Maan de Steenwinkel onthult geheim project op foto

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Maan de Steenwinkel gaat goed December in met haar nieuwe geheime project. Dat onthult ze op een erg foto. 

Samen met drie vriendinnen, hurkend in de schappen van de supermarkt, staat Maan de Steenwinkel te poseren voor de cover van haar nieuwe plaat Leven. Het is de zoveelste hit die Maan dit jaar weet uit te brengen. Net voor het einde van het jaar weet Maan nog eventjes een keiharde wintersingle te droppen die je waarschijnlijk tot en met het voorjaar op de radio gaat horen. En er is nog meer goed nieuws rondom de beeldschone zangeres.

Lees ook: Broekloze Maan de Steenwinkel laat speelse kant zien op deze foto
Maan is de mooiste van 4 knappe dames op foto

Als je iets doet, doe het dan goed. Dat is altijd het motto geweest van zangeres Maan de Steenwinkel. En met haar nieuwe single zet ze die wijze levensles maar weer eens door. Op de foto die de cover van de plaat siert, staat Maan tussen drie spannend geklede dames. Maar geen zorgen, zelfs tussen meerdere mooie vrouwen is Maan natuurlijk de eerste die opvalt. De nieuwe hit van Maan is trouwens een geweldig nummer, dus doe jezelf een plezier en luister hem meteen even. Het nummer staat al op Spotify, maar houdt morgen Maan haar socials goed in de gaten. Daar deelt ze namelijk de videoclip van dit mooie nummer en die zit vol met fragmentjes uit het leven van Maan.

Maan heeft nog meer goed nieuws

Maar daar houdt het heugelijke nieuws rondom Maan de Steenwinkel gelukkig niet op. Op 16 december 2022 staat ze in de Ziggo Dome. Maan droomde vroeger als klein meisje al dat ze op het grootste podium van Nederland zou optreden. en toen ze op latere leeftijd concerten in de Ziggo Dome bezocht kon ze zich alleen maar voorstellen hoe het zou zijn als zij daar op het podium zou staan. Nu komt die lange wens van Maan dus eindelijk uit. En daar is ze ontzettend blij mee. Grote kans natuurlijk dat Maan opent met haar nieuwe nummer Leven, gevolgd door een een aantal andere grote hits van het afgelopen jaar, zoals Blijven Slapen. De kaarten gaan hard, dus als je er nog bij wilt zijn pak dan nu je kans.

Maan overdondert iedereen met haar spannende foto’s

Ook op de Ziggo Dome aankondiging ziet Maan er weer geweldig uit. In haar schitterende, korte jurkje weet Maan gelijk de aandacht naar zich toe te trekken. De poster is verder niet heel spannend, maar dat hoeft ook niet. Meer dan Maan heb je ook niet nodig. De prachtige zangeres gooit haar haren los, strekt haar armen uit en ontvangt al haar fans met een houding die simpelweg schreeuwt ‘hier ben ik.’ Het duurt nog even voordat je Maan in de Ziggo Dome mag aanschouwen, maar met haar nieuwe clip morgen heb je genoeg om naar uit te kijken. Daarbij overdondert Maan iedereen de laatste tijd met prachtige foto’s, dus is er genoeg om van te genieten tot haar grandioze optreden.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Pien Hersman probeert nieuw standje uit met handen op de rug (foto!)

Pien Hersman wilt een keer wat anders proberen. Dus traint ze een nieuw standje met haar handen vast op haar rug.

Jutta Leerdam belandt in bed met Jake Paul en harige vriend (foto’s!)

Jutta Leerdam duikt in bed samen met haar vriend Jake Paul en een harige vriend mag erbij liggen!

Marijn Kuipers pakt flinke stang met twee handen vast midden in de gym (video!)

Marijn Kuipers gaat diep door haar knieen, terwijl ze een flinke stang beet pakt. Ze gaat helemaal los in de sportschool!