de Steenwinkel, de populaire Nederlandse zangeres, heeft opnieuw de aandacht van haar fans getrokken met een opvallende video. Tijdens een recente shoot voor een bekend haarmerk droeg Maan een strak leren pakje, en de beelden daarvan zijn inmiddels viral gegaan. Haar fans kunnen hun ogen niet van haar afhouden!

De opvallende verschijning van Maan de Steenwinkel

Voor de promotie van het haarmerk mocht Maan zich in een strak leren pakje hullen, wat haar verschijning extra bijzonder maakte. In de video is te zien hoe ze vol zelfvertrouwen en speelsheid met haar achterste schudt, wat haar fans uiteraard doet smullen. Het leren pakje accentueert haar figuur perfect en laat zien waarom ze nog steeds een van de meest geliefde artiesten van Nederland is.

De teleurstellende terugkeer van Maan de Steenwinkel

Hoewel haar nieuwe nummer  Paranoia niet het succes heeft gehad waarop gehoopt werd, blijft Maan positief en vol energie. Na een lange afwezigheid is ze terug met een nieuwe sound, maar deze lijkt vooralsnog niet aan te slaan bij het grote publiek. Haar nieuwe nummer heeft geen enkele grote hitlijst gehaald en ook radiozenders draaien het nummer nauwelijks. Ondanks de teleurstellende resultaten heeft Maan grootse plannen voor de toekomst. Vanaf Oktober gaat ze op tour door Nederland en België om haar nieuwe sound te laten horen.

Maan de Steenwinkel blijft erg populair online

Maan de Steenwinkel blijft een van de meest boeiende persoonlijkheden in de Nederlandse muziekwereld. Haar recente video in het leren pakje is daar het perfecte voorbeeld van. Met haar tour in het vooruitzicht heeft Maan nog veel in petto voor haar fans. De komende maanden beloven spannend te worden. Als je Maan wil volgen, dan kan je dat hier doen!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Roxy Dekker gaat stiekem weg met deze bekende rapper (foto’s!)

Roxy Dekker heeft een nieuwe single en die promoot ze met een wel hele bijzondere gast. Bekijk het snel hier!

Foto: Jutta Leerdam laat heel Instagram watertanden met uitstekend achterwerk

Jutta Leerdam heeft weer een nieuw sportpakje en dat moet de blonde schaatsster natuurlijk met al haar fans delen.

Genieten: je kunt dwars door het jurkje van Marijn Kuipers heen kijken (foto’s!)

Marijn Kuipers heeft een nieuw blauw pakje aangetrokken. En daarmee doet ze al haar volgers een enorm groot plezier.