Maan de Steenwinkel hypnotiseert in streepjespak

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Maan doet haar naam wel eer aan. Want net als de grote glimmende bol in de hemel kan je soms ook je ogen niet van haar af houden. Dat effect wordt alleen nog maar groter dankzij haar nieuwe outfit. Dat is namelijk een streepjespak dat zo ontworpen lijkt te zijn om elke volwassen man te hypnotiseren. En met succes! Maan betovert normaal al iedereen met haar looks, maar lijkt in deze kleding nog even een schepje erbovenop te doen. 

Het gaat goed met Maan de Steenwinkel. Niet alleen heeft de zangeres een paar zeer succesvolle duetten achter de rug, ook pakte ze een recordaantal bezoekers op haar online concerten en heeft ze met Blijven Slapen een nieuwe pop sensatie te pakken. Het kan niet stuk voor Maan, zeker omdat haar 2021 clubtour, mits die door kan gaan, al helemaal uitverkocht is. En naast een succesvolle zangcarrière  heeft Maan nu ook een succesvolle kledinglijn. En die showt ze natuurlijk het liefste zelf even.

Lees ook: Maan de Steenwinkel bespringt Snelle na scoren nummer 1 hit

Maan uses hypnosis. It was very effective!

Het zijn tegenwoordig niet meer alleen de ogen van Maan, die menig man onder hypnose brengen met hun magische werking. Daarvoor heeft ze nu ook een bijzonder broekpak uitgebracht. Op een ronddraaiend plateau draait Maan als een hypnose-patroon rond. Gelukkig is dat alles behalve slaapverwekkend. Sterker nog, met haar hypnotiserend poses moet je uitkijken dat je niet gelijk honderd van die pakken besteld. Maan’s hypnose kan namelijk erg effectief werken!

Op haar blote voetjes poseert ze elegant op het draaiende plateautje. Je kan Maan zo goed vanuit elke hoek zien. Het is natuurlijk belangrijk om te weten hoe het pak er van achter uit ziet. Maar waarom draagt Maan dit zuurstokpatroon? Nou, heel simpel, omdat ze er heel trots op is! Nadat Maan bijna elk pak van het merk Stieglitz wel een keer aan heeft gehad op het podium zat er maar één ding op. Namelijk, zelf een pak ontwerpen. En dat is deze vrolijke verschijning geworden. Een soort ‘Alice in Wonderland’-achtige verschijning met vrolijke kleurtjes, streepjes en een hypnotiserend draaiend plateau. Je zou al bijna duizelig worden als je naar het pakje kijkt. Al ziet Maan er natuurlijk wel geweldig in uit.

Maan maakt statements

Mode begint steeds een soort tweede natuur te worden voor Maan. Met dit pak lijkt ze echt haar eigen stijl goed neer te willen zetten. Het is dan wel een beetje een statement. “Dit ben ik!” lijkt Maan te willen zeggen. Niet al haar statements gaan altijd even goed alleen. Zo plaatste ze van de week een foto in de typische ‘French Actress’ look. Namelijk met een sigaret in de vingers een zwart-wit portret foto maken. Het werd haar niet geheel in dank afgenomen. Veel mensen vonden de sigaret echt niet kunnen. De zwoele blik van Maan was dan wel weer unaniem in orde.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Anna Nooshin heeft ineens gigantisch achterwerk in nietsverhullend jurkje (video)

Anna Nooshin weet haar volgers nog steeds te verbazen met haar knappe uiterlijk. Ze heeft een enorm achterwerk die onthuld wordt door haar prachtige jurk.

Volgers met stomheid geslagen: Roxy Dekker deelt intiem filmpje in auto met nieuwe vriend Koen

Roxy Dekker en Koen van Heest kunnen overduidelijk niet van elkaar afblijven. Zelfs niet als ze in de auto zitten!

Instagramkanaal van Hélène Hendriks nog steeds niet de oude na bizarre hack-poging

Hélène Hendriks werd onlangs gehackt! Haar kanaal is echter nog niet hersteld, en ziet er nogal vreemd uit...