Maan de Steenwinkel hypnotiseert in streepjespak

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Maan doet haar naam wel eer aan. Want net als de grote glimmende bol in de hemel kan je soms ook je ogen niet van haar af houden. Dat effect wordt alleen nog maar groter dankzij haar nieuwe outfit. Dat is namelijk een streepjespak dat zo ontworpen lijkt te zijn om elke volwassen man te hypnotiseren. En met succes! Maan betovert normaal al iedereen met haar looks, maar lijkt in deze kleding nog even een schepje erbovenop te doen. 

Het gaat goed met Maan de Steenwinkel. Niet alleen heeft de zangeres een paar zeer succesvolle duetten achter de rug, ook pakte ze een recordaantal bezoekers op haar online concerten en heeft ze met Blijven Slapen een nieuwe pop sensatie te pakken. Het kan niet stuk voor Maan, zeker omdat haar 2021 clubtour, mits die door kan gaan, al helemaal uitverkocht is. En naast een succesvolle zangcarrière  heeft Maan nu ook een succesvolle kledinglijn. En die showt ze natuurlijk het liefste zelf even.

Lees ook: Maan de Steenwinkel bespringt Snelle na scoren nummer 1 hit

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Maan (@maan.de.st)

Maan uses hypnosis. It was very effective!

Het zijn tegenwoordig niet meer alleen de ogen van Maan, die menig man onder hypnose brengen met hun magische werking. Daarvoor heeft ze nu ook een bijzonder broekpak uitgebracht. Op een ronddraaiend plateau draait Maan als een hypnose-patroon rond. Gelukkig is dat alles behalve slaapverwekkend. Sterker nog, met haar hypnotiserend poses moet je uitkijken dat je niet gelijk honderd van die pakken besteld. Maan’s hypnose kan namelijk erg effectief werken!

Op haar blote voetjes poseert ze elegant op het draaiende plateautje. Je kan Maan zo goed vanuit elke hoek zien. Het is natuurlijk belangrijk om te weten hoe het pak er van achter uit ziet. Maar waarom draagt Maan dit zuurstokpatroon? Nou, heel simpel, omdat ze er heel trots op is! Nadat Maan bijna elk pak van het merk Stieglitz wel een keer aan heeft gehad op het podium zat er maar één ding op. Namelijk, zelf een pak ontwerpen. En dat is deze vrolijke verschijning geworden. Een soort ‘Alice in Wonderland’-achtige verschijning met vrolijke kleurtjes, streepjes en een hypnotiserend draaiend plateau. Je zou al bijna duizelig worden als je naar het pakje kijkt. Al ziet Maan er natuurlijk wel geweldig in uit.

Maan maakt statements

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Maan (@maan.de.st)

Mode begint steeds een soort tweede natuur te worden voor Maan. Met dit pak lijkt ze echt haar eigen stijl goed neer te willen zetten. Het is dan wel een beetje een statement. “Dit ben ik!” lijkt Maan te willen zeggen. Niet al haar statements gaan altijd even goed alleen. Zo plaatste ze van de week een foto in de typische ‘French Actress’ look. Namelijk met een sigaret in de vingers een zwart-wit portret foto maken. Het werd haar niet geheel in dank afgenomen. Veel mensen vonden de sigaret echt niet kunnen. De zwoele blik van Maan was dan wel weer unaniem in orde.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Voorovergebogen Marijn Kuipers wordt van achteren beklommen

Marijn Kuipers heeft normaal gesproken een vrij normale dag, maar nu wordt de knappe blondine opeens vanachter besprongen!

Video: Rico Verhoeven laat sterkste punten van zijn vriendin Naomy van Beem zien

De knappe vriendin van Rico Verhoeven, Naomy van Beem, is een lust voor het oog. en dat zie je wel op deze foto's. 

Foto: Juultje Tieleman probeert volgers te verleiden met zwoele blik

Juultje Tieleman is een van de knapste influencers van Nederland. Dat heeft ze deels te danken aan haar zwoele blik.