Maan de Steenwinkel maakt volgers gek met wilde foto

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Zangeres Maan gebruikt haar Instagram veel. Ze plaatst vaak leuke foto’s van haarzelf als ze optreedt, of filmpjes waarop ze danst. Nu heeft ze weer een gekke foto geplaatst, waar haar volgers ontzettend van genieten!

Beetje wazige foto van Maan de Steenwinkel

Maan de Steenwinkel, die bekend is geworden doorr haar winst in The Voice of Holland, schrijft onder de foto dat ze het liefst voor altijd jong zou blijven. Ze is nu 25 en over alles wat ze heeft meegemaakt heeft ze een album gemaakt. Maan kondigt met haar laatste foto dit nieuwe album aan. Ze was zelf ook tamelijk wild van dit nieuws, ze kon niet eens even stilzitten voor de foto. Ze zegt er zelf bij: “you ready??????”. De vele vraagtekens kondigen al aan dat er iets spannends aan zit te komen.

Maan de Steenwinkel in de voetsporen van Britney Spears

In de reacties zijn er veel fans die zeggen dat ze niet kunnen wachten op het nieuwe album en erg enthousiast zijn over de nummers die al bekend zijn. Ook doet de foto sommige denken aan de jonge en wilde dagen van Britney Spears, met reacties zoals: “It’s Britney bitch…”. Die blondine maakt ook veel wilde en bewogen foto’s en houdt net zo veel van gek dansen als de Nederlandse zangeres. Verder vinden veel mensen dat Maan er knap uit ziet op de geplaatste foto.

Spannend nieuws rondom Maan de Steenwinkel

Het nieuwe album is niet het enige nieuwtje waarmee Maan aandacht krijgt. De zangeres krijgt op veel verschillende manieren aandacht, is het niet met haar outfits, dan wel met haar ex Tony Jr. die De Bachelor was in het gelijk genaamde programma. Haar huidige liefdesleven zorgt ook voor genoeg geruchten. Haar vriend Karel Gerlach, bandlid van Goldband, was een verrassing voor velen. De zanger en zangeres vormen een leuk setje, toch zijn zij op haar instagram account niet te zien samen. Haar verschillende looks zijn ook veel leuker om naar te kijken natuurlijk.
Het nieuwe album van Maan van Steenwinkel

Het nieuwe album van de zangeres heet LEVEN T ALBUM en komt 14 oktober uit. Het album is natuurlijk online beschikbaar dan, maar valt ook te bestellen op CD of op vinyl. Het wordt het zesde album van de vrouw die oorspronkelijk uit Bergen in Noord-Holland komt. Het nummer Leven, geproduceerd door Antoon, is al uit. Daarna is nog de single ‘Naar de Maan’ uit gekomen. Dit was een samenwerking met De Jeugd van Tegenwoordig. Verder heeft de zangeres al aangegeven dat ze in de Ziggo Dome zal optreden op 16 december. Dit terwijl ze er net een concertreeks op heeft zitten met De Streamers. Op Instagram post ze ook veel foto’s met vrienden. Ook zit er af en toe wat reclame tussen voor haar merchandise. Maar vooral gaat het over het album. Enkele nummers zijn al bekend zoals ‘De Brief’. In de comments onder Maan’s foto laten fans weten al helemaal klaar te zijn om het album te luisteren. Ook wachten velen op haar tour, zodat ze de nummers mee kunnen schreeuwen.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Geraldine Kemper gaat helemaal los met knappe vriendinnetjes op afgelegen plekje (foto’s!)

Geraldine Kemper is haar zonnige vakantie aan het vieren zonder veel bedekking! Ze gaat dan ook helemaal los met haar vriendinnen.

Schaatsster Pien Hersman smeekt om de noten van haar knappe collega Robin Groot (foto!)

Pien Hersman is samen met haar vriendin en collega Robin Groot en wilt heel graag haar noten hebben. Dus ze zit op de bank te smeken!

Mona Keijzer wijst Wilfred Genee af met appje vanuit bed over keiharde bal (video!)

Wilfred Genee blijkt appcontact met BBB-politicus Mona Keijzer te hebben! Ze appt hem zelfs wanneer ze naar bed gaat...