Maan de Steenwinkel ligt languit op de grond in vreemde video

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Maan de Steenwinkel is druk bezig met de voorbereiding van ‘De Vrienden van Amstel Live’, maar dat betekent natuurlijk niet dat ze geen tijd heeft voor een leuk grapje. 

De meeste mensen weten inmiddels wel dat Maan houdt van een klein grapje op zijn tijd. Zeker tussen de repetities door van een optreden als ‘De Vrienden van Amstel Live’. Als ze daar niet af en toe een kleine pauze neemt en een stapje terug doet, dan valt Maan al om, nog voordat het optreden überhaupt is begonnen. Met haar rode jas valt ze totaal niet meer op bij het rood van de vloer. Een ideale combinatie dus voor een uitgebreid spelletje verstoppertje.

Lees ook: Foto: Maan de Steenwinkel rent over strand in ongeschikte jurk

Maan kruipt graag voor Kraan over de vloer

Er zijn maar weinig mensen waar Maan voor over de vloer zou kruipen. Maar Kraantje Pappie is er duidelijk één van. Daarvoor gaat ze aan de video te zien, meteen op de knieën. En dan komt ze ook gelijk een tijdje niet meer omhoog. Maan heeft duidelijk de stoute schoenen aangetrokken en dat doet ze zeker niet voor iedereen. Zou er misschien meer spelen tussen Maan en Kraan? Het klinkt wel lekker samen. En ze lijken het tijdens hun optredens ook zo goed te kunnen vinden. Maar dit is waarschijnlijk eerder gewoon een goede vriendschap dan dat er meer speelt.

Maan ziet er vrij spannend uit in haar rode jasje

Misschien dat je Maan en haar rode jasje liever op de vloer ziet, maar staand op het podium ziet de combinatie er ook niet heel gek uit. Maan ziet er zoals gebruikelijk echt adembenemend uit en ook haar mede-artiesten stralen pure verleiding uit. Dat maakt van het optreden, een ‘concert om nooit te vergeten’. In haar knalrode jasje weet Maan de aandacht flink naar zich toe te trekken. Maar dat heeft de knappe zangeres ondertussen ook wel een klein beetje verdiend. Ze weet zich altijd maximaal in te zetten voor de muziek en haar volgers, dus een klein beetje waardering en aandacht mogen er zijn.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Maan (@maan.de.st)

Maan is er wel over uit, de grond zit haar prima

Maan heeft er even over moeten denken, maar ze is er inmiddels wel over uit. De grond bevalt haar prima. Misschien dat ze in het vervolg gewoon al haar optredens zittend doet, of misschien wel liggend. Haar publiek zal dat toch niet zo erg vinden en voor Maan is het een stuk relaxter. Zo hoeft ze ook niet al die danspasjes uit haar hoofd te leren. Je hebt namelijk helemaal geen danspasjes nodig als je ontspannen op het podium zit. Als een soort kleine Zeemeermin op haar rots zou Maan dan haar nummers zittend brengen. Misschien dat er dan voor haar fans, om het een beetje eerlijk te houden, ook stoeltjes geregeld moeten worden. Zo kan iedereen enorm ontspannen luisteren naar de zwoele klanken van de stem van zangeres Maan de Steenwinkel.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Kelly Piquet laat zich van achter bekijken in strakke leren broek

Kelly Piquet heeft zich in een heerlijke outfit gehesen, en checkt zichzelf van top tot teen in de spiegel! Zie hier de beelden...

Foto: Openhartige Sylvana IJsselmuiden knalt bijna uit haar truitje

De knappe presentatrice besluit om weer een keer live te gaan en alle vragen van haar volgers te beantwoorden. En dat doet ze in een heel strak truitje. 

Foto: Vrijgezelle Jutta Leerdam laat al haar vormen zien in superstrak jurkje

Jutta Leerdam heeft een van de knapste lichamen in de schaatswereld. Dat zie je vooral goed wanneer ze weer een bijzonder pakje aantrekt.