Maan de Steenwinkel onthult geheim project op foto

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Maan de Steenwinkel gaat goed December in met haar nieuwe geheime project. Dat onthult ze op een erg foto. 

Samen met drie vriendinnen, hurkend in de schappen van de supermarkt, staat Maan de Steenwinkel te poseren voor de cover van haar nieuwe plaat Leven. Het is de zoveelste hit die Maan dit jaar weet uit te brengen. Net voor het einde van het jaar weet Maan nog eventjes een keiharde wintersingle te droppen die je waarschijnlijk tot en met het voorjaar op de radio gaat horen. En er is nog meer goed nieuws rondom de beeldschone zangeres.

Lees ook: Broekloze Maan de Steenwinkel laat speelse kant zien op deze foto
Maan is de mooiste van 4 knappe dames op foto

Als je iets doet, doe het dan goed. Dat is altijd het motto geweest van zangeres Maan de Steenwinkel. En met haar nieuwe single zet ze die wijze levensles maar weer eens door. Op de foto die de cover van de plaat siert, staat Maan tussen drie spannend geklede dames. Maar geen zorgen, zelfs tussen meerdere mooie vrouwen is Maan natuurlijk de eerste die opvalt. De nieuwe hit van Maan is trouwens een geweldig nummer, dus doe jezelf een plezier en luister hem meteen even. Het nummer staat al op Spotify, maar houdt morgen Maan haar socials goed in de gaten. Daar deelt ze namelijk de videoclip van dit mooie nummer en die zit vol met fragmentjes uit het leven van Maan.

Maan heeft nog meer goed nieuws

Maar daar houdt het heugelijke nieuws rondom Maan de Steenwinkel gelukkig niet op. Op 16 december 2022 staat ze in de Ziggo Dome. Maan droomde vroeger als klein meisje al dat ze op het grootste podium van Nederland zou optreden. en toen ze op latere leeftijd concerten in de Ziggo Dome bezocht kon ze zich alleen maar voorstellen hoe het zou zijn als zij daar op het podium zou staan. Nu komt die lange wens van Maan dus eindelijk uit. En daar is ze ontzettend blij mee. Grote kans natuurlijk dat Maan opent met haar nieuwe nummer Leven, gevolgd door een een aantal andere grote hits van het afgelopen jaar, zoals Blijven Slapen. De kaarten gaan hard, dus als je er nog bij wilt zijn pak dan nu je kans.

Maan overdondert iedereen met haar spannende foto’s

Ook op de Ziggo Dome aankondiging ziet Maan er weer geweldig uit. In haar schitterende, korte jurkje weet Maan gelijk de aandacht naar zich toe te trekken. De poster is verder niet heel spannend, maar dat hoeft ook niet. Meer dan Maan heb je ook niet nodig. De prachtige zangeres gooit haar haren los, strekt haar armen uit en ontvangt al haar fans met een houding die simpelweg schreeuwt ‘hier ben ik.’ Het duurt nog even voordat je Maan in de Ziggo Dome mag aanschouwen, maar met haar nieuwe clip morgen heb je genoeg om naar uit te kijken. Daarbij overdondert Maan iedereen de laatste tijd met prachtige foto’s, dus is er genoeg om van te genieten tot haar grandioze optreden.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Kletsnatte Jutta Leerdam laat ze schudden op afgelegen plek (video)

Jutta Leerdam is aan het hardlopen op een afgelegen plek en laat haar voorgevel even enorm op en neer stuiteren tot groot genoegen van haar volgers!

Indigo Oord laat luchtig jasje openhangen met bijna niks eronder (video’s!)

De bloedmooie Indigo Oord, voornamelijk bekend van The Bachelor, lijkt een hoop talenten te hebben. In een zéér opvallende video duikt ze samen op met een bekende Nederlandse hiphopartiest...

Win: Gratis kaarten voor bioscoopfilm The Fall Guy

The Fall Guy is een ode aan de stuntman: de man die alle klappen opvangt, en eigenlijk nooit genoeg waardering krijgt. Tot nu! Met Ryan Gosling en Emily Blunt aan boord gaat dit sowieso een bioscoop-hit worden!