Maan de Steenwinkel filmt zichzelf tussen de benen tijdens autoritje en krijgt flinke kritiek van fans (video!)

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Tiktok

Zangeres Maan de Steenwinkel deelt beelden wanneer ze in de auto zit en zichzelf helemaal laat zien! Maar opeens geven fans Maan veel vervelend commentaar…

De laatste tijd lijkt het wel alsof Maan de Steenwinkel een heel ander persoon is geworden! In deze beelden is dat dan ook erg goed te zien, en daar geven haar volgers gelijk veel kritiek op.

Maan de Steenwinkel maakt fans niet blij met nieuwe muziek

Onze bekende zangeres Maan de Steenwinkel heeft op haar TikTok-account een video geplaatst waarin je kunt zien dat ze relaxed in de auto zit en haar nieuwe nummer aan het beluisteren is. Het nieuwe nummer van Maan heet ‘Rondje van de zaak’ en ze gaat het nummer op 7 juni releasen. Gelukkig is dat al erg dichtbij! In de video horen we dus al een sneak peek van het nummer en kunnen we genieten van wat grappige momenten. Maan probeert namelijk een leuke video op te nemen, maar elke keer als ze haar telefoon probeert neer te zetten om zichzelf te filmen, valt de telefoon om en naar beneden! Daardoor zitten we opeens tussen de benen van de zangeres! Maan lacht erom en probeert weer verder te filmen, maar het ongelukje gebeurt daarna nogmaals en zelfs een derde keer! Onze bekende zangeres is blijkbaar niet de beste in filmen.

Maar Maan krijgt in de comments veel kritiek, niet op haar filmkunsten maar op haarzelf en haar nieuwe nummer! Zo zeggen sommige mensen: ”Maan is een vallende ster geworden.”, ‘’Maan is echt veranderd.”, en ‘’Dit wordt ‘m ook nie.” Niet iedereen is dus erg enthousiast over de nieuwe look van Maan of het liedje dat ze heeft gemaakt. Maar gelukkig staat er tussen de kritiek ook wat positiefs. Andere mensen vinden het namelijk toch wel een goed nummer en vinden het een grappig filmpje. Het blijkt dat de meningen dus erg verschillen. Maar het nummer zal op 7 juni uitkomen en dan zullen we pas echt weten of het een hit zal worden of niet!

Klik hier om zelf de video van Maan te bekijken.

Maan de Steenwinkel filmt video over haar nieuwe nummer maar krijgt veel kritiek

Meer zien van Maan de Steenwinkel kan op Instagram

Wil je nou meer zien van zangeres Maan de Steenwinkel? Neem dan een kijkje op haar Instagrampagina! Hier plaatst de artiest wel eens foto’s van zichzelf als ze er even tussenuit is of een fotoshoot heeft gehad voor Vogue. Ook geeft ze je op haar TikTok account de laatste updates en previews voor haar nieuwe nummers die ze uitbrengt en nog veel meer. Het is het zeker waard om even een kijkje te nemen, want dit wil je niet missen!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jutta Leerdam is vriend Jake Paul flink aan het sjorren in drukke sportschool (video!)

Jutta Leerdam neemt het ervan in een druk bepakte sportschool. In iedereens bijzijn vindt ze het blijkbaar toch nodig om Jake Paul even flink te sjorren.

Kelly Piquet (vriendin Max Verstappen) is stiekem in comfortabele kleding op haar allermooist (foto’s)

Kelly Piquet blijkt het allermooist te zijn wanneer ze een lekker joggingspak aanheeft. 

Maan de Steenwinkel heeft met nieuwe stijl minder luisteraars, maar draagt ook veel minder kleding (foto’s)

Maan de Steenwinkel heeft pas haar nieuwe nummer en muziekstijl uitgebracht. Hier pakt ze helaas minder luisteraars op, dus draagt ze ook maar minder kleding op haar foto's!