Maan de Steenwinkel maakt einde aan geruchten met foto’s in superstrak korset

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Zangeres Maan de Steenwinkel verbaasd iedereen door deze foto’s te plaatsen! Zijn de geruchten dan toch niet waar?

Met Maan de Steenwinkel en haar vriend Karel van Goldband zou het niet al te best gaan. Er gingen veel geruchten rond, maar deze foto’s zijn het bewijs dat het toch niet waar is allemaal! Maan plaatst een reeks aan foto’s die ze in London heeft gemaakt. Ze is daar dan ook samen met haar vriend Karel. Ze heeft in de eerste paar foto’s een rood topje aan die je met draadjes even goed strak kan laten zitten. Hierdoor kan je haar troeven extra goed bekijken. Dat vinden alle fans van de zangeres natuurlijk geweldig!

Bekijk hieronder zelf een van de foto’s uit de reeks, of klik hier om alle foto’s te bekijken.

Maan de Steenwinkel in strak korset

Maan de Steenwinkel en Karel van Goldband maken einde aan alle geruchten

Het zou niet meer zo goed gaan tussen Maan en haar vriend Karel van Goldband. Maar aan een van de foto’s in de reeks kan je zien dat dat misschien toch niet helemaal klopt. De zangeres is namelijk in de foto erg close met Karel en ze kunnen zo te zien helemaal niet van elkaar afblijven! Jammer genoeg zit de pet van Karel ervoor, dus de actie kunnen we niet goed bekijken. De geruchten dat het niet goed gaat zullen dus niet compleet waar zijn geweest, want het stelletje ziet er hartstikke gelukkig uit en ze zijn zelfs samen in London. Verder plaatst Maan ook dat ze nog bij een voetbalwedstrijd zijn geweest en veel mooie locaties hebben bezocht. De twee hebben het in ieder geval erg naar hun zin!

Meer zien van Maan de Steenwinkel? Dat kan op Instagram

Als je nou geen genoeg kan krijgen van de prachtige zangeres Maan de Steenwinkel, dan kan je naar Instagram gaan. Daar plaatst Maan wel eens leuke foto’s uit haar privéleven en over haar carrière natuurlijk. Ook heeft ze regelmatig een leuke story om te bekijken. Het is het dus zeker waard om eventjes een kijkje te nemen!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Anna Nooshin heeft ineens gigantisch achterwerk in nietsverhullend jurkje (video)

Anna Nooshin weet haar volgers nog steeds te verbazen met haar knappe uiterlijk. Ze heeft een enorm achterwerk die onthuld wordt door haar prachtige jurk.

Volgers met stomheid geslagen: Roxy Dekker deelt intiem filmpje in auto met nieuwe vriend Koen

Roxy Dekker en Koen van Heest kunnen overduidelijk niet van elkaar afblijven. Zelfs niet als ze in de auto zitten!

Instagramkanaal van Hélène Hendriks nog steeds niet de oude na bizarre hack-poging

Hélène Hendriks werd onlangs gehackt! Haar kanaal is echter nog niet hersteld, en ziet er nogal vreemd uit...