Maan de Steenwinkel schittert op Instagram foto’s

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Maan de Steenwinkel is terug van weggeweest. Op Instagram tenminste. Het was even wat stiller de afgelopen weken, maar Maan is weer volop aan het posten. 

Ze is misschien wel de meest populaire artiest van het moment. Zangeres Maan de Steenwinkel heeft het namelijk drukker dan ooit. Nu haar avontuur met The Streamers er op zit is Maan weer flink bezig met haar solo concerten. Dat heeft de afgelopen tijd flink wat tijd gekost. Daardoor stond haar Instagram soms even op een laag pitje. Maar inmiddels is Maan dus weer terug van weggeweest. Ze post weer de meest leuke foto’s. Tijd dus om de balans op te maken en te kijken wat Maan de afgelopen weken allemaal beleefd heeft.

Lees ook: Maan de Steenwinkel geniet intens van warm zonnetje op Insta

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Maan (@maan.de.st)

Maan terug in topconditie

Na 4 maanden helemaal niks doen was het weer tijd voor Maan om in topconditie te raken. Anders staat ze alleen maar hijgend en puffend op het podium tijdens haar eigen liveshows. Ze heeft dus de afgelopen weken keihard getraind om ervoor te zorgen dat ze haar beste performance kan geven. 1.5 uur zingen, dansen, springen en gek doen is nogal een hele klus. Hoe Maan dan traint? Nou, ze zet de loopband aan op het hoogste standje en zingt tijdens het rennen een van haar vele nummers. Zo kwam Maan terug in topconditie.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Maan (@maan.de.st)

Maan met de meiden

Het gebeurt niet vaak dat Maan op haar eigen Instagram account een foto plaatst van haar met de meiden. Daar heeft ze inmiddels haar geheime Instagram pagina voor. Maar als ze dan besluit om een foto te posten, is het gelijk een goede. Maan lijkt het prima naar haar zin te hebben met haar lieve vriendinnetjes. Het plezier straalt er in ieder geval flink vanaf. Maan mag haar vriendinnetjes best vaker delen op haar eigen pagina, de meiden zijn namelijk best leuk om naar te mogen kijken.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Maan (@maan.de.st)

Maan is blij deze dagen

Naar eigen zeggen is Maan ”best blij’ deze dagen. En de zangeres heeft alle reden om blij te zijn. Ze heeft naar omstandigheden een geweldig jaar achter de rug. Meerdere van haar nummers behaalden de nummer 1 positie in de hitlijsten, ze had een paar uiterst creatieve samenwerkingen te pakken en met The Streamers kon ze in ieder geval een aantal leuke en bijzondere concerten geven. Maan mag dus absoluut niet klagen. Dat verklaart waarschijnlijk waarom ze de afgelopen weken zo vrolijk is.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Maan (@maan.de.st)

Maan in haar natural habitat

Er is een plek waar Maan zich absoluut thuis voelt en dat is op een podium. Met een microfoon in haar handen voelt ze zich helemaal op haar gemak. Maan is dan ook waarschijnlijk door het dolle heen dat ze weer als vanouds concerten mag geven. Het ziet er in ieder geval naar uit dat zij het enorm naar haar zin heeft.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Maan (@maan.de.st)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Model Pip Wijn laat zich zien in doorschijnend topje

Pip Wijn laat zich van haar beste kant zien op een nieuwe spannende foto. En daarin krijg je meer te zien van het model dan je zou verwachten. 

Foto: Suzanne Schulting zet haar tanden in flinke worst

Suzanne Schulting heeft plotseling heel erg veel zin in een flinke worst. Dus daar zet ze lekker haar tanden in. 

Foto: Sensi Lowe zet haar kanonnen flink in het zonnetje

De knappe blondine Sensi Lowe is lekker op vakantie , en zet haar kanonnen flink in het zonnetje tijdens heerlijke strandsessie!