Maan de Steenwinkel maakt Curaçao onveilig op stralende foto

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Maan de Steenwinkel zoekt deze koude dagen lekker de warmte op. Ze is namelijk vertrokken naar Curaçao om daar een optreden te geven.

Het lijkt een ideale combinatie: zon, zee, strand, lekkere drankjes en de zoete klanken van de stem van zangeres Maan de Steenwinkel. Die is momenteel namelijk aanwezig op het zonnige eiland om een optreden te geven in het warme zonlicht. En dat is voor Maan stukken beter dan de koude Nederlandse concertzalen. Misschien dat Maan dus spontaan besluit er een Curaçao tour van te maken, al gaat ze dan waarschijnlijk Nederland te erg missen. Maar voorlopig maakt Maan dus Curaçao onveilig, en dat zag er ongeveer zo uit.

Lees ook: Maan de Steenwinkel is totaal onherkenbaar op privé foto

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Maan (@maan.de.st)

Maan maakt foto met haar woeste haren in de auto

Maan haar avontuur begon met een woest ritje over het eiland met de auto. Door de wind werden haar prachtige lokken alle kanten opgeblazen. maan kon wel genieten van de warme zon en afkoelende wind, dus besloot ze om het woeste moment te delen. Zelfs als haar haren alle kanten op gaan, weet Maan er nog steeds enorm charmant uit te zien. Ze is dan ook een van de meest aantrekkelijke artiesten van het moment. Maan weet in elke situatie te charmeren. Of ze nu op een podium staat, poseert voor een leuke foto shoot of een wild ritje maakt in haar auto, Maan ziet er eigenlijk altijd bijzonder goed uit. Haar grote zonnebril trekt flink de aandacht, maar als je daaromheen kijkt zie je pas hoe knap Maan er uit ziet in het felle zonlicht van Curaçao.

Maan promoot op strand haar optreden

Vanaf het warme strand promoot Maan nog snel haar optreden in Curaçao. Er waren blijkbaar nog tickets verkrijgbaar. Op haar strandhanddoek besluit Maan om nog eventjes zieltjes te winnen voor haar concert, zodat ze straks tenminste voor een uitverkochte zaal staat te spelen. De zon doet Maan erg goed, die helemaal straalt op het warme en zonnige strand. In haar gele bikini, die helemaal kleurt bij de warme zon, spreekt Maan haar volgers lief toe.

Maan zou je graag willen zien

De prachtige zangers weet dat ze een hoop te danken heeft aan haar fans en ze is dan ook altijd dankbaar geweest voor al haar volgers.  Ze zou het dan ook helemaal geweldig vinden om zoveel mogelijk van haar fans te kunnen zien tijdens haar optreden. In een korte boodschap laat ze nog even blijken hoe graag ze iedereen op haar concert hoopt te zien. Maan geeft altijd haar beste en meest spectaculaire optredens als de zaal helemaal vol staat met haar trouwe fans. Ze krijgt daar echt een enorme kick van en dat zorgt er weer voor dat ze alles van zichzelf kan geven op het podium. Maan maakt er voor haar fans altijd een feestje van. Gelukkig is ze binnenkort weer in Nederland, dan kan ze met haar warme energie ook hier de koude dagen iets opwarmen.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: S10 en Maan gaan los tijdens bloedheet boottochtje

Met deze tropische temperaturen zoeken zangeressen S10 en Maan lekker wat verkoeling op het water. De twee dames dansen er in hun bikini flink op los tijdens een boottochtje..

Foto: Kletsnatte Gwen van Poorten is kilo’s kwijt

Gwen van Poorten heeft flink haar best gedaan om van top tot teen doorweekt te raken. De presentatrice zit onder het zweet maar kan er gelukkig nog om lachen!

Video: Merel Ek schiet uit haar slof tijdens meest extreme Vandaag Inside-moment tot nu toe

Als Merel Ek in de studio van Vandaag Inside zit zorgt ze altijd voor een hoop opschudding. Nu de talkshow uit de zomerstop is, kan ook Merel weer helemaal los...