Maan de Steenwinkel laat zich tot in haar ogen volsmeren en het resultaat is afschrikwekkend (video!)

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Tiktok

Maan de Steenwinkel laat schokkende beelden zien waarop haar gezicht helemaal onder zit! Het eindresultaat is dan ook een afschuwelijk gezicht.

Onze bekende zangeres Maan de Steenwinkel heeft verassende beelden met ons gedeeld. Ze is namelijk helemaal ondergekliederd en laat alle kanten bekijken! Toch is de video die ze aan iedereen heeft laten zien niet zo leuk als ze denkt. Het resultaat is namelijk niet wat andere mensen erg mooi vinden!

Maan de Steenwinkel laat schokkend eindresultaat zien

Onze zangeres Maan de Steenwinkel heeft recent een video met iedereen gedeeld die best schokkend was voor meerdere fans van de brunette. Maan laat zien hoe ze een transformatie ondergaat voor een reclame van een nieuwe mascara. Ze gaat dan ook goed op een stoel zitten en laat een make up artiest al het werk voor haar doen. Maar de look en het eindresultaat is afschrikwekkend! Ze heeft veel eyeliner op en mascara waardoor ze een donkere look heeft en al haar haren zijn strak naar achteren gedaan met heel veel gel. Ook de kleding die ze draagt is compleet zwart maar met minimale bedekking van haar bovenkant.

Toch is de hele look volgens sommige fans toch wel heel erg leuk ook al is het even wennen. En ze heeft de complete look zo ook alleen voor de reclame van de nieuwe mascara die ze aan het promoten is. Maar fans van Maan zeggen dan bijvoorbeeld; ”omg Maan jij bent ook echt altijd mooi he” en ”Aaa love wat ben je prachtig!”

Maan de Steenwinkel laat schokkend eindresultaat zien

Klik hier om zelf de video van Maan te bekijken!

Meer zien van Maan de Steenwinkel kan op Tiktok

Op het Tiktok account van Maan de Steenwinkel kan je nog veel meer prachtige beelden bekijken van de leuke zangeres. Ze geeft daar vooral veel leuke kijkjes uit haar carrière als zangeres en soms zelfs sneak Peaks van haar aankomende nummers. Het is het dus zeker waard om een kijkje te nemen op haat Tiktok account

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Ali B is na hoger beroep via Duitsland naar Marokko gevlucht

Ali B gaat, ondanks zijn straf, toch gewoon op vakantie naar het buitenland. Hij is met zijn gezin gezien onderweg naar Marokko.

Eline de Zeeuw lokt Olympisch kampioen donker hokje in voor intiem gesprekje (foto!)

Eline de Zeeuw verborg zich even in een donker hokje voor een wel heel erg intiem gesprekje. Als dat maar goed gaat. 

Je gelooft nooit welke uitdagende foto’s Juultje Tieleman nú weer online gegooid heeft

Juultje Tieleman is een van de meest prachtige vrouwen die Nederland rijk is. En dat bewijst ze maar weer met deze foto!