Maan de Steenwinkel maakt CuraƧao onveilig op stralende foto

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Maan de Steenwinkel zoekt deze koude dagen lekker de warmte op. Ze is namelijk vertrokken naar CuraƧao om daar een optreden te geven.

Het lijkt een ideale combinatie: zon, zee, strand, lekkere drankjes en de zoete klanken van de stem van zangeres Maan de Steenwinkel. Die is momenteel namelijk aanwezig op het zonnige eiland om een optreden te geven in het warme zonlicht. En dat is voor Maan stukken beter dan de koude Nederlandse concertzalen. Misschien dat Maan dus spontaan besluit er een CuraƧao tour van te maken, al gaat ze dan waarschijnlijk Nederland te erg missen. Maar voorlopig maakt Maan dus CuraƧao onveilig, en dat zag er ongeveer zo uit.

Lees ook: Maan de Steenwinkel is totaal onherkenbaar op privƩ foto
Maan maakt foto met haar woeste haren in de auto

Maan haar avontuur begon met een woest ritje over het eiland met de auto. Door de wind werden haar prachtige lokken alle kanten opgeblazen. maan kon wel genieten van de warme zon en afkoelende wind, dus besloot ze om het woeste moment te delen. Zelfs als haar haren alle kanten op gaan, weet Maan er nog steeds enorm charmant uit te zien. Ze is dan ook een van de meest aantrekkelijke artiesten van het moment. Maan weet in elke situatie te charmeren. Of ze nu op een podium staat, poseert voor een leuke foto shoot of een wild ritje maakt in haar auto, Maan ziet er eigenlijk altijd bijzonder goed uit. Haar grote zonnebril trekt flink de aandacht, maar als je daaromheen kijkt zie je pas hoe knap Maan er uit ziet in het felle zonlicht van CuraƧao.

Maan promoot op strand haar optreden

Vanaf het warme strand promoot Maan nog snel haar optreden in CuraƧao. Er waren blijkbaar nog tickets verkrijgbaar. Op haar strandhanddoek besluit Maan om nog eventjes zieltjes te winnen voor haar concert, zodat ze straks tenminste voor een uitverkochte zaal staat te spelen. De zon doet Maan erg goed, die helemaal straalt op het warme en zonnige strand. In haar gele bikini, die helemaal kleurt bij de warme zon, spreekt Maan haar volgers lief toe.

Maan zou je graag willen zien

De prachtige zangers weet dat ze een hoop te danken heeft aan haar fans en ze is dan ook altijd dankbaar geweest voor al haar volgers.Ā  Ze zou het dan ook helemaal geweldig vinden om zoveel mogelijk van haar fans te kunnen zien tijdens haar optreden. In een korte boodschap laat ze nog even blijken hoe graag ze iedereen op haar concert hoopt te zien. Maan geeft altijd haar beste en meest spectaculaire optredens als de zaal helemaal vol staat met haar trouwe fans. Ze krijgt daar echt een enorme kick van en dat zorgt er weer voor dat ze alles van zichzelf kan geven op het podium. Maan maakt er voor haar fans altijd een feestje van. Gelukkig is ze binnenkort weer in Nederland, dan kan ze met haar warme energie ook hier de koude dagen iets opwarmen.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Indigo Oord laat luchtig jasje openhangen met bijna niks eronder (video’s!)

De bloedmooie Indigo Oord, voornamelijk bekend van The Bachelor, lijkt een hoop talenten te hebben. In een zƩƩr opvallende video duikt ze samen op met een bekende Nederlandse hiphopartiest...

Win: Gratis kaarten voor bioscoopfilm The Fall Guy

The Fall Guy is een ode aan de stuntman: de man die alle klappen opvangt, en eigenlijk nooit genoeg waardering krijgt. Tot nu! Met Ryan Gosling en Emily Blunt aan boord gaat dit sowieso een bioscoop-hit worden!

Video: Je gelooft nooit wat Roxy Dekker draagt in haar nieuwe videoclip

De videoclip van het nieuwe nummer van Roxy Dekker is uit. Roxy heeft een wel heel opvallende outfit aan in deze video!