Maan de Steenwinkel komt bij van enorme kater op wijdbeense foto

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Maan de Steenwinkel is helemaal tevreden met haar optreden bij The Streamers. Met haar beentjes in de lucht kijkt ze nog even het optreden terug. 

Zangeres Maan de Steenwinkel is heerlijk aan het bijkomen van een enorme kater. Maan heeft namelijk flink feest lopen vieren laatst. En dat mocht ook wel. haar optreden met The Streamers was weer een grandioos succes. En daar moet natuurlijk op gedronken worden. Het enige probleem is dat je dan de dag erna laveloos op bed ligt. Voor Maan is dat niet zo erg, die vindt een dagje rust tussendoor op zich wel even lekker. Dat geeft haar namelijk ook even mooi de kans om haar optreden met The Streamers nog een keertje terug te kijken en te genieten van alle mooie momenten.

Lees ook: Foto: Maan de Steenwinkel is kapot na avond vol drank

Maan heeft band met Kraantje Pappie aan foto te zien

Van alle bandleden van The Streamers zijn er een aantal mensen die meer of minder met elkaar klikken of chemie met elkaar hebben. Van alle zangers en zangeressen die in de band zitten lijkt Maan het meeste te hebben met Kraantje Pappie. De twee hebben een bijzondere band opgebouwd tijdens alle repetities en concerten die ze samen hebben meegemaakt. De twee artiesten weten dan het beste in elkaar naar boven te halen. Inmiddels is er ook al een leuke koosnaam voor het duo bedacht, namelijk Maantje Pappie. Zo’n zoet duo als Kraan en Maan was er nog nooit. En dat zie je ook aan de liedjes die ze samen spelen. Het plezier straalt daar namelijk vanaf.
Maan geniet in het bijzonder van de zangkunsten van Frank Lammers

De Godfather van The Streamers blijft natuurlijk Frank Lammers. Hij deed tijdens het concert ook nog een leuke vertolking van Flappie en daarmee wist hij Maan enorm te vermaken. Dat kan je ook zien op de vdieo die Maan online heeft gezet. Het optreden van Frank was voor Maan absoluut een van de hoogtepunten van de avond. Vrolijk zingt ze vanaf de bank mee tijdens het terugkijken van het bijzondere concert. Aan Maan haar lachje te horen heeft ze het prima naar haar zin gehad.

Maan vraagt nog even aandacht voor haar Ziggo Dome concert dankzij een goede vriend

Maan staat volgend jaar in de Ziggo Dome haar zangkunsten te vertonen en ze wilt graag dat al haar trouwe fans haar komen zien optreden. Ze krijgt daarvoor een bijzonder stukje promotie van haar goede vriend Kraantje Pappie. Die besluit namelijk om er nog een klein stukje over te rappen in zijn optreden. Als het aan hem ligt, moet iedereen kaarten kopen voor het meisje met de gekke naam. En Maan vindt dat natuurlijk hartstikke lief. Als Kraan het zegt, dan moet het wel zo zijn. Maan deelt snel het stukje rap van Kraan op haar eigen kanalen om te zorgen dat ze straks voor een vol Ziggo Dome kan optreden.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Monica Geuze lacht zich rot terwijl vriend Kaj Gorgels bijna verdrinkt (video!)

Tijdens hun vakantie gaat Kaj Gorgels kopje onder in de zee. Monica Geuze kan er alleen maar om lachen.

In gehulde Roxy Dekker deelt heerlijke vakantiekiekjes vanaf zonnig bootje (foto’s!)

Roxy Dekker deelt een reeks aan vakantiefoto's en laat zichzelf helemaal zien terwijl ze op een bootje ligt! 

Katja Schuurman ontwerpt eigen spannende setjes en test ze zelf uit; dat levert deze heerlijke beelden op!

Katje Schuurman heeft een eigen lijn aan pittige setjes. Ze vind het dan ook leuk om ze zelf aan te doen en dat zorgt voor prachtige foto's!